SEO Leitfaden, SEO Beratung Teil 1

SEO-Leitfaden SEO-Grundlagen, Ideen und Ratschläge für SEO-Links. Gefunden werden, nicht nur gesehen! - Grundlagen der Suchmaschinenoptimierung Teil 1

Az alábbi cikk részben kapcsolódik a ingyenes WebDesigner tanfolyamunkhoz / ingyenes Webdesigner több részes tanfolyamunkhoz. Mivel azonban inkább kiegészítő eleme lehet annak, hiszen a SEO egy külön szakma, ezért ezt mi is külön tárgyaljuk.

Kostenloser WebDesign / WebDesigner Kurs (Teil 1)
Kostenloser WebDesign / WebDesigner Kurs (Teil 2)

Kostenloser WebDesign / WebDesigner Kurs (Teil 3)
Kostenloser WebDesign / WebDesigner Kurs Teil 4

Hasznos ötleteket ösztunk meg, amiért most egy fillért vagy euro centet sem kell kiadniuk. Ezt a tudást is ingyen megosztjuk Önnel, Kedves Olvasó!

Vágjunk is bele…

Mint azt valószínűleg tudja, Kedves Olvasó, a linkek kulcsfontosságú szerepet játszanak a keresőoptimalizálásban (SEO).

A belső linkeléstől és az on-page SEO-tól a linképítésig és a backlinkekig számos módszer létezik arra, hogy a legtöbbet hozza ki a SEO linkekből. Azonban annak kitalálása, hogy hol kezdjük el, nem minden esetben egyszerű és főleg nem egyértelmű.

Ebben a cikkben a linkek SEO-ban betöltött alapvető szerepét tárgyaljuk.

SEO Suchmaschinenoptimierung Tipps Ideen Einsteiger Leitfaden
SEO Suchmaschinenoptimierung Tipps Ideen Einsteiger Leitfaden

Ezután áttekintjük a SEO linkek legjobb technikáit, és néhány útmutatót ajánlunk, amelyeket megtekinthet a részletesebb információkért.

A SEO linkek fontossága a weboldalak számára – ezért mondjuk, hogy ne csak látható, hanem a keresőmotorok számára (mint pl.: google, bing…) megtalálható is legyen a weblap.

A linkek az egyik legfontosabb rangsorolási tényezőt jelentik az olyan keresőmotorok számára, mint pl.: a Google. Ez azt jelenti, hogy az, ahogyan linkeket hoz létre weboldalán vagy akár WordPress weboldalán, befolyásolhatja, hogy tartalma mennyire látható a keresési eredményekben. És itt a pozitív és negatív / jó-rossz linkekről egyránt beszélünk.

/Csak röviden, a jó linkek alatt a hasznos linkeket értjük, amik a keresőmotoroknak segítenek az oldalunk megtalálásában, rangsorolásában, értékesnek ítélésében. Míg a rossz oldalak alatt azt értjük amikor úgynevezett negatív linkek / nem kért linkek mutatnak az oldalunkra és a spam, azaz a rossz megítélését növelik a keresőmotorok szemszögéből./

Különböző típusú SEO linkek vannak, amelyek befolyásolhatják a rangsorolást, többek között:

+ Belső linkek: A weboldalán belüli oldalakra mutató linkek.

+ Külső linkek (vagy kimenő linkek): Az Ön honlapján található, külső weboldalakra mutató linkek.

+ Visszahivatkozások (vagy bejövő linkek): Olyan linkek, amelyek más weboldalakról mutatnak az Ön oldalára

Belső link (internal link), külső link (external link), bejövő link (backlink)
Belső link (internal link), külső link (external link), bejövő link (backlink)

A jó minőségű backlinkek (vagy bejövő linkek) rendelkeznek a legjelentősebb SEO-előnnyel. Nemcsak az általános optimalizálási stratégiát segíthetik, hanem javíthatják a láthatóságot és a keresési forgalmat is!

