Gyakori kérdések

Ügyfélszerzés, Weboldal készítéssel, Weboldal karbantartás témáiban


Kérjen ajánlatot – díjtalan

Önök által leggyakrabban feltett kérdésekre válaszolunk, online megjelenés, weboldal, wordpress weboldal készítés és karbantartás témákban…
Tehát jöjjenek is weboldal készítés gyakori kérdések tekintetében felmerülő alap kérdések.
Amennyiben másra vagy részletesebb információra lenne szüksége, lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyen weboldalt szeretnék. Készítenek ilyent?

Az ingyen weboldal és az ingyen weboldal készítés relatív. Ha működő és folyamatosan elérhető weboldalt szeretne, akkor több elemnek van költsége pl.: domain név, vagy webtárhely. Így már nem biztos, hogy megáll az ingyen szó. Persze ebből is elérhető ingyen lehetőség, azaz fennál az ingyen website megoldás lehetősége. Mi nem készítünk ingyen weboldalakat, azonban készítettünk erről egy blog bejegyzést – ezen a linken megnézhetik ennek bővebb leírását, megvalósítását. Tehát ingyen weboldal? Igen van ilyen, de önerőből némi tanulás és gyakorlás után meg tudják valósítani Önmaguknak.

WordPress Weboldalt, WordPress üzemeltetést, karbantartást szeretnék, mi kell hozzá?

Amennyiben egy Weboldalt, vagy WordPress Weboldat szeretne, és ha nem szeretne vele foglalkozni, vagy nem ért hozzá, akkor Mi kellünk hozzá! Írjon nekünk és felvesszük a kapcsolatot, amikor minden szükséges részletet megbeszélünk, azt is hogy mi kell hozzá. Illetve, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor díjmentes árajánlatot is küldünk, ami remélhetőleg minden kérdésére választ ad.

Hogy néz ki egy WordPress Weboldal készítés folyamata?

Egy Weboldal vagy WordPress Weboldal készítése úgy kezdődik, hogy megértjük az üzletét, piacát, ügyfeleit versenytársait, igényeit és elvárásait. Ezek és a közösen megállapodott javaslataink alapján készítünk egy tervet, ami kiterjed minden Weboldalt érintő témára, feladatra Webdesign-ra, Web biztonságra, mentésekre, karbantartásra. Továbbá a projekt/feladat menedzsmentre, az időbeli tervezésre, egyeztetésekre, mérföldkövekre is… A többi nagy része már a mi feladatunk. Részletekért olvasson tovább a FAQ/GYIK szekcióban.

Ha kérünk havi WordPress weboldal karbantartást, üzemeltetést, az mire terjed ki?

Például az alábbiakra:

 • WordPress Weboldal karbantartása
 • WordPress Weboldal üzemeltetése
 • Weboldal távmenedzsmentje
 • Funkciók, Weboldal állapot ellenőrzés, monitorozás, frissítések megjelenésének követése ezek ennek megfelelő frissítése
 • WordPress „motor”  biztonsági és főverziók frissítése
 • Sablonok frissítése, biztonsági és főverzióinak frissítése
 • Bővítmények frissítése, biztonsági és főverzióinak frissítése
 • Security/biztonsági bővítmény beállítása, változásokhoz hangolása
 • Automatikus mentések beállítása mellett teljes manuális mentés készítése
 • Esetlegesen felmerülő hiba esetén visszaállítás mentések alapján
 • Hiba, üzemzavar, oldalfeltörés vagy egyéb probléma esetén gyors reagálás
 • Szükség esetén ügyintézés a tárhelyszolgáltatókkal, műszaki kontaktokkal
 • Weboldal költöztetés
 • Hosting szolgáltató / szolgáltató váltás
 • Riportkészítés
 • A Weboldal problémáitól mentes, gondtalan, nyugodt alvás

Mi a fontos egy online megjelenésben pl.: egy Website esetén?

A fő, hogy a célnak megfeleljen azaz mind tartalomban, külsőben, kialakításban egyezzen az üzleti igényekkel és a célpiac vagy Ügyfelek által elvártakkal…

Biztosnágos a Weboldalam vagy a WordPress Weboldalam?

