Linképítés Árak

Linképítés Árak SEO Linképítés Prémium Linképítés

A Legolcsóbb Linképítési ár / díj 8.000 Forinttól (HUF) kezdődik, részletek és kondíciók alább találhatók.

Linképítési csomagjaink: – Legjobb árak a WebServe-nél!

Linképítés árak, Legjobb Linképítés árak ma, Magyarországon!

Tartalmazza a szöveg, egy (1) SEO blogcikk megírását, elkészítését is. A cikkben SEO eredményesség alapján 1 darab URL, link elhelyezésére van lehetőség!

Azaz teljes megoldást adunk!

A kedvező árainkra és az erős érdeklődésre való tekintettel, összeállítottunk néhány linkek építésiére vonatkozó csomagot, amelyek kielégítik a különböző igényeket.

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info kukac webserve.hu e-mail címen. Ich danke Ihnen!

Linképítés árlinképítés árak link building árlinkbuilding árak link építés ár WordPress Weboldal Készítés árak Online Jelenlét WordPress üzemeltetés WordPress karbantartás WebDesign - WebServe.hu Webáruház készítés ár Weboldal készítés ár, Landing Oldal készítés ár, landing oldal ár, Webshop ár, Webáruház készítés ár SEO, Keresőoptimalizálás ár, Szövegírás ár

Mi a Link building, mi a Linképítés?

A linképítés (angolul: link building) a keresőoptimalizálás egyik alapvető technikája, amely arra összpontosít, hogy más, jó hírnevű és nagy forgalmú weboldalakon legyenek hivatkozások az adott weboldal felé.

Ezek a befelé mutató linkek pedig azért fontosak, mert a keresőmotorok algoritmusai az oldalra mutató értékes linkek minőségét és mennyiségét is figyelembe veszik a weboldal rangsorolásánál. Minél több, minőségi külső oldalról érkezik link egy adott weboldalra, annál nagyobb tekintélyt tulajdonítanak neki a keresők, ami jobb pozíciót eredményezhet a keresési találatok között.

A hatékony linképítési stratégia kulcsfontosságú a jó keresőoptimalizáláshoz és a nagyobb online láthatósághoz.

Linképítés tippek

A külső hivatkozások megszerzése érdekében számos stratégiát lehet alkalmazni. Az egyik legjobb módszer a minőségi, egyedi tartalom létrehozása, amely magához vonzza az organikus linkeket. Emellett érdemes kapcsolatokat kiépíteni más weboldalak üzemeltetőivel, bloggerekkel és véleményvezérekkel, akik hajlandóak lehetnek relevánsan linkelni a weboldalunkra.
A vendégblogolás, illetve a más oldalakon történő aktív részvétel és hozzászólás is remek lehetőség a link populáció növelésére.

Nem szabad azonban megfeledkezni a linkek minőségéről sem – a spam vagy alacsony színvonalú oldalakról érkező hivatkozások akár vissza is üthetnek.

A cél a tematikusan kapcsolódó, magas presztízsű oldalakról származó linkek megszerzése kell, hogy legyen. Ezek a módszerek természetesen időigényesek, de hosszú távon megtérülő befektetést jelentenek a weblap keresőoptimalizálása és forgalomnövekedése szempontjából.


PR cikk linképítés / PR link building

A PR (public relations) cikkek kiváló eszközök lehetnek a külső hivatkozások építésére. Ezek a cikkek általában harmadik fél, megbízható médiaforrásokon jelennek meg, és gyakran tartalmaznak releváns linkeket a cég vagy termék weboldala felé.

A jól megírt, érdekes PR cikk nem csak a márkaismertséget növeli, de a hivatkozások is értékes jelzésként szolgálnak a keresőmotorok számára a webhely autoritása és fontossága tekintetében. A cikkekben elhelyezett linkek tipikusan az úgynevezett „köldökzsinór linkek”, amelyek közvetlenül a cég webhelyére mutatnak.

Ezek a hivatkozások rendkívül hasznosak, mivel olyan megbízható, külső webhelyről származnak, amelyet a keresőmotorok nagy tekintéllyel ruháznak fel. A sikeres PR kampány megtervezése és végrehajtása azonban időigényes folyamat, amely magában foglalja a megfelelő médiakapcsolatok kialakítását, az érdekes és releváns történetek megírását, valamint a linkek stratégiai elhelyezését.

Mit érdemes tudni a Linkek felépítése (link building) kapcsán?

