OceanGate licencie un fuyard, des pirates informatiques menacent les données de Reddit et d'OpenGate, et Marvel utilise l'art basé sur l'IA

OceanGate kirúg egy kiszivárogtatót, hackerek fenyegetik a Reddit és az OpenGate adatait, és a Marvel AI művészetet választ

Összefoglalás:

– A mélytengeri technológiai vállalat, az OceanGate, kirúgott egy kiszivárogtatót, miután az illető nyilvánosságra hozott bizalmas információkat a cég tervelt tengeri expedícióiról.
– Hackerek fenyegetik a Redditet, hogy nyilvánosságra hozzák a felhasználók adatait, miután a Reddit korlátozta az API-jének hozzáférhetőségét.
– A Marvel a mesterséges intelligencia segítségével készült művészetet kezdett alkalmazni, hogy még látványosabbá tegye képregényeit és karaktereit.

Mi történt ezen a héten?

De OceanGate, egy mélytengeri technológiai vállalat, világszínvonalú expedíciókat kínál a merülés szerelmeseinek. Azonban most a cég egy kiszivárogtatót kirúgott, aki nyilvánosságra hozott olyan bizalmas információkat a cég tervelt expedícióiról, amelyek befolyásolhatták volna a vállalat üzleti tevékenységét és reputációját.

Videó az OceanGate tengeralattjáró balesetről – Mi történt valójában?

Hackerek fenyegetik a Redditet, hogy nyilvánosságra hozzák a felhasználók adatait

A Reddit ugyancsak problémákkal küzd, miután korlátozta a platform API-jének hozzáférhetőségét. Ez arra késztette a hackereket, hogy fenyegetőzzenek a felhasználók adatainak nyilvánosságra hozatalával. A Reddit azóta a helyes irányba tett néhány lépést a helyzet kezelése érdekében, de még mindig folyamatosan figyeli a fejleményeket.

A Marvel a mesterséges intelligencia segítségével készült művészetet kezdett alkalmazni, hogy még látványosabbá tegye képregényeit és karaktereit.

Eközben a Marvel a mesterséges intelligencia világába lépett, és elkezdte alkalmazni az AI-t a művészetében. Azt remélik, hogy ezáltal még látványosabbá tehetik képregényeiket és karaktereiket. Mivel a technológia fejlődik, izgalmas látni, hogy milyen új kreatív lehetőségek nyílnak meg a mesterséges intelligencia segítségével.

Reddit adatai hackerek fenyegetikOceanGate kirúg egy kiszivárogtatót, hackerek fenyegetik a Reddit és az OpenGate adatait, és Marvel mesterséges intelligencia alapú művészetet alkalmaz

A szerkesztő véleménye:

Ez a hét újfajta technológiai kihívásokat és lehetőségeket hozott az asztalra. Az OceanGate kiszivárogtató esete figyelmeztetés arra, hogy milyen fontos a bizalmas információk védelme egy vállalat számára. A Reddit pedig továbbra is próbálja kezelni az API-korlátozás miatt kialakult helyzetet. Ugyanakkor a Marvel ugyanazt a technológiát használja, amely korábban csak tudományos és üzleti területeken volt jelen, hogy még látványosabb képregényeket és karaktereket alkossanak. Ez a fejlődés bizonyítja, hogy a technológia folyamatosan változik és fejlődik, és mindig új lehetőségeket nyit a kreativitás számára.
Forrás, Teljes eredeti cikk: https://techcrunch.com/2023/06/24/oceangate-fires-a-whistleblower-hackers-threaten-to-leak-reddit-data-and-marvel-embraces-ai-art/

Si vous aimez ce que vous lisez ici, partagez-le avec d'autres ! Merci !

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Courriel :
Imprimer

Voir aussi nos autres articles :

Prix de la conception de sites web WebServe-Website-Webshop-Webdesign-Online-Marketing-Web-Design-unsplash_M

Prix de la création de sites web : la recette secrète pour optimiser les coûts !

De nombreux chefs d'entreprise, propriétaires et particuliers ou créateurs d'entreprise se demandent combien coûte la création d'un site web efficace et comment optimiser les coûts sans sacrifier la qualité. Dans cet article, nous révélons la recette secrète pour optimiser le coût du développement d'un site web et nous illustrons différentes stratégies de coûts à l'aide de quelques exemples intéressants.

Lire plus "
Prix du développement de sites web Coûts