Linképítés Árak

Linképítési csomagjaink: – Legjobb árak a WebServe-nél!

Linképítés árak, Legjobb Linképítés árak ma, Magyarországon!

mely tartalmazza a szöveg (cikk) megírását, elkészítését is.

Azaz teljes megoldást adunk!

A kedvező árainkra és az erős érdeklődésre való tekintettel, összeállítottunk néhány linképítési csomagot, amelyek kielégítik a különböző igényeket.

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info kukac webserve.hu e-mail címen. Grazie!

Linképítés árlinképítés árak link building árlinkbuilding árak link építés ár WordPress Weboldal Készítés árak Online Jelenlét WordPress üzemeltetés WordPress karbantartás WebDesign - WebServe.hu Webáruház készítés ár Weboldal készítés ár, Landing Oldal készítés ár, landing oldal ár, Webshop ár, Webáruház készítés ár SEO, Keresőoptimalizálás ár, Szövegírás ár

Mit érdemes tudni a Linkek felépítése (link building) kapcsán?

Cikkek elhelyezése során, mint a linkek építésével foglalkozó cégek legtöbbje, mi is a Domain Authority (DA) értékeket használjuk az oldalak erősségének meghatározására.

A DA értékelési módszert a MOZ cég alakította ki és gondozza.

Nálunk találja Legjobb Linképítési árakat, Magyarországon!

Az értékelés és az oldalak értéke, domain ereje logaritmikus alapon működik. Ez azt jelenti, hogy például a DA20-ról DA30-ra való felépítés sokkal nehezebb, mint a DA10-ről DA20-ra. L

Ennek alapján, pedig a DA40 elérése a DA30-ról jóval nehezebb, mint a DA20-ról DA30-ra. Ezek normál organikus építkezés esetén, azaz linkek építése nélkül.

Lásd a lenti információkat, melyben bemutatjuk, hogy egy új weboldalnál aktív munkával mennyi időbe telik DA1-ről akár DA10-re is eljutni

Tájékoztató árak: linképítés 12.000 Ft/darab áron, DA20-DA35 oldalakról.

Ez az ár tartalmazza a szöveg/releváns blogcikk megírását is!

Mi a Linképítés, miért csináljuk és mi az előnye?


A linképítés (link building) egy olyan SEO-technika, amely a weboldalra mutató linkek számának és minőségének növelésére összpontosít. A linkek a keresőmotorok számára olyan jelzések, amelyek alapján rangsorolják a weboldalakat. A minőségi linkek növelik a weboldal tekintélyét és megbízhatóságát, ami javíthatja a rangsorolását a keresési eredményekben.

A linkek építésnek számos előnye van, többek között:

 • Jobb rangsorolás a keresési eredményekben: A linkek a keresőmotorok számára fontos rangsorolási tényezők. A minőségi linkek növelik a weboldal tekintélyét és megbízhatóságát, ami javíthatja a rangsorolását a keresési eredményekben.
 • Több organikus forgalom: A jobb rangsorolás több organikus forgalmat eredményezhet a weboldalra. Az organikus forgalom ingyenes, és általában a legértékesebb forgalom a weboldal számára.
 • Több konverzió: A jobb rangsorolás és a több organikus forgalom növelheti a konverziók számát. A konverziók olyan cselekvések, amelyeket a weboldal látogatói végeznek, például vásárlás, regisztráció vagy kapcsolatfelvétel.

A linkék felépítése egy összetett folyamat, amely időt és erőfeszítést igényel. A linkek építését és stratégiát a weboldal céljaitól és iparágától függően kell kialakítani.


DA1-ről DA10-re eljutni

Egy új weboldalnak DA1-ről DA10-re eljutni általában minimum 6-12 hónapot vesz igénybe. Ez az időtartam függhet a sito web tartalmának minőségétől, a weboldalon végzett tevékenységektől, valamint a weboldal iparágától.

DA10-ről DA20-ra eljutni

DA10-ről DA20-ra eljutni általában további 12-24 hónapot vesz igénybe. Ez az időtartam szintén függ a weboldal tartalmának minőségétől, a weboldalon végzett tevékenységektől, valamint a weboldal iparágától.