Cikkek elhelyezése során, mint a linkek építésével foglalkozó cégek legtöbbje, mi is a Domain Authority (DA) értékeket használjuk az oldalak erősségének meghatározására.

A DA értékelési módszert a MOZ cég alakította ki és gondozza.

SEO Linképítés

A hatékony linkek építése fontos rényező a SEO szempontjából, azonban a linkek minősége és forrásai nagyban meghatározzák az árakat. Egy átfogó linképítési stratégia felállításakor célszerű különböző minőségű és tekintélyű linkforrásokat is bevonni az optimális eredmények elérése érdekében. Az alacsonyabb költségvetésű linkcsomagok jellemzően alacsonyabb autoritású oldalakról származó linkeket tartalmaznak, míg a drágább, prémium csomagok a legmegbízhatóbb, nagy tekintélyű weboldalakra koncentrálnak.

Nálunk találja Legjobb Linképítési árakat, Magyarországon!

Az értékelés és az oldalak értéke, domain ereje logaritmikus alapon működik. Ez azt jelenti, hogy például a DA20-ról DA30-ra való felépítés sokkal nehezebb, mint a DA10-ről DA20-ra. L

Ennek alapján, pedig a DA40 elérése a DA30-ról jóval nehezebb, mint a DA20-ról DA30-ra. Ezek normál organikus építkezés esetén, azaz linkek építése nélkül.

Lásd a lenti információkat, melyben bemutatjuk, hogy egy új weboldalnál aktív munkával mennyi időbe telik DA1-ről akár DA10-re is eljutni

Tájékoztató árak:

Nem tudunk elfogadni minden tartalmat és oldallinket a linkek építéséhez. Ezeket előzetesen megvizsgáljuk és elbíráljuk, például a felnőtt tartalmakat… nem fogadjuk el. Kérjük nézze meg alább, a linkek építésére vonatkozó irányelveinket!

(SEO Szövegírást kérésre elkészítjük. Ennek a díja 2000 Ft/ 600-1000 szavas témareleváns blogcikk. Vagy előre elkészített 600 – 1000 szavas blogcikket kérünk 1db a céloldalra mutató Linkkel.)

(SEO Szövegírást kérésre elkészítjük. Ennek a díja 3000 Ft/ 800-1000 szavas témareleváns blogcikk. Vagy előre elkészített 600 – 1000 szavas blogcikket kérünk 1db a céloldalra mutató Linkkel.)

Linkek építésére vonatkozó irányelveink

Tartalom és linkek:

 • Nem fogadunk el minden tartalmat és oldallinket.
 • A megbízás elvállalása előtt elbíráljuk a tartalmat.
 • Nem fogadunk el felnőtt tartalmat, törvény vagy jogszabályok által korlátozott tartalmakat… Ezeket egyedileg bíráljuk el!

További információk:

 • Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a link építési szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információkért.
 • Szívesen megvizsgáljuk az Ön weboldalát és igényeit, és személyre szabott árajánlatot adunk.

Köszönjük az ezirányú megértést!

Mi a Linképítés, miért csináljuk és mi az előnye?


A linképítés (link building) egy olyan SEO-technika, amely a weboldalra mutató linkek számának és minőségének növelésére összpontosít. A linkek a keresőmotorok számára olyan jelzések, amelyek alapján rangsorolják a weboldalakat. A minőségi linkek növelik a weboldal tekintélyét és megbízhatóságát, ami javíthatja a rangsorolását a keresési eredményekben.

A linkek építésnek számos előnye van, többek között:

 • Jobb rangsorolás a keresési eredményekben: A linkek a keresőmotorok számára fontos rangsorolási tényezők. A minőségi linkek növelik a weboldal tekintélyét és megbízhatóságát, ami javíthatja a rangsorolását a keresési eredményekben.
 • Több organikus forgalom: A jobb rangsorolás több organikus forgalmat eredményezhet a weboldalra. Az organikus forgalom ingyenes, és általában a legértékesebb forgalom a weboldal számára.
 • Több konverzió: A jobb rangsorolás és a több organikus forgalom növelheti a konverziók számát. A konverziók olyan cselekvések, amelyeket a weboldal látogatói végeznek, például vásárlás, regisztráció vagy kapcsolatfelvétel.

A linkék felépítése egy összetett folyamat, amely időt és erőfeszítést igényel. A linkek építését és stratégiát a weboldal céljaitól és iparágától függően kell kialakítani.


