Guía SEO, Consejos SEO Parte 1

Guía SEO Conceptos básicos de SEO, ideas y consejos para enlaces SEO. Que te encuentren, no sólo que te vean. - Conceptos básicos de la optimización de motores de búsqueda - Parte 1

Az alábbi cikk részben kapcsolódik a ingyenes WebDesigner tanfolyamunkhoz / ingyenes Webdesigner több részes tanfolyamunkhoz. Mivel azonban inkább kiegészítő eleme lehet annak, hiszen a SEO egy külön szakma, ezért ezt mi is külön tárgyaljuk.

Curso gratuito de Diseño Web / WebDesigner (Parte 1)
Curso gratuito de WebDesign / WebDesigner (Parte 2)

Curso gratuito de WebDesign / WebDesigner (Parte 3)
Curso gratuito de WebDesign / WebDesigner Parte 4

Hasznos ötleteket ösztunk meg, amiért most egy fillért vagy euro centet sem kell kiadniuk. Ezt a tudást is ingyen megosztjuk Önnel, Kedves Olvasó!

Vágjunk is bele…

Mint azt valószínűleg tudja, Kedves Olvasó, a linkek kulcsfontosságú szerepet játszanak a keresőoptimalizálásban (SEO).

A belső linkeléstől és az on-page SEO-tól a linképítésig és a backlinkekig számos módszer létezik arra, hogy a legtöbbet hozza ki a SEO linkekből. Azonban annak kitalálása, hogy hol kezdjük el, nem minden esetben egyszerű és főleg nem egyértelmű.

Ebben a cikkben a linkek SEO-ban betöltött alapvető szerepét tárgyaljuk.

SEO optimización en buscadores consejos ideas guía para principiantes
SEO optimización en buscadores consejos ideas guía para principiantes

Ezután áttekintjük a SEO linkek legjobb technikáit, és néhány útmutatót ajánlunk, amelyeket megtekinthet a részletesebb információkért.

A SEO linkek fontossága a weboldalak számára – ezért mondjuk, hogy ne csak látható, hanem a keresőmotorok számára (mint pl.: google, bing…) megtalálható is legyen a weblap.

A linkek az egyik legfontosabb rangsorolási tényezőt jelentik az olyan keresőmotorok számára, mint pl.: a Google. Ez azt jelenti, hogy az, ahogyan linkeket hoz létre weboldalán vagy akár WordPress weboldalán, befolyásolhatja, hogy tartalma mennyire látható a keresési eredményekben. És itt a pozitív és negatív / jó-rossz linkekről egyránt beszélünk.

/Csak röviden, a jó linkek alatt a hasznos linkeket értjük, amik a keresőmotoroknak segítenek az oldalunk megtalálásában, rangsorolásában, értékesnek ítélésében. Míg a rossz oldalak alatt azt értjük amikor úgynevezett negatív linkek / nem kért linkek mutatnak az oldalunkra és a spam, azaz a rossz megítélését növelik a keresőmotorok szemszögéből./

Különböző típusú SEO linkek vannak, amelyek befolyásolhatják a rangsorolást, többek között:

+ Belső linkek: A weboldalán belüli oldalakra mutató linkek.

+ Külső linkek (vagy kimenő linkek): Az Ön honlapján található, külső weboldalakra mutató linkek.

+ Visszahivatkozások (vagy bejövő linkek): Olyan linkek, amelyek más weboldalakról mutatnak az Ön oldalára

Belső link (internal link), külső link (external link), bejövő link (backlink)
Belső link (internal link), külső link (external link), bejövő link (backlink)

A jó minőségű backlinkek (vagy bejövő linkek) rendelkeznek a legjelentősebb SEO-előnnyel. Nemcsak az általános optimalizálási stratégiát segíthetik, hanem javíthatják a láthatóságot és a keresési forgalmat is!

Ugyanakkor ezeket a linkeket a legnagyobb kihívás és sokszor nem kevés pénzkérdés megszerezni.

Szerencsére növelheti webhelye rangsorolását, ha a saját webhelyére, hozzáadott SEO-linkek javítására összpontosít. A SEO-linkek létrehozásakor, generálásakor és optimalizálásakor fontos, hogy hatékony SEO-technikákat alkalmazzon a tényleges eredmény és siker érdekében!


Ez egy egyszerű útmutató a linkek SEO célú felhasználásához (első 2 tipp az összesen 9 tipp közül)

SEO optimización en buscadores consejos ideas guía para principiantes

Si desea saber más sobre las palabras clave y su uso, consulte "¿Cuántas palabras clave SEO debo utilizar en mi artículo?¡"!

¿Cuántas palabras clave SEO debo utilizar en mi artículo?

Továbbá itt talál legutóbbi bejegyzéseink közül néhányat:

Most, hogy jobban megértettük, miért olyan fontosak a linkek a SEO szempontjából, vizsgáljuk meg a használatukra vonatkozó alapvető tippeket.

Az alábbiakban kilenc tippet mutatunk be, amelyekkel azonnal elkezdheti a munkát.

Minden egyes tipp esetében elmagyarázzuk az előnyöket, a működését és a megvalósítás módját.

Iratkozzon fel, értesítjük friss írásainkról:

1. Használja ki a SEO linképítési technikákat

A linképítés más weboldalakról a saját webhelyére mutató linkek (más néven backlinkek) megszerzésére utal. Ha más kiváló minőségű webhelyek linkelnek az Ön oldalaira, az javíthatja az oldalának az értékét, hitelességét és láthatóságát.