Ugyanakkor ezeket a linkeket a legnagyobb kihívás és sokszor nem kevés pénzkérdés megszerezni.

Szerencsére növelheti webhelye rangsorolását, ha a saját webhelyére, hozzáadott SEO-linkek javítására összpontosít. A SEO-linkek létrehozásakor, generálásakor és optimalizálásakor fontos, hogy hatékony SEO-technikákat alkalmazzon a tényleges eredmény és siker érdekében!


Ez egy egyszerű útmutató a linkek SEO célú felhasználásához (első 2 tipp az összesen 9 tipp közül)

SEO Suchmaschinenoptimierung Tipps Ideen Einsteiger Leitfaden

Wenn Sie mehr über Schlüsselwörter und die Verwendung von Schlüsselwörtern wissen möchten, lesen Sie "Wie viele SEO-Schlüsselwörter sollte ich in meinem Artikel verwenden?"!

Wie viele SEO-Schlüsselwörter sollte ich in meinem Artikel verwenden?

Továbbá itt talál legutóbbi bejegyzéseink közül néhányat:

Most, hogy jobban megértettük, miért olyan fontosak a linkek a SEO szempontjából, vizsgáljuk meg a használatukra vonatkozó alapvető tippeket.

Az alábbiakban kilenc tippet mutatunk be, amelyekkel azonnal elkezdheti a munkát.

Minden egyes tipp esetében elmagyarázzuk az előnyöket, a működését és a megvalósítás módját.

Melden Sie sich an, um über unsere neuesten Beiträge informiert zu werden:

1. Használja ki a SEO linképítési technikákat

A linképítés más weboldalakról a saját webhelyére mutató linkek (más néven backlinkek) megszerzésére utal. Ha más kiváló minőségű webhelyek linkelnek az Ön oldalaira, az javíthatja az oldalának az értékét, hitelességét és láthatóságát.

A linképítés használatára számos technika létezik, ilyenek pl.:

SEO Suchmaschinenoptimierung Tipps Ideen Einsteiger Leitfaden

A linképítés azért fontos, mert segít javítani weboldala organikus keresési forgalmát. Ezenkívül kapcsolatokat építhet más fontos webhelyekkel és bloggerekkel az Ön iparágában.

Ha többet szeretne megtudni a SEO linképítésről, nézze meg a következő 8 egyszerű tippet a SEO linképítéssel kapcsolatban – na jó, ez még készül…

Fontos azonban az Önre linkelő webhely domain tekintélye, az un. domain authority. Minél népszerűbb, elismertebb egy webolal, annál nagyobb lökést adhatnak a backlinkjei.

A stratégia másik lényeges eleme a jó minőségű SEO-tartalom létrehozása, amelyet az emberek meg akarnak osztani.

Számos különböző típusú tartalmat és forrást készíthet a backlinkek generálásához, például leírásokat, bemutatókat, tréninganyagokat, oktatói útmutatókat, infografikákat és videókat…

Ha többet szeretne megtudni a backlinkekről, olvassa el egyszerű útmutatónkat a SEO-hoz szükséges backlinkek megszerzéséhez. – ez is kiadás alatt van még…

2. Törölje a webhelyére mutató rossz minőségű backlinkeket (persze, ha vannak ilyenek)

A legjobb backlinkek a jó minőségű, természetes linkek, amelyek organikusan keletkeznek valaki mástól, valaki más weboldaláról, értékes, a google vagy egyéb keresők által magas minőségűre értékelt weboldalakról.

SEO Suchmaschinenoptimierung Tipps Ideen Einsteiger Leitfaden

Ezeket a természetes linkeket a Google nem úgy tekinti, mintha Ön vagy az Ön cége hozta volna létre.

A rossz minőségű linkek, a természetellenes linkek (fizetett linkek) vagy a nofollow linkek nem a legjobb backlinkek, mert a keresőmotorok észreveszik és inkább negatív módonérintik oldalunk megítélését.