DA1-ről DA10-re eljutni

Egy új weboldalnak DA1-ről DA10-re eljutni általában minimum 6-12 hónapot vesz igénybe. Ez az időtartam függhet a Website tartalmának minőségétől, a weboldalon végzett tevékenységektől, valamint a weboldal iparágától.

DA10-ről DA20-ra eljutni

DA10-ről DA20-ra eljutni általában további 12-24 hónapot vesz igénybe. Ez az időtartam szintén függ a weboldal tartalmának minőségétől, a weboldalon végzett tevékenységektől, valamint a weboldal iparágától.

DA20-ról DA30-ra eljutni

DA20-ról DA30-ra eljutni általában további minimum 24-36 hónapot vesz igénybe. Ez az időtartam szintén függ a weboldal tartalmának minőségétől, a weboldalon végzett tevékenységektől, valamint a weboldal iparágától.

DA30-ról DA40-re eljutni

DA30-ról DA40-re eljutni általában még további 36-48 hónapot vesz igénybe. Ez az időtartam szintén függ a weboldal tartalmának minőségétől, a weboldalon végzett tevékenységektől, valamint a weboldal iparágától.


A DR és DA alapú árképzési modell: avagy a varázsszám titka

A linképítés árazása bonyolult téma, de két kulcsfontosságú fogalom segíthet a modellek megértésében: a Domain Rating (DR) és a Domain Authority (DA).

Linkenkénti ár: Ez egy egyszerű, átlátható modell, ahol a link árát egyedileg határozzák meg.

DR/DA alapú árképzés: Számos szolgáltató a DR/DA pontszámokat használja az árazás alapjául.

Mi az a DR és a DA?

 • DR: A DR (Domain Rating) a Ahrefs által kifejlesztett mérőszám, amely a weboldal backlink profiljának erejét méri.
 • DA: A DA (Domain Authority) a Moz által kifejlesztett mérőszám, amely a weboldal összerősségét és megbízhatóságát hivatott tükrözni.

Előnyök:

 • Könnyű összehasonlítás: A DR/DA pontszámok alapján könnyen összehasonlíthatók a különböző szolgáltatók árai.
 • Egyszerűsített árazás: A szolgáltatóknak nem kell minden linket egyedileg értékelniük.

Hátrányok:

 • Pontatlan: A DR/DA pontszámok nem adnak tökéletes képet a weboldal valódi minőségéről.
 • Manipuláció: A pontszámok manipulálhatók mesterséges linkek építésével.

Tippek:

 • Ne csak a DR/DA pontszámokra támaszkodjon: Figyelembe vegye a weboldal tartalmát, forgalmát és más releváns tényezőket is.
 • Hasonlítsa össze a szolgáltatókat: Kérjen árajánlatot több szolgáltatótól, és hasonlítsa össze a DR/DA pontszámokhoz viszonyított árakat.
 • Kérdezzen rá a pontszámok forrására: Győződjön meg róla, hogy a szolgáltató megbízható forrásból származó DR/DA pontszámokat használ.

A DR/DA alapú árképzés nem tökéletes, de hasznos eszköz lehet a link építési szolgáltatások összehasonlításához. A fenti tippek segítségével megtalálhatja a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást a weboldala számára.

Ne feledje: A link building nem csupán a linkek számáról szól, hanem a minőségről és a relevanciáról. A stratégiailag felépített linképítési kampány hosszú távon megtérülő befektetést jelent.

Ezen hosszú időszakok jelentősen lerövidíthetők erős oldalakról érkező – releváns linkek és blogcikkek segítségével!

Melynek hatására az oldalaink organikus, azaz természetes erősödése érhető el, ami a keresőkben sokkal hamarabb és lényegesen jobb helyezések elérését jelentik!

Miért fontos az organikus helyezések javítása/javulása?

Azért, mert ezek tartós javulásokat, tartós eredményeket és sikereket hoznak, nem úgy mint a PPC vagy fizetett hirdetések – melyek csak addig segítik az oldalunk sikerességét és jó pozícióját, ameddig rendszeresen pénz költünk rájuk. Ez a Linkek építésére nem igaz! Bár például egy darab (1db) építő link vásárlása lassabban hozza az eredményt, mint több, de ez tartós eredményeket biztosít. Mondhatjuk úgy, hogy egyszeri, de tartós befektetésnek számítanak a linképítések!