Igen, és nem. Ha van egy jó weboldal az egy ideig biztonságos, legalábbis rövid távon. Hogy ez hosszú távú legyen és az oldalt ne tudják feltörni, az kritikus adatokhoz ne tudjanak hozzáférni a rosszindulatú hackerek, az oldalt rendszeresen karbantartani szükséges. Ez Önök által is elvégezhető – segítünk megtanulni -, de ha nem szeretnének vele foglalkozni, akkor mi nagyon szívesen vállaljuk ezt. Ez egy remek párosítás, mert mindenki a leghatékonyabb tud lenni, azáltal, hogy mindenki azzal foglalkozik, amihez a legjobban ért.

Ha elkészült az oldalam, hogyan tovább?

Együtt megbeszéljük azt hogy hogyan tovább ki, mit csináljon a jövőben ahhoz hogy az oldal elérje a célját, amire létrehoztuk…

Mi van, ha valamit változtatni szeretnék a Weboldalamon?

A változás itt is mint az élet minden területén gyakori és változtatni, a változásokat diktálni vagy a változásokhoz igazodni szükséges is és eredményeket hoz minden téren. Mi a saját oldalainkat is gyakran változtatjuk, javítgatjuk. Ez egy szinte folyamatos elvárás az online világ részéről és a kívánt célok elérésének is feltétele.

Ha úgy véli, ebben segítünk, ha nem igényli, akkor megmutatjuk, hogy Ön/Önök hogy tudják megcsinálni…

Hogy épül fel a közös munkánk?

Együtt beszéljük át (online) az igényeket, lehetőségeket, együtt tervezünk és mi megvalósítunk. Persze ha Ön minimálisan szeretne belefolyni a feladatokban, akkor erre is nyitottak vagyunk, megcsináljuk az feladatainak a jelentős részét is. De a legjobb és legeredményesebb mindig az ha együtt közösen finomra hangolva határozzuk meg az irányokat… 

Nekem milyen feladatom van a Weboldal készítése során?

Mindenben segítünk! Elvégezzük a projekt menedzsmentet is, azaz minden feladatnál proaktívan jelezzük a lépéseket, feladatokat és nem engedjük el a kezét!

Ha úgy véli, ebben segítünk, ha nem igényli, akkor megmutatjuk, hogy Ön/Önök hogy tudják megcsinálni…

Segítenek a továbbiakban is? Én nem értek a Weboldal készítéshez vagy webdesign – hoz, és nem is szeretnék vele küzdeni.

Mindenben segítünk, amihez értünk – amihez nem abban az esetben tudjuk kikhez forduljunk. Ha nem szeretne, nem kell foglalkozzon vele, mindent biztosítunk ahhoz, hogy Ön is arra fókuszálhasson, ami Önnek a legfontosabb. Mi sok éves Informatikai, kereskedelmi, üzemeltetési, karbantartási tapasztalattal rendelkezünk ahhoz, hogy Önnek ne kelljen semmivel „küzdenie” a Weboldalával, Online megjelenésével kapcsolatban.

Miért az Önök cégét válasszam Weboldal készítéshez vagy WordPress Weboldal elkészítéséhez és online jelenlét készítéséhez?

Mert jók vagyunk és a témához kapcsolódóan rengeteg tudással, tapasztalattal rendelkezünk, nem csak ehhez, hanem az üzleti, értékesítési, marketing, Informatikai területekhez is értünk. Az Ön igényeit céljait segítjük. Nálunk nem csak egy az Ügyfelek között, hanem érezheti, hogy mindig Ön a legfontosabb!

Ha úgy véli, ebben segítünk, ha nem igényli, akkor megmutatjuk, hogy Ön/Önök hogy tudják megcsinálni…

WordPress Weboldal Költöztetés terén szeretnék segítséget. Vágjak bele magam?

A Weboldalak és WordPress Weboldalak költöztetése nem egyszerű dolog. Vigyázni kell, hogy sem a forrás, sem a cél adatbázis ne sérüljön és végeredménynek azt kapjuk, amit szeretnénk.

A feladat nem extrém, és mi szívesen segítünk ilyen esetekben is. Azonban ha segítség és rutin, gyakorlat nélkül állnak neki, akkor a legfontosabb, hogy mentés készüljön. Legtisztább eset egy aktív weboldal és adatbázis költöztetése egy tiszta vagy üres oldalra és adatbázisba.

