OceanGate kirúg egy kiszivárogtatót, hackerek fenyegetik a Reddit és az OpenGate adatait, és Marvel mesterséges intelligencia alapú művészetet alkalmaz

OceanGate kirúg egy kiszivárogtatót, hackerek fenyegetik a Reddit és az OpenGate adatait, és a Marvel AI művészetet választ

Összefoglalás:

– A mélytengeri technológiai vállalat, az OceanGate, kirúgott egy kiszivárogtatót, miután az illető nyilvánosságra hozott bizalmas információkat a cég tervelt tengeri expedícióiról.
– Hackerek fenyegetik a Redditet, hogy nyilvánosságra hozzák a felhasználók adatait, miután a Reddit korlátozta az API-jének hozzáférhetőségét.
– A Marvel a mesterséges intelligencia segítségével készült művészetet kezdett alkalmazni, hogy még látványosabbá tegye képregényeit és karaktereit.

Mi történt ezen a héten?

Az OceanGate, egy mélytengeri technológiai vállalat, világszínvonalú expedíciókat kínál a merülés szerelmeseinek. Azonban most a cég egy kiszivárogtatót kirúgott, aki nyilvánosságra hozott olyan bizalmas információkat a cég tervelt expedícióiról, amelyek befolyásolhatták volna a vállalat üzleti tevékenységét és reputációját.

Videó az OceanGate tengeralattjáró balesetről – Mi történt valójában?

Hackerek fenyegetik a Redditet, hogy nyilvánosságra hozzák a felhasználók adatait

A Reddit ugyancsak problémákkal küzd, miután korlátozta a platform API-jének hozzáférhetőségét. Ez arra késztette a hackereket, hogy fenyegetőzzenek a felhasználók adatainak nyilvánosságra hozatalával. A Reddit azóta a helyes irányba tett néhány lépést a helyzet kezelése érdekében, de még mindig folyamatosan figyeli a fejleményeket.

A Marvel a mesterséges intelligencia segítségével készült művészetet kezdett alkalmazni, hogy még látványosabbá tegye képregényeit és karaktereit.

Eközben a Marvel a mesterséges intelligencia világába lépett, és elkezdte alkalmazni az AI-t a művészetében. Azt remélik, hogy ezáltal még látványosabbá tehetik képregényeiket és karaktereiket. Mivel a technológia fejlődik, izgalmas látni, hogy milyen új kreatív lehetőségek nyílnak meg a mesterséges intelligencia segítségével.

Reddit adatai hackerek fenyegetik
OceanGate kirúg egy kiszivárogtatót, hackerek fenyegetik a Reddit és az OpenGate adatait, és Marvel mesterséges intelligencia alapú művészetet alkalmaz

A szerkesztő véleménye:

Ez a hét újfajta technológiai kihívásokat és lehetőségeket hozott az asztalra. Az OceanGate kiszivárogtató esete figyelmeztetés arra, hogy milyen fontos a bizalmas információk védelme egy vállalat számára. A Reddit pedig továbbra is próbálja kezelni az API-korlátozás miatt kialakult helyzetet. Ugyanakkor a Marvel ugyanazt a technológiát használja, amely korábban csak tudományos és üzleti területeken volt jelen, hogy még látványosabb képregényeket és karaktereket alkossanak. Ez a fejlődés bizonyítja, hogy a technológia folyamatosan változik és fejlődik, és mindig új lehetőségeket nyit a kreativitás számára.
Forrás, Teljes eredeti cikk: https://techcrunch.com/2023/06/24/oceangate-fires-a-whistleblower-hackers-threaten-to-leak-reddit-data-and-marvel-embraces-ai-art/

Ha tetszett amit itt olvasott, ossza meg mással is! Köszönjük!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
Print

Nézze meg további cikkeinket is:

Weboldal készítés árak WebServe-Weboldal-Webshop-készités-Online-Marketing-Web-Design-unsplash_M

Weboldal Készítés Árak: A Titkos Recept a Költségek Optimalizálására!

Sok vállalkozásvezetőnek, tulajdonosnak és magánszemélynek vagy induló vállalkozásnak kérdés, hogy mennyibe kerül egy hatékony weboldal kialakítása, és hogyan lehet optimalizálni a költségeket anélkül, hogy a minőséget áldoznák fel. Ebben a cikkben felfedjük a titkos receptet a weboldal készítés árainak optimalizálásához, és néhány érdekes példával szemléltetjük a különböző költségstratégiákat.

Tovább »
Weboldal készítés árak honlapkészítés költségei mennyibe kerül egy honlap készítés 2024-ben?

Honlapkészítés árai 2024-ben

Honlapkészítés árai 2024-ben. Mennyibe kerül egy Honlap 2024-ben? – WebServe.hu A honlapkészítés árai és költségei számos tényezőtől függnek, beleértve a weboldal méreteit, funkcióit, a felhasznált

Tovább »
hu_HUHungarian
Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Hogy csak arról értesüljön, amiről szeretne.

Sikeres feliratkozás!

Megvalósítom Önmagamat!

Weboldalt akarok! Webserve.hu

Maradjon még! :)

Ajándékkal várjuk!
Szeretne Sikeresebb lenni?

 

Válasszon weboldal készítési kedvezmény vagy ingyenes weboldal mini audit közül. Írja meg itt, melyiket szeretné.