Linképítés nélkül

Linkek építése nélkül egy új weboldalnak ezeket a DA-értékeket elérni nagyon nehéz, és sok időbe telik. A linkek felépítése nélküli stratégiák általában a következőkre összpontosítanak:

 • Tartalomkészítés: A weboldalra releváns és minőségi tartalom készítése fontos a DA növeléséhez. A tartalomnak informatívnak, érdekesnek és relevánsnak kell lennie a weboldal célközönsége számára.
 • Social media: A social media platformok használata a weboldalra látogatók és linkek megszerzéséhez szintén fontos. A weboldalnak aktívan kell jelen lennie a social media platformokon, és releváns tartalmat kell posztolnia.
 • Ügynökségi együttműködés: Egy SEO-ügynökséggel való együttműködés segíthet a Website DA-jának gyorsabb növelésében. Az ügynökség szakértelmével és tapasztalatával a weboldal tulajdonosa rövidebb idő alatt érheti el a kívánt DA-értéket.

Miért érdemes velünk dolgozni?

A mi linképítési stratégiánk segíthet Önnek gyorsabban elérni a kívánt DA-értékeket, ezáltal az áhított, rövidebb idő alatt, sokkal jobb helyezéseket a keresőmotorokban. A stratégiánk a következőket tartalmazza:

 • Minőségi linkek megszerzése: A stratégiánk a minőségi linkek megszerzésére összpontosít. A minőségi linkek olyan linkek, amelyek relevánsak a weboldal számára, és amelyek hiteles és tekintélyes webhelyekről származnak.
 • Konkrét célok meghatározása: A linkek építésének és annak stratégiái konkrét célokat tartalmaz. Ezek a célok segítenek Önnek nyomon követni a kampányai előrehaladását, és biztosítják, hogy a kampány sikeres legyen.
 • Transzparens kommunikáció: A linkek felépítésének stratégiájáról átláthatóan kommunikálunk Önnel. A stratégia minden lépéséről tájékoztatjuk Önt, és rendszeresen jelentést készítünk a kampány előrehaladásáról.

Ha Ön gyorsan szeretné növelni weboldalának DA-értékét, akkor mi a linkek, weboldalak gyorsabb erőséítését azaz link építési stratégiánkat javasoljuk, mert ez segíthet Önnek elérni céljait. És nem utolsó szempont, hogy gyorsabban, hatékonyabban, maradandóbban és költséghatékonyabban, mint ha enélkül csinálná, vagy akár gyakori hirdetéskre adna ki kisebb vagyonokat. A mi megoldásunk állandó, mindaddig amíg az Ön weboldala él és működik, a mi megoldásunk erősíti, javítja éls segíti a weboldalának jobb helyezését a keresőmotorokban és a keresések alkalmával!

Minden linkhez tartozik természetesen egy cikk elkészítése. Ha van ötlet, konkrét elképzelés a témaötletet felhasználva is, elindulhatunk. Ez esetben kérnénk URL címet is, ami forrásként szolgálhat a cikk elkészítéséhez.
Ez csak opcionális lehetőség. Más esetben mi írunk egy cikket a linkelendő oldal témaköréhez kapcsolódóan.

Egy cikkben két link helyezhető el, de azok ugyan arra a domainra kell hogy mutassanak.
Ehhez kérjük a linkelendő oldalt, (vagy több linképítés, vagy nagyobb csomag megrendelése esetén oldalakat) és a horgonyszövegeket is.

Fizetés a link megjelenésekor, mellyel megküldjük természetesen a megjelent cikk/cikkek és linkek URL címét.

linképítéslinképítés árlinkápítés áraklegjobb linképítés árbacklink árlinkek építéseseo

Mennyibe kerül a linképítés?


A linképítés árazásának rejtelmei: minőség és ár egyensúlya

A linkek építése során elengedhetetlen a minőségi linkek beszerzése, de vajon mennyibe is kerül ez a befektetés?

A link ára szorosan összefügg a Domain Rating (DR), a fent már általunk részletesen leírt Domain Authority (DA) értékével, ami a weboldal erősségét és megbízhatóságát méri.

DA 15-25: Már 5.000 Ft-tól is elérhetőek linkek ezen a szinten, de fontos megjegyezni, hogy ezek a linkek nem feltétlenül a legerősebbek.

DA 26-35: 15.000 Ft-tól kezdődnek az árak ebben a kategóriában, ahol már érezhetően erősebb linkeket szerezhetünk be.

