OceanGate entlässt einen Leaker, Hacker bedrohen Reddit- und OpenGate-Daten und Marvel nutzt KI-basierte Kunst

OceanGate kirúg egy kiszivárogtatót, hackerek fenyegetik a Reddit és az OpenGate adatait, és a Marvel AI művészetet választ

Összefoglalás:

– A mélytengeri technológiai vállalat, az OceanGate, kirúgott egy kiszivárogtatót, miután az illető nyilvánosságra hozott bizalmas információkat a cég tervelt tengeri expedícióiról.
– Hackerek fenyegetik a Redditet, hogy nyilvánosságra hozzák a felhasználók adatait, miután a Reddit korlátozta az API-jének hozzáférhetőségét.
– A Marvel a künstliche Intelligenz segítségével készült művészetet kezdett alkalmazni, hogy még látványosabbá tegye képregényeit és karaktereit.

Mi történt ezen a héten?

Von OceanGate, egy mélytengeri technológiai vállalat, világszínvonalú expedíciókat kínál a merülés szerelmeseinek. Azonban most a cég egy kiszivárogtatót kirúgott, aki nyilvánosságra hozott olyan bizalmas információkat a cég tervelt expedícióiról, amelyek befolyásolhatták volna a vállalat üzleti tevékenységét és reputációját.

Videó az OceanGate tengeralattjáró balesetről – Mi történt valójában?

Hackerek fenyegetik a Redditet, hogy nyilvánosságra hozzák a felhasználók adatait

A Reddit ugyancsak problémákkal küzd, miután korlátozta a platform API-jének hozzáférhetőségét. Ez arra késztette a hackereket, hogy fenyegetőzzenek a felhasználók adatainak nyilvánosságra hozatalával. A Reddit azóta a helyes irányba tett néhány lépést a helyzet kezelése érdekében, de még mindig folyamatosan figyeli a fejleményeket.

A Marvel a mesterséges intelligencia segítségével készült művészetet kezdett alkalmazni, hogy még látványosabbá tegye képregényeit és karaktereit.

Eközben a Marvel a künstliche Intelligenz világába lépett, és elkezdte alkalmazni az AI-t a művészetében. Azt remélik, hogy ezáltal még látványosabbá tehetik képregényeiket és karaktereiket. Mivel a technológia fejlődik, izgalmas látni, hogy milyen új kreatív lehetőségek nyílnak meg a mesterséges intelligencia segítségével.

Reddit adatai hackerek fenyegetikOceanGate kirúg egy kiszivárogtatót, hackerek fenyegetik a Reddit és az OpenGate adatait, és Marvel mesterséges intelligencia alapú művészetet alkalmaz

A szerkesztő véleménye:

Ez a hét újfajta technológiai kihívásokat és lehetőségeket hozott az asztalra. Az OceanGate kiszivárogtató esete figyelmeztetés arra, hogy milyen fontos a bizalmas információk védelme egy vállalat számára. A Reddit pedig továbbra is próbálja kezelni az API-korlátozás miatt kialakult helyzetet. Ugyanakkor a Marvel ugyanazt a technológiát használja, amely korábban csak tudományos és üzleti területeken volt jelen, hogy még látványosabb képregényeket és karaktereket alkossanak. Ez a fejlődés bizonyítja, hogy a technológia folyamatosan változik és fejlődik, és mindig új lehetőségeket nyit a kreativitás számára.
Forrás, Teljes eredeti cikk: https://techcrunch.com/2023/06/24/oceangate-fires-a-whistleblower-hackers-threaten-to-leak-reddit-data-and-marvel-embraces-ai-art/

Wenn Ihnen gefällt, was Sie hier lesen, teilen Sie es mit anderen! Vielen Dank dafür!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
E-Mail
Drucken

Siehe auch unsere anderen Artikel:

Website Design Preise WebServe-Website-Webshop-Webdesign-Online-Marketing-Web-Design-unsplash_M

Preise für die Erstellung von Websites: das Geheimrezept zur Kostenoptimierung!

Viele Unternehmensleiter, Inhaber und Einzelpersonen oder Existenzgründer fragen sich, wie viel es kostet, eine effektive Website zu erstellen und wie man die Kosten optimieren kann, ohne Abstriche bei der Qualität zu machen. In diesem Artikel verraten wir das Geheimrezept zur Optimierung der Kosten für die Website-Entwicklung und veranschaulichen verschiedene Kostenstrategien anhand einiger interessanter Beispiele.

Mehr lesen "
Preise für die Entwicklung von Websites Kosten für die Entwicklung von Websites Wie viel wird eine Website im Jahr 2024 kosten?

Preise für Website-Entwicklung im Jahr 2024

Preise für Website-Entwicklung im Jahr 2024. Wie viel wird eine Website im Jahr 2024 kosten? - WebServe.com Der Preis und die Kosten für die Entwicklung einer Website hängen von einer Reihe von Faktoren ab, darunter die Größe und Funktionalität der Website, die Art der Website und die

Mehr lesen "
Website-Wartung WordPress Website-Wartung

Wartung der Website und ihre Bedeutung

Website-Wartung, WordPress Website-Wartung Website-Wartung und ihre Bedeutung: aus der Perspektive der WordPress Website-Wartung Einleitung In der modernen Geschäftswelt ist eine effiziente und effektive Website-Wartung ein Muss.

Mehr lesen "
de_ATGerman (Austria)
Newsletter-Abonnement

Newsletter-Abonnement

Nur über das informiert zu werden, was Sie wissen wollen.

Erfolgreiches Abonnement!

Ich erkenne mich selbst!

Ich möchte eine Website! Webserve.hu

Bleib länger! :)

Mit einem Geschenk Wir warten!
Wollen Sie erfolgreicher sein?

 

Wählen Sie zwischen einem Rabatt für die Erstellung einer Website oder einem kostenlosen Mini-Audit Ihrer Website. Sagen Sie uns hier, welches Angebot Sie bevorzugen.