DA20-ról DA30-ra eljutni

DA20-ról DA30-ra eljutni általában további minimum 24-36 hónapot vesz igénybe. Ez az időtartam szintén függ a weboldal tartalmának minőségétől, a weboldalon végzett tevékenységektől, valamint a weboldal iparágától.

DA30-ról DA40-re eljutni

DA30-ról DA40-re eljutni általában még további 36-48 hónapot vesz igénybe. Ez az időtartam szintén függ a weboldal tartalmának minőségétől, a weboldalon végzett tevékenységektől, valamint a weboldal iparágától.

Ezen hosszú időszakok jelentősen lerövidíthetők erős oldalakról érkező – releváns linkek és blogcikkek segítségével!

Melynek hatására az oldalaink organikus, azaz természetes erősödése érhető el, ami a keresőkben sokkal hamarabb és lényegesen jobb helyezések elérését jelentik!

Miért fontos az organikus helyezések javítása/javulása?

Azért, mert ezek tartós javulásokat, tartós eredményeket és sikereket hoznak, nem úgy mint a PPC vagy fizetett hirdetések – melyek csak addig segítik az oldalunk sikerességét és jó pozícióját, ameddig rendszeresen pénz költünk rájuk. Ez a Linképítésre nem igaz! Bár például egy darab (1db) építő link vásárlása lassabban hozza az eredményt, mint több, de ez tartós eredményeket biztosít. Mondhatjuk úgy, hogy egyszeri, de tartós befektetésnek számítanak a linképítések!

Linképítés nélkül

Linkek építése nélkül egy új weboldalnak ezeket a DA-értékeket elérni nagyon nehéz, és sok időbe telik. A linkek felépítése nélküli stratégiák általában a következőkre összpontosítanak:

 • Tartalomkészítés: A weboldalra releváns és minőségi tartalom készítése fontos a DA növeléséhez. A tartalomnak informatívnak, érdekesnek és relevánsnak kell lennie a weboldal célközönsége számára.
 • Social media: A social media platformok használata a weboldalra látogatók és linkek megszerzéséhez szintén fontos. A weboldalnak aktívan kell jelen lennie a social media platformokon, és releváns tartalmat kell posztolnia.
 • Ügynökségi együttműködés: Egy SEO-ügynökséggel való együttműködés segíthet a sito web DA-jának gyorsabb növelésében. Az ügynökség szakértelmével és tapasztalatával a weboldal tulajdonosa rövidebb idő alatt érheti el a kívánt DA-értéket.

Miért érdemes velünk dolgozni?

A mi linképítési stratégiánk segíthet Önnek gyorsabban elérni a kívánt DA-értékeket, ezáltal az áhított, rövidebb idő alatt, sokkal jobb helyezéseket a keresőmotorokban. A stratégiánk a következőket tartalmazza:

 • Minőségi linkek megszerzése: A stratégiánk a minőségi linkek megszerzésére összpontosít. A minőségi linkek olyan linkek, amelyek relevánsak a weboldal számára, és amelyek hiteles és tekintélyes webhelyekről származnak.
 • Konkrét célok meghatározása: A linképítési stratégiánk konkrét célokat tartalmaz. Ezek a célok segítenek Önnek nyomon követni a kampányai előrehaladását, és biztosítják, hogy a kampány sikeres legyen.
 • Transzparens kommunikáció: A linkek felépítésének stratégiájáról átláthatóan kommunikálunk Önnel. A stratégia minden lépéséről tájékoztatjuk Önt, és rendszeresen jelentést készítünk a kampány előrehaladásáról.

Ha Ön gyorsan szeretné növelni weboldalának DA-értékét, akkor mi a linkek, weboldalak gyorsabb erőséítését azaz linképítési stratégiánkat javasoljuk, mert ez segíthet Önnek elérni céljait. És nem utolsó szempont, hogy gyorsabban, hatékonyabban, maradandóbban és költséghatékonyabban, mint ha enélkül csinálná, vagy akár gyakori hirdetéskre adna ki kisebb vagyonokat. A mi megoldásunk állandó, mindaddig amíg az Ön weboldala él és működik, a mi megoldásunk erősíti, javítja éls segíti a weboldalának jobb helyezését a keresőmotorokban és a keresések alkalmával!