DA 36-49: 30.000 Ft-tól indulnak a linkek ezen a szinten, amelyek már jelentősen hozzájárulhatnak a weboldalunk keresőmotoros helyezésének javulásához.

DA 50+: 50.000 Ft feletti áron érhetőek el a legmagasabb DR értékű linkek, amelyek kiemelkedő hatással bírnak a SEO-ra.

Fontos kiemelni, hogy a fenti árak csak tájékoztató jellegűek, a pontos árképzés a link forrásától, a link elhelyezésétől és további specifikus feltételektől függően változhat.


A linképítés ár 2024-ben: útmutató a befektetéshez

A linkek építésekor kulcsfontosságú szerepet játszik a weboldal keresőmotoros optimalizálásában (SEO), de a befektetés mértéke sokak számára rejtélyes. A link building vagay építés árak 2024-ben is széles skálán mozognak, 5.000 és 250.000 Ft között havonta, a minőség és a mennyiség függvényében.

Linkenkénti ár: a stratégia alapja

A hosszabb távú tervezéshez és a költséghatékony befektetéshez célszerű linkenkénti áron gondolkodni.

Az alábbi táblázat tipikus árskálát mutat be a kiszervezett linképítési kampányok esetén:

Link minőség (DA)Linkenkénti ár
DA 15-255.000 Ft – 20.000 Ft
DA 26-3515.000 Ft – 40.000 Ft
DA 36-4930.000 Ft – 60.000 Ft
DA 50+50.000 Ft felett

drive_spreadsheetExportálás Táblázatok-fájlba

Tippek a linképítési árak optimalizálásához / Linképítési stratégia…

 • Stratégia kidolgozása: Határozza meg a célokat, a célközönséget és a releváns linkek forrásait.
 • Szolgáltatói összehasonlítás: Kérjen árajánlatot több linképítési szolgáltatótól, hogy megtalálja a legkedvezőbb lehetőséget.
 • Csomagok vásárlása: Sok szolgáltató kedvezményes csomagokat kínál, amelyekkel optimalizálhatja a költségeket.
 • Eredmények nyomon követése: Figyelje a linkek hatását a weboldal helyezésére és forgalmára, hogy megbizonyosodjon a befektetése megtérüléséről.

A befektetés megtérül:

A minőségi linkek építése hosszabb távú befektetést igényel, de a SEO hatékonysága révén jelentősen növelheti a weboldal forgalmát és javíthatja a keresőmotoros helyezését. A fenti tippek segítségével optimalizálhatja a linképítési költségeket, és elérheti a kívánt eredményeket.

Ne feledje: A linkek építése nem csupán a linkek számáról szól, hanem a minőségről és a relevanciáról. A stratégiailag felépített kampány hosszú távon megtérülő befektetést jelent. Bár ez általában költségesebb, mint szimplán néhány link vásárlása.

További tippek:

 • Használjon ingyenes linkek építését segítő eszközöket: Számos ingyenes eszköz áll rendelkezésre, amelyek segítenek a releváns linkek megtalálásában és a linképítési stratégia kidolgozásában.
 • Legyen türelmes: A linkek építése időigényes folyamat, és nem várható azonnali eredmény.
 • Kövesse a Google irányelveit: A Google bünteti a nagyon agresszív mesterséges linkek építésére vonatkozó technikákat, ezért fontos, hogy csak természetes és etikus módszereket alkalmazzon. Bár ez utóbbi külföldre, nagyobb országokra igaz jelenleg, de idővel biztosan a Google is kiterjeszti ezt. A Bing és a Yandex pl.: jelenleg nem figyeli ezeket ilyen erősen, még az USA-ban sem.

Linkek építése összetett feladat, de a fenti tippek és tanácsok segítségével hatékonyan optimalizálhatja a befektetését és elérheti a kívánt eredményeket.


A DA-alapú árszabás 2024-ben – tájékoztató jellegű

Domain Authority (DA) árszabásÁtlagos árMinimum árMaximum ár
DA rendszer18.000 Ft5.000 Ft250.000 Ft

Tippek a linképítési árak optimalizálásához:

 • Tervezze meg a linképítési stratégiát: Határozza meg a célokat, a célközönséget és a releváns linkek forrásait.
 • Hasonlítsa össze a szolgáltatók ajánlatait: Kérjen árajánlatot több linkek építésével foglalkozó, SEO szolgáltatótól, hogy megtalálja a legkedvezőbb lehetőséget. Ebben mi, a WebServe is nagyon szívesen segítünk!
 • Fontolja meg a csomagok vásárlását: Sok szolgáltató kedvezményes csomagokat kínál, amelyekkel optimalizálhatja a költségeket.
 • Kövesse nyomon a linkek építésének eredményeit: Figyelje a linkek hatását a weboldal helyezésére és forgalmára, hogy megbizonyosodjon a befektetése megtérüléséről.