A linképítés használatára számos technika létezik, ilyenek pl.:

SEO optimización en buscadores consejos ideas guía para principiantes

A linképítés azért fontos, mert segít javítani weboldala organikus keresési forgalmát. Ezenkívül kapcsolatokat építhet más fontos webhelyekkel és bloggerekkel az Ön iparágában.

Ha többet szeretne megtudni a SEO linképítésről, nézze meg a következő 8 egyszerű tippet a SEO linképítéssel kapcsolatban – na jó, ez még készül…

Fontos azonban az Önre linkelő webhely domain tekintélye, az un. domain authority. Minél népszerűbb, elismertebb egy webolal, annál nagyobb lökést adhatnak a backlinkjei.

A stratégia másik lényeges eleme a jó minőségű SEO-tartalom létrehozása, amelyet az emberek meg akarnak osztani.

Számos különböző típusú tartalmat és forrást készíthet a backlinkek generálásához, például leírásokat, bemutatókat, tréninganyagokat, oktatói útmutatókat, infografikákat és videókat…

Ha többet szeretne megtudni a backlinkekről, olvassa el egyszerű útmutatónkat a SEO-hoz szükséges backlinkek megszerzéséhez. – ez is kiadás alatt van még…

2. Törölje a webhelyére mutató rossz minőségű backlinkeket (persze, ha vannak ilyenek)

A legjobb backlinkek a jó minőségű, természetes linkek, amelyek organikusan keletkeznek valaki mástól, valaki más weboldaláról, értékes, a google vagy egyéb keresők által magas minőségűre értékelt weboldalakról.

SEO optimización en buscadores consejos ideas guía para principiantes

Ezeket a természetes linkeket a Google nem úgy tekinti, mintha Ön vagy az Ön cége hozta volna létre.

A rossz minőségű linkek, a természetellenes linkek (fizetett linkek) vagy a nofollow linkek nem a legjobb backlinkek, mert a keresőmotorok észreveszik és inkább negatív módonérintik oldalunk megítélését.

Előfordulhat, hogy meg kell tagadni (blokkolni) a weboldalára mutató backlinkeket.

Mint említettük, a backlinkek segíthetnek a SEO fellendítésében, de csak akkor, ha hiteles és releváns webhelyekről származnak.

Általában jó ötlet letiltani az alacsony minőségű vagy spammelő webhelyekről származó visszautalásokat.

Ez a folyamat megakadályozhatja, hogy a linkek károsítsák weboldala SEO-ját és organikus keresési forgalmát.

A weboldalára mutató linkeket egy SEO backlink-ellenőrző eszköz segítségével ellenőrizheti.

Ezután gyűjtse össze a letiltani kívánt link(ek)et pl.: egy szöveges fájlba, és töltse fel a Google-nak. A .txt fájlt a Google Search Console fiókjának erre a célra szolgáló szakaszához adhatja hozzá:

A Linkek letiltása oldal a Google Search Console-ban.

Válassza ki a domainjét a tulajdonság legördülő menüből. Ezután kattintson a Linkek letiltása gombra, és töltse fel a szöveges fájlt. Ez a folyamat néhány napig, hétig is eltarthat a Google számára.

A jó és a rossz visszahivatkozásokkal szemben a jó és a rossz visszahivatkozásokkal kapcsolatos részletesebb információkért és útmutatásért tekintse meg a Hogyan lehet letiltani a webhelyére mutató visszahivatkozásokat című útmutatónkat.

folytatjuk…

Si te gusta lo que lees aquí, ¡compártelo con los demás! Gracias.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Correo electrónico
Imprimir

Consulte también nuestros otros artículos:

Precios de diseño web WebServe-Website-Webshop-Webdesign-Online-Marketing-Web-Design-unsplash_M

Precios de creación de sitios web: ¡la receta secreta para optimizar costes!

Muchos gerentes de empresas, propietarios y particulares o empresas de nueva creación se preguntan cuánto cuesta crear un sitio web eficaz y cómo optimizar los costes sin sacrificar la calidad. En este artículo, desvelamos la receta secreta para optimizar el coste del desarrollo de sitios web e ilustramos distintas estrategias de costes con algunos ejemplos interesantes.

Leer más "
Precios de desarrollo de sitios web Costes de desarrollo de sitios web ¿Cuánto costará un sitio web en 2024?

Precios del desarrollo de sitios web en 2024

Precios del desarrollo de sitios web en 2024. ¿Cuánto costará un sitio web en 2024? - WebServe.com El precio y el coste del desarrollo de sitios web dependen de varios factores, como el tamaño y la funcionalidad del sitio web, el tipo de sitio web y la

Leer más "
Mantenimiento de sitios web WordPress Mantenimiento de sitios web

Mantenimiento del sitio web y su importancia

Mantenimiento de sitios web, Mantenimiento de sitios web WordPress Mantenimiento de sitios web y su importancia: desde la perspectiva del mantenimiento de sitios web WordPress Introducción En el entorno empresarial moderno, un mantenimiento de sitios web eficiente y eficaz es imprescindible.

Leer más "
es_ESSpanish
Suscripción al boletín

Suscripción al boletín

Estar informado sólo de lo que quiere saber.

Suscripción satisfactoria

Me doy cuenta.

¡Quiero una página web! Webserve.hu

Quédate más tiempo. :)

Con un regalo ¡estamos esperando!
¿Quieres tener más éxito?

 

Elija entre un descuento por creación de sitio web o una miniauditoría gratuita del sitio web. Dinos aquí cuál prefieres.