A WordPress Weboldal költöztetés alapból a mi feladatunk például abban az esetben, amikor Ügyfeleinkkel WordPress Weboldal Karbantartás vagy WordPress Weboldal Üzemeltetés tekintetében szerződéses viszonyban állunk.

WordPress Visszaállítás, WordPress Karbantartás, WordPress Mentés

A WordPress visszaállítás esetén szükséges a WordPress oldal mentés rendelkezésre állása. Persze enélkül is megoldható, de akkor már magas a költségigénye, azaz nem igazán éri meg. Ezért is biztosítjuk üzemeltetés vagy karbantartás szolgáltatásainkban a gyakori (jellemzően napi mentést) i. Illetve ma már hasonlóan fontos a security azaz a biztonsági megoldások és ezek megfelelő beállításainak a megléte is. Ma már annyira sok a weboldalak feltörési aránya, hogy ezek kritikus elemek. Jellemzően az Ügyfelek 85%-a nem is tud róla, hogy feltörték az oldalát, vagy betörtek a Weboldalára. Mert a legtöbb esetben nem a károkozás a cél, hanem az adatlopás vagy a weboldalakra történő rejtett információk elhelyezése. Ezen utóbbi elemeknek hosszabb átfutási idő után észlelhetők csak a rendkívül negatív hatásai, persze ehhez sem árt szakember, aki ezt egyáltalán észreveszi…  

Blog Készítés Gyakori Kérdések

Igen, ehhez a témához nem ártana egy külön oldal, de ennyire nem aprózzuk szét az információkat. Cél, hogy Önök a lehető legtöbb segítséget találják meg egy helyen. Ha továbbra is sok kérdés érkezik hozzánk Blog Készítés kapcsán, készítünk erre egy külön szekciót. Addig csak röviden. Amennyiben szakemberre bízná a Blogjait és ez alatt a Blog, blogok elkészítését, szakmai szövegírást (copywriting), rendszeres blog készítést, blog frissítést, karbantartást szeretne, forduljon hozzánk bizalommal. 🙂

A blogok készítésénél is alapvető fontosságú a SEO, azaz a keresőoptimalizálás szabályainak megfelelő szövegek és blogok írása. Ezért szoktunk segíteni ebben is mi Ügyfeleinknek!

Weboldal Készítés Gyakori Kérdések

Ez így furán hangzik, de ezt is Önök dobták fel, mint alap kérdést. És erre nehéz egyszerűen és röviden választ megfogalmazni. Például azért is, mert az hogy Weboldal készítés vagy honlap készítés nagyon sok területet foglal magában. A Weboldalak megtervezésétől, a branding elemek kialakításán keresztül a hatékony és eredményes szövegírás vagy grafikai elemek, Web Design, tipográfia, SEO elemeken át az is része, hogy milyen formában milyen eszközökkel készüljön a Honlap Weboldal vagy Webshop. És egy szintén rendkívül fontos eleme a a megbízó cég helyzetének, céljának megismerése, a piac, célcsoport és az Ügyfél, illetve az Ügyfél igények megértése. Azaz a cég és a cég céljainak és piacának külső szemmel való értékelése meglátása és ennek ismeretében a megfelelő online, marketing és online piaci jelenlét kialakítása. 

Ezekben az esetekben inkább azt javasoljuk, hogy lépjenek kapcsolatba velünk, mondják el a problémáikat vagy a feladatot esetleges tervüket és egy rövid tanácsadás formájában segítünk minden kérdésben továbblépni. Akár közös erővel, akár Önállóan.

Ha Önnek további kérdése van, írja meg nekünk!

hu_HUHungarian
Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Hogy csak arról értesüljön, amiről szeretne.

Sikeres feliratkozás!

Megvalósítom Önmagamat!

Weboldalt akarok! Webserve.hu

Maradjon még! :)

Ajándékkal várjuk!
Szeretne Sikeresebb lenni?

 

Válasszon weboldal készítési kedvezmény vagy ingyenes weboldal mini audit közül. Írja meg itt, melyiket szeretné.