A linkek építése hatékony eszköz a weboldal keresőmotoros helyezésének javításához és a forgalom növeléséhez. A minőségi linkek beszerzése befektetést igényel, de a fenti tippek segítségével optimalizálhatja a költségeket és elérheti a kívánt eredményeket.

Linképítési szolgáltatások árazása

A linkek felépítésének szolgáltatása és árazása a webhelyek közötti minőségi kapcsolatok kiépítésének és fenntartásának költségét jelenti. A hatékony linkprofil kialakítása és fenntartása érdekében számos tényezőt kell figyelembe venni, mint például a linkek minősége, mennyisége és a linkek forrása. A linképítési szolgáltatások árazása a kívánt linkek típusától, azok mennyiségétől és az elérni kívánt eredményektől függ.

Magyarországi árak Linkek építésével kapcsolatban (Link building árak Magyarországon):

Magyarországi árak link építéshez / link building – árak összehasonlítása

 1. Szolgáltatástípus: A linképítés ára a szolgáltatás típusától függően változik. A leggyakoribb szolgáltatások a következők:
  • Cikkek írása és publikálása: 5.000 – 50.000 Ft/cikk
  • Vendégblogolás: 10.000 – 100.000 Ft/bejegyzés
  • Linképítő csomagok: 30.000 – 300.000 Ft/csomag
 2. Minőség: A linkek minősége nagyban befolyásolja az árat. A minőségi linkek drágábbak, de hosszabb távon jobb eredményt nyújtanak.
 3. Mennyiség: A linkek mennyisége is befolyásolja az árat. Minél több linkre van szüksége, annál drágább lesz a szolgáltatás.

Fontos megjegyezni, hogy a fenti árak tájékoztató jellegűek. A pontos árajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi nyomógomb segítségével:

Prémium Linképítés – Prémium Linképítés Árak:

 1. Célzott linkek: A prémium linkek építésének a célja, hogy releváns, magas minőségű weboldalakról szerezzen linkeket. Ezek a linkek nagyobb értéket képviselnek, és jobban javítják a weboldal helyezését a keresési eredményekben.
 2. Természetes linkprofil: A prémium linkek építése során a linkek természetes módon épülnek, elkerülve a mesterséges és spam technikákat. Ez biztosítja a weboldal hosszú távú sikerét.
 3. Szakértői tanácsadás: A prémium linképítési szolgáltatók szakértői tanácsadást nyújtanak a weboldal link stratégiájával kapcsolatban. Ez segít a weboldal tulajdonosának a céljai elérésében.

A prémium linkek építése befektetést jelent, de megtérülő befektetés, ami maradandó, nem egyszeri alkalomra szól, mint mondjuk a fizetett hirdetések. hosszú távú és közép távon megtérül. A minőségi linkek javítják a weboldal helyezését a keresési eredményekben, növelik a forgalmat és a konverziót.

Angebotsanfrage

A linképítés ingyen, önerőből is megvalósítható! Hogyan?

A linképítés valóban megvalósítható ingyenesen, önerőből is bizonyos mértékig, azonban korlátozott lehetőségekkel és nagyobb kihívásokkal jár, mint egy professzionális linképítési szolgáltatás igénybevétele.

Saját erőből történő azaz az ingyenes linképítés módjai:

 1. Értékes tartalommarketing Releváns, érdekes és szakmailag magas színvonalú cikkek, tanulmányok, útmutatók publikálása a saját weboldalon, blogon. Ezek megosztása közösségi média felületeken és más szakmai platformokon növelheti az esélyt, hogy más oldalak felhasználják és belinkeljék a tartalmakat.
 2. Keresőoptimalizált vállalati blogbejegyzések Folyamatosan frissülő, jó minőségű blogbejegyzések írása a weboldalra, amelyek népszerű iparági keresőkifejezésekre optimalizáltak. Ez növelheti a láthatóságot és a linkelési esélyt.
 3. Részvétel szakmai fórumokon, közösségekben Aktív részvétel iparági fórumokon, online közösségekben, Facebook csoportokban releváns és értékes hozzászólásokkal, válaszokkal. Ez kapcsolatokat építhet, amelyek linkforrásokká válhatnak.
 4. Szakértői tartalmak, vendégblogbejegyzések írása Vendégblogbejegyzések vagy más szakértői tartalmak létrehozása más, hivatkozásokat elfogadó és hasonló témájú weboldalakon, ezzel cserekapcsolatokat építve.
 5. Személyes kapcsolatépítés, outreach Folyamatos kapcsolatépítés, networking iparági szereplőkkel, potenciális linkelő felekkel bloggerek, újságírók, influencerek felé.