Előfordulhat, hogy meg kell tagadni (blokkolni) a weboldalára mutató backlinkeket.

Mint említettük, a backlinkek segíthetnek a SEO fellendítésében, de csak akkor, ha hiteles és releváns webhelyekről származnak.

Általában jó ötlet letiltani az alacsony minőségű vagy spammelő webhelyekről származó visszautalásokat.

Ez a folyamat megakadályozhatja, hogy a linkek károsítsák weboldala SEO-ját és organikus keresési forgalmát.

A weboldalára mutató linkeket egy SEO backlink-ellenőrző eszköz segítségével ellenőrizheti.

Ezután gyűjtse össze a letiltani kívánt link(ek)et pl.: egy szöveges fájlba, és töltse fel a Google-nak. A .txt fájlt a Google Search Console fiókjának erre a célra szolgáló szakaszához adhatja hozzá:

A Linkek letiltása oldal a Google Search Console-ban.

Válassza ki a domainjét a tulajdonság legördülő menüből. Ezután kattintson a Linkek letiltása gombra, és töltse fel a szöveges fájlt. Ez a folyamat néhány napig, hétig is eltarthat a Google számára.

A jó és a rossz visszahivatkozásokkal szemben a jó és a rossz visszahivatkozásokkal kapcsolatos részletesebb információkért és útmutatásért tekintse meg a Hogyan lehet letiltani a webhelyére mutató visszahivatkozásokat című útmutatónkat.

folytatjuk…

Wenn Ihnen gefällt, was Sie hier lesen, teilen Sie es mit anderen! Ich danke Ihnen!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
E-Mail
Drucken

Siehe auch unsere anderen Artikel:

Website Design Preise WebServe-Website-Webshop-Webdesign-Online-Marketing-Web-Design-unsplash_M

Preise für die Erstellung von Websites: das Geheimrezept zur Kostenoptimierung!

Viele Unternehmensleiter, Inhaber und Einzelpersonen oder Existenzgründer fragen sich, wie viel es kostet, eine effektive Website zu erstellen und wie man die Kosten optimieren kann, ohne Abstriche bei der Qualität zu machen. In diesem Artikel verraten wir das Geheimrezept zur Optimierung der Kosten für die Website-Entwicklung und veranschaulichen verschiedene Kostenstrategien anhand einiger interessanter Beispiele.

Mehr lesen "
Preise für die Entwicklung von Websites Kosten für die Entwicklung von Websites Wie viel wird eine Website im Jahr 2024 kosten?

Preise für Website-Entwicklung im Jahr 2024

Preise für die Entwicklung von Websites im Jahr 2024. Wie viel wird eine Website im Jahr 2024 kosten? - WebServe.com Die Kosten und Preise für die Entwicklung einer Website hängen von einer Reihe von Faktoren ab, darunter die Größe und Funktionalität der Website, die Art der Website und die

Mehr lesen "
Website-Wartung WordPress Website-Wartung

Wartung der Website und ihre Bedeutung

Website-Wartung, WordPress Website-Wartung Website-Wartung und ihre Bedeutung: aus der Perspektive der WordPress Website-Wartung Einleitung In der modernen Geschäftswelt ist eine effiziente und effektive Website-Wartung ein Muss.

Mehr lesen "
de_DEGerman
Newsletter-Abonnement

Newsletter-Abonnement

Nur über das informiert zu werden, was Sie wissen wollen.

Erfolgreiches Abonnement!

Ich erkenne mich selbst!

Ich möchte eine Website! Webserve.hu

Bleiben Sie länger! :)

Mit einem Geschenk Wir warten!
Wollen Sie erfolgreicher sein?

 

Wählen Sie zwischen einem Rabatt für die Erstellung einer Website oder einem kostenlosen Mini-Audit der Website. Sagen Sie uns hier, welche Sie bevorzugen.