Minden linkhez tartozik természetesen egy cikk elkészítése. Ha van ötlet, konkrét elképzelés a témaötletet felhasználva is, elindulhatunk. Ez esetben kérnénk URL címet is, ami forrásként szolgálhat a cikk elkészítéséhez.
Ez csak opcionális lehetőség. Más esetben mi írunk egy cikket a linkelendő oldal témaköréhez kapcsolódóan.

Egy cikkben két link helyezhető el, de azok ugyan arra a domainra kell hogy mutassanak.
Ehhez kérjük a linkelendő oldalt, (vagy több linképítés, vagy nagyobb csomag megrendelése esetén oldalakat) és a horgonyszövegeket is.

Fizetés a link megjelenésekor, mellyel megküldjük természetesen a megjelent cikk/cikkek és linkek URL címét.

linképítéslinképítés árlinkápítés áraklegjobb linképítés árbacklink árlinkek építéseseo

Linképítési szolgáltatások árazása

A linkek felépítésének szolgáltatása és árazása a webhelyek közötti minőségi kapcsolatok kiépítésének és fenntartásának költségét jelenti. A hatékony linkprofil kialakítása és fenntartása érdekében számos tényezőt kell figyelembe venni, mint például a linkek minősége, mennyisége és a linkek forrása. A linképítési szolgáltatások árazása a kívánt linkek típusától, azok mennyiségétől és az elérni kívánt eredményektől függ.

Magyarországi árak Linkek építésével kapcsolatban (Link building árak Magyarországon):

Magyarországi árak link építéshez / link building – árak összehasonlítása

 1. Szolgáltatástípus: A linképítés ára a szolgáltatás típusától függően változik. A leggyakoribb szolgáltatások a következők:
  • Cikkek írása és publikálása: 5.000 – 50.000 Ft/cikk
  • Vendégblogolás: 10.000 – 100.000 Ft/bejegyzés
  • Linképítő csomagok: 30.000 – 300.000 Ft/csomag
 2. Minőség: A linkek minősége nagyban befolyásolja az árat. A minőségi linkek drágábbak, de hosszabb távon jobb eredményt nyújtanak.
 3. Mennyiség: A linkek mennyisége is befolyásolja az árat. Minél több linkre van szüksége, annál drágább lesz a szolgáltatás.

Fontos megjegyezni, hogy a fenti árak tájékoztató jellegűek. A pontos árajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi nyomógomb segítségével:

Prémium Linképítés:

 1. Célzott linkek: A prémium linkek építésének a célja, hogy releváns, magas minőségű weboldalakról szerezzen linkeket. Ezek a linkek nagyobb értéket képviselnek, és jobban javítják a weboldal helyezését a keresési eredményekben.
 2. Természetes linkprofil: A prémium linkek építése során a linkek természetes módon épülnek, elkerülve a mesterséges és spam technikákat. Ez biztosítja a weboldal hosszú távú sikerét.
 3. Szakértői tanácsadás: A prémium linképítési szolgáltatók szakértői tanácsadást nyújtanak a weboldal link stratégiájával kapcsolatban. Ez segít a weboldal tulajdonosának a céljai elérésében.

A prémium linképítés befektetést jelent, de hosszú távon megtérül. A minőségi linkek javítják a weboldal helyezését a keresési eredményekben, növelik a forgalmat és a konverziót.

Richiesta di offerta


Klasszikus Weboldal Építése Linkekkel, Linképítéssel:

 1. Sokszínűség: A klasszikus weboldal esetében a linkek különböző forrásokból származnak, beleértve a következőket:
  • Cikkek írása és publikálása: Vendégblogok, online magazinok, sajtóközlemények
  • Katalógusbejegyzések: Releváns online katalógusokban
  • Közösségi média: Megosztások a Facebookon, Twitteren, LinkedInen
  • Fórumok és online közösségek: Résztvétel releváns fórumokon és online közösségekben
 2. Természetesség: A klasszikus linkek építése során a linkek természetes módon épülnek, elkerülve a mesterséges és spam technikákat.
 3. Folyamatosság: A klasszikus linképítés egy folyamatos munka, amelyet rendszeresen végezni kell a weboldal helyezésének javítása érdekében.

