Szolgáltatásaink

A két fő fókusz terület a honlapok, weboldalak, website készítése, fejlesztése, építése CMS rendszerekben mint pl.: WordPress vagy Drupal és WebDesign illetve céges online jelenlét elkészítése, WordPress Weboldalak Karbantartása, Üzemeltetése, rendszeres működés biztosítása 

Ha megtalálta amit keres, itt kérjen ajánlatot:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
WebDesign, Webfejlesztés, WordPress Weboldal Készítés - Online jelenlét kialakítása és menedzselése

Megbeszéljük az elképzeléseit és a lehetőségeket, megértjük az üzletét célcsoportját és igényeit, hogy a legjobb megoldást nyújthassuk Önnek. Összeállítunk egy tervet. Ez biztosítja, hogy minden hatékonyan, megfelelő minőségben és időben haladjon.

Bérleti konstrukciók - Igényekhez igazított Web szolgáltatások - akár havidíjas üzleti modell - Weboldal bérlés

Ha célja a kiszámíthatóság, tervezhetőség, velünk akár egyszeri díjas, akár havi díjas üzleti modellben is dolgozhat. Ez a rugalmasság segíti az Ön hatékonyságát és eredményességét és jó skálázhatóságot, növekedési modellt, egyszerű menedzsmentet biztosít.

SEO - Keresőoptimalizálás, közösségi média, hirdetések kezelése

A SEO avagy a keresőoptimalizálás fontos lépése, az Online Jelenlét menedzselése, a hatékonyság, a Látogatottság növelése. Emellett szükség lehet a több, online vagy offline csatornán történő megjelenésre, közösségi média (Meta Facebook, TikTok, LinkedIn, Instagram, Twitter) felületekre, hirdetéskre és ezek kezelésére. Ezekben szintén itt vagyunk Önnek.

Gyors, hatékony Ügyfélkiszolgálás, Üzemeltetés és Karbantartás

Folyamatos támogatás, gyors ügyfélszolgálat, gyors e-mail, chat, telefon válaszok és segítő támogatás. Akár minden lépésnél ott vagyunk Ön mellett, hogy segíthessünk a legjobb döntéseket hozni. Ha elakad bármilyen csatornán tudunk kommunikálni. Hatékonyan és időben segítünk, Üzemeltetünk, Karbantartunk.

Kiemelkedő tervezés és megvalósítás

A terveinek megfelelő, az Ön igényeire szabott megvalósítás. Elképzelés mentén egyedi fejlesztés és Webdesign, vagy ha a költséghatékonyság a cél, több száz elkészített oldalaink alapján, akár sablonok, WordPress sablonok, mentén segítünk az elképzelések vagy ötletek megvalósításban.

Szaktudás és Ügyféltámogatás - WordPress Weboldal Karbantartás

Értékesítési, Kereskedelmi, Marketing, Online-Marketing Üzleti, Karbantartási, Közösségi Média, SEO, Teljeskörű WEB... területeken is komoly szaktudással, tapasztalattal, folyamatos támogatással, tanácsadással, tréningekkel tudunk segíteni Önnek. Számíthat ránk!

Dolgozzon Velünk! Miért?

A legfontosabb, hogy amiért közösen dolgozunk a legjobban segítse Önt céljai elérésében!

Mi leginkább az alábbiakat tartjuk szem előtt.

Profi eredmény, gyorsan és hatékonyan az igények fényében

A közösen egyeztetett és megállapodott tervek, szövegek, design alapján reális, rövid időn belül elkészítjük online megjelenését, hogy mielőbb jelen lehessen az Online világban és valóban a világ minden részén. Ez egy befektetés a jövőbe és a célok mielőbbi megvalósításába! Tisztában vagyunk vele, hogy az időfaktor a minőség mellett kiemelt szempont.

Az Ön Online Sikere mindenek felett. Az Ügyfél a Király!? :))

Online megjelenéssel mint pl.: Weboldal, Landing Page, Webshop, Online Önéletrajz vagy éppen Közösségi média jelenléttel elősegítjük üzlete, vállalkozása vagy ötlete megvalósulását. Megjelenhet, elérheti ügyfeleit, potenciális célcsoportját a világ bármely pontján, mindezt akár otthona kényelméből.

Folyamatosan segítjük támogatjuk Sikerességét

Segítjük, hogy lehet még eredményesebb. Támogatjuk, hogy azzal foglalkozhasson amiben a legjobb!
Konzultálunk, javaslatokat adunk, együtt dolgozunk azon, hogyan tegyük jobbá online és webes jelenlétét, hogy legkisebb befektetéssel komoly eredményeket érhessen el akár a világ minden pontján.