Bár ezek a módszerek ingyenesek, rendkívül időigényesek és körültekintő megvalósítást igényelnek a megfelelő eredmények eléréséhez. Szakértő linképítési szolgáltatótól pedig azonnali eredményeket kaphat költséghatékony csomagokban.


Klasszikus Weboldal Építése Linkekkel, Linképítéssel:

 1. Sokszínűség: A klasszikus weboldal esetében a linkek különböző forrásokból származnak, beleértve a következőket:
  • Cikkek írása és publikálása: Vendégblogok, online magazinok, sajtóközlemények
  • Katalógusbejegyzések: Releváns online katalógusokban
  • Közösségi média: Megosztások a Facebookon, Twitteren, LinkedInen
  • Fórumok és online közösségek: Résztvétel releváns fórumokon és online közösségekben
 2. Természetesség: A klasszikus linkek építése során a linkek természetes módon épülnek, elkerülve a mesterséges és spam technikákat.
 3. Folyamatosság: A klasszikus linképítés egy folyamatos munka, amelyet rendszeresen végezni kell a weboldal helyezésének javítása érdekében.

A klasszikus linképítés hatékony módja a weboldal láthatóságának és keresőmotoros helyezésének javítására. A sokoldalú megközelítés és a folyamatos munka kulcsfontosságú a sikerhez.

linképítés linképítés ár linkápítés árak legjobb linképítés ár backlink ár linkek építése seolinképítés onlinekeresőoptimalizálás


Webshop Linképítése / Webáruház Linképítése:

 1. Relevancia: A webshopok esetében kiemelten fontos a releváns linkek szerzése. A linkek származzanak olyan weboldalakról, amelyek a webshop témájához kapcsolódnak.
 2. Minőség: A linkek minősége is kiemelt fontosságú. A linkek származzanak megbízható, tekintélyes weboldalakról.
 3. Természetesség: A webshop linkekkel történő eredményesség javítása, építése során a linkek természetes módon épüljenek, elkerülve a mesterséges és spam technikákat.

A webshop linkek építése hatékony módja a webáruház láthatóságának és keresőmotoros helyezésének javítására. A releváns, minőségi linkek növelik a webáruház forgalmát és konverzióját.

Linképítés Linképítés árLinképítés árak link building árak WordPress Weboldal Készítés Online Jelenlét WordPress üzemeltetés WordPress karbantartás WebDesign - WebServe.hu

Webshopok Linképítésének Ára vs. Normál Weboldalak Linképítésének Ára:

 1. Verseny: A webshopok általában versengősebb piacon tevékenykednek, mint a normál weboldalak. Ez a verseny magasabb árak megjelenéséhez, linkek építési árainak emelkedéséhez járult hozzá. Így ezen a területen az árak általában magasabban.
 2. Szakértelem: A webshop linkekkel történő erősítése gyakran speciálisabb szakértelmet igényel, mint a normál weboldalak esetében. Ez a szakértelem magasabb árakat eredményez.
 3. Tartalom: A webshopok esetében gyakran nehezebb releváns és minőségi tartalmat találni ezen célokra. Ez a tartalomhiány a linkek építése esetében is megjelenik.
 4. Konverzió: A webshopok esetében a linkek konverziós rátája (azaz a linkekből származó vásárlások aránya) gyakran alacsonyabb, mint a normál weboldalak esetében. Ez a konverziós ráta az árak csökkenéséhez vezethet.
 5. Mennyiség: A webshopok esetében gyakran kevesebb linkre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez, mint a normál weboldalak esetében. Ez a linkek mennyisége az árak csökkenéséhez vezethet.

Backlink, backlinkek építése: Ez a kifejezés a weboldaladra mutató linkek építésére utal.

Összességében elmondható, hogy a webshopok linképítésének ára általában magasabb, mint a normál weboldalak esetén. Ez a versenynek, a szakértelemnek, a tartalomhiánynak, a konverziós rátának és a linkek mennyiségének köszönhető.