A klasszikus linképítés hatékony módja a weboldal láthatóságának és keresőmotoros helyezésének javítására. A sokoldalú megközelítés és a folyamatos munka kulcsfontosságú a sikerhez.

linképítés linképítés ár linkápítés árak legjobb linképítés ár backlink ár linkek építése seolinképítés onlinekeresőoptimalizálás


Webshop Linképítése / Webáruház Linképítése:

 1. Relevancia: A webshopok esetében kiemelten fontos a releváns linkek szerzése. A linkek származzanak olyan weboldalakról, amelyek a webshop témájához kapcsolódnak.
 2. Minőség: A linkek minősége is kiemelt fontosságú. A linkek származzanak megbízható, tekintélyes weboldalakról.
 3. Természetesség: A webshop linkekkel történő eredményesség javítása, építése során a linkek természetes módon épüljenek, elkerülve a mesterséges és spam technikákat.

A webshop linkek építése hatékony módja a webáruház láthatóságának és keresőmotoros helyezésének javítására. A releváns, minőségi linkek növelik a webáruház forgalmát és konverzióját.

Linképítés Linképítés árLinképítés árak link building árak WordPress Weboldal Készítés Online Jelenlét WordPress üzemeltetés WordPress karbantartás WebDesign - WebServe.hu

Webshopok Linképítésének Ára vs. Normál Weboldalak Linképítésének Ára:

 1. Verseny: A webshopok általában versengősebb piacon tevékenykednek, mint a normál weboldalak. Ez a verseny magasabb árak megjelenéséhez, linkek építési árainak emelkedéséhez járult hozzá. Így ezen a területen az árak általában magasabban.
 2. Szakértelem: A webshop linkekkel történő erősítése gyakran speciálisabb szakértelmet igényel, mint a normál weboldalak esetében. Ez a szakértelem magasabb árakat eredményez.
 3. Tartalom: A webshopok esetében gyakran nehezebb releváns és minőségi tartalmat találni ezen célokra. Ez a tartalomhiány a linkek építése esetében is megjelenik.
 4. Konverzió: A webshopok esetében a linkek konverziós rátája (azaz a linkekből származó vásárlások aránya) gyakran alacsonyabb, mint a normál weboldalak esetében. Ez a konverziós ráta az árak csökkenéséhez vezethet.
 5. Mennyiség: A webshopok esetében gyakran kevesebb linkre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez, mint a normál weboldalak esetében. Ez a linkek mennyisége az árak csökkenéséhez vezethet.

Backlink, backlinkek építése: Ez a kifejezés a weboldaladra mutató linkek építésére utal.

Összességében elmondható, hogy a webshopok linképítésének ára általában magasabb, mint a normál weboldalak esetén. Ez a versenynek, a szakértelemnek, a tartalomhiánynak, a konverziós rátának és a linkek mennyiségének köszönhető.

Fontos megjegyezni, hogy a fentiek csak általános irányelvek. A pontos árajánlatért érdemes felvenni a kapcsolatot egy linkék építésével, backlinkek építésével foglalkozó szolgáltatóval felvenni a kapcsolatot. Ilyenek vagyunk mi is, a WebServe!

Jelenleg a Legjobb Linképítési árak nálunk találhatók!

it_ITItalian
Iscrizione alla newsletter

Iscrizione alla newsletter

Essere informati solo su ciò che si vuole sapere.

Abbonamento riuscito!

Mi rendo conto di me stesso!

Voglio un sito web! Webserve.hu

Rimanete più a lungo! :)

Con un regalo stiamo aspettando!
Volete avere più successo?

 

Scegliete tra uno sconto per la creazione di un sito web o un mini audit gratuito del sito web. Diteci qui quale preferite.