A munkák elvégzése után is kapcsolatban maradunk

A feladatok elvégzése után sem marad magára!
Támogatási/karbantartási szolgáltatásunkkal segítünk - többek között - weboldalai, valamint pl.: Facebook, Instagram, GoogleAds, Twitter, LinkedIn... megjelenései biztonságos és naprakészen tartásában. Oldalát feltöltjük, frissítjük tartalmait, közösen, hatékonyabbá formáljuk tartalmait.

Mit mondanak Rólunk Ügyfeleink?

Beszéljenek most ők helyettünk…

Zsófi_Coach_Pic
Üzleti Coachként sok vezetőnek és cégnek segítek. Pontosan tudom mit akarok, milyen Website-ot, milyen Közösségi média megjelenést... Emiatt sok dolog volt, amihez ragaszkodtam. A cég kollégái - bár ötleteket adtak - egyben remekül igazodtak az elvárásaimhoz is :-). Azt kaptam amit szerettem volna, csak szebben, jobban és hatékonyabban. Remek, hogy amíg én keményen dolgozom, az oldalaim is 0-24-ben dolgoznak nekem és hozzák az Ügyfeleket!
Ezért tetszik, hogy a Webserve is szinte 0-24-ben elérhető szolgáltatást, üzemeltetést és karbantartást ad a működésemhez.
B. Zsófia
Cégvezető, Coaching
tetofedo - Ugyefeleink velemenyei kep 2
Egyre nagyobbak vagyunk, de korábban nem volt semmi, ahol megmutathattuk leendő ügyfeleinknek, hogy milyen színvonalas munkákat végzünk, ahol nem csak az anyagminőség, de a munka színvonala és minősége is fontos. Nem volt időnk a Weboldalra, Facebookra és a többi Social média dologra, de tudtuk, hogy jó lesz főleg arra, hogy folyamatosan legyen munkánk. Ennek köszönhetően szerencsére bővülnöm kellett és több embert vettem fel.
Lényeg, hogy az informatika hátteret, webcímet, tárhelyet, designt, logót, szövegeket, profi fotókat a weboldalhoz, azaz mindent, nulláról megcsináltatok nekünk. Köszönjük!
H. Tamás
Tulajdonos - Tetőfedés
Zoltan_asztalos - Ugyefeleink velemenyei kep 4
Külföldre értékesítek speciális egyedi, megrendelésre készülő asztalos termékeket, bútorokat. Nem értek az informatika rejtelmeihez. A WebServe csapata mindent elkészített számomra az igényeim alapján, úgy hogy néhány fotón és szövegen kívül mást nem tudtam nekik adni. Profi a csapat és jó, hogy hozzáértés nélkül is segítettek. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk, egyre több mindent megtanítanak amit már magam is meg tudok csinálni. A supporthoz tartozó online konzultációk sokat segítenek és folyamatosan javul az oldalam. Szépen növekednek az eladásaim. Elégedett vagyok!
Köszönöm WebServe és csapat!
P. Zoltán
Vállalkozó - Asztalos
Eszter_HR Ugyefeleink velemenyei kep 5
A munkám mellett nem jutott időm a saját vállalkozásom építésére. 2020-ban elvesztettem a munkámat, megszűnt a munkahelyem. Szerencsére egymásra találtunk a Webserve egyik vezetőjével és Ő segített ebből a helyzetből felállni. Ötletekkel és gyors piacra lépéssel, kevés befektetéssel bekapcsolódni az Online üzletek világába.
Mára több sikeres online állásportált működtetek, mindezt rövid időn belül sikerült elérnem és mára független vagyok. Nincsenek rossz vezetőim, olyan munkahelyem, ahol nem a munkám vagy annak minősége számít! A magam cégét, a magam sikerét építhetem és ezt köszönöm Nektek!
R. Eszter
HR igazgató, Tulajdonos - Állásportál

Kérdés? Elképzelés? Ajánlatkérés?

Ha már tudja, van elképzelése mit szeretne, írja meg nekünk és megbeszéljük, hogy tudunk segíteni.

hu_HUHungarian
Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Hogy csak arról értesüljön, amiről szeretne.

Sikeres feliratkozás!

Megvalósítom Önmagamat!

Weboldalt akarok! Webserve.hu

Maradjon még! :)

Ajándékkal várjuk!
Szeretne Sikeresebb lenni?

 

Válasszon weboldal készítési kedvezmény vagy ingyenes weboldal mini audit közül. Írja meg itt, melyiket szeretné.