Fontos megjegyezni, hogy a fentiek csak általános irányelvek. A pontos árajánlatért érdemes felvenni a kapcsolatot egy linkék építésével, backlinkek építésével foglalkozó szolgáltatóval felvenni a kapcsolatot. Ilyenek vagyunk mi is, a WebServe!

Jelenleg a Legjobb Linképítési árak nálunk találhatók!

Gyakori kérdések Linkek építése, linkbuilding kapcsán

Mit jelent a linkek építése?

A linkek építése a keresőoptimalizálás egyik kulcsfontosságú technikája, amely arra összpontosít, hogy más weboldalak hivatkozásokat (linkeket) tartalmazzanak az adott weboldal felé. Ezek a befelé mutató linkek növelik a webhely tekintélyét és rangsorolását a keresőmotorok szemében.

Miért fontos a linkbuilding?

A keresőmotorok algoritmusai a linkek minőségét és mennyiségét figyelembe veszik a weboldalak rangsorolásánál. Minél több, jó hírnevű oldalról érkezik link egy adott weboldalra, annál magasabb tekintélyt tulajdonítanak neki, ami jobb pozíciót eredményezhet a keresési találatok között.

Milyen linképítési stratégiák léteznek?

Néhány gyakori stratégia linkek építésekor: minőségi tartalom létrehozása, vendégblogolás, más oldalakon való részvétel és hozzászólás, kapcsolatépítés más weboldal üzemeltetőkkel és véleményvezérekkel, PR cikkek publikálása.

Mire kell figyelni a linkbuildingnél?

A linkbuildingnél kulcsfontosságú a linkek minősége. Az alacsony minőségű, spam oldalakról érkező linkek akár vissza is üthetnek, ezért a cél a tematikusan kapcsolódó, magas presztízsű oldalakról származó hivatkozások megszerzése kell, hogy legyen.

Milyen szerepe van a linképítésnek a keresőoptimalizálásban?

A linképítés az egyik legfontosabb tényező a keresőoptimalizálásban. A megfelelő mennyiségű és minőségű linkek megszerzése kulcsfontosságú a keresőmotorok szempontjából, mert ezek határozzák meg a webhely tekintélyét és rangsorolását a keresési találatok között.

Mennyibe kerül általában a linképítés?

A linkek építésének árai nagyban függ a választott stratégiától és a linkek minőségétől. Az alacsonyabb költségvetésű megoldások, mint a vendégblogolás vagy a hozzászólások, akár néhány tíz dollárba is kerülhetnek linkekként. A prémium linkek beszerzése azonban jóval drágább lehet, akár több száz vagy akár ezer dollárt is kifizethetünk egy-egy nagy tekintélyű oldalon megjelenő linkért.

Milyen tényezők befolyásolják a linképítési árakat?

Azi árak elsősorban a link forrásoldalának tekintélyétől, forgalmától és tematikus relevanciájától függnek. Minél nagyobb tekintéllyel és forgalommal rendelkezik egy weboldal, valamint minél szűkebb témára specializálódott, annál drágábbak lesznek az onnan származó linkek. Emellett a linkek típusa (szövegközi link, banneres megjelenés stb.) és minősége is meghatározó tényező az árképzésben.

Miért olyan magasak a prémium linképítési árak?

Az árak abból adódnak, hogy a nagy tekintélyű, jó forgalmú oldalak értékes linkforrásnak számítanak. A keresőmotorok algoritmusai nagyra értékelik az ilyen típusú oldalakról érkező hivatkozásokat. A weboldal üzemeltetői tisztában vannak értékükkel, így csak magas áron hajlandóak linklehetőséget biztosítani. Ezek a prémium minőségű linkek azonban jelentősen javíthatják a céloldal rangsorolását a keresőkben, így hosszú távon megtérülő befektetést jelenthetnek.
de_DEGerman
Newsletter-Abonnement

Newsletter-Abonnement

Nur über das informiert zu werden, was Sie wissen wollen.

Erfolgreiches Abonnement!

Ich erkenne mich selbst!

Ich möchte eine Website! Webserve.hu

Bleiben Sie länger! :)

Mit einem Geschenk Wir warten!
Wollen Sie erfolgreicher sein?

 

Wählen Sie zwischen einem Rabatt für die Erstellung einer Website oder einem kostenlosen Mini-Audit der Website. Sagen Sie uns hier, welche Sie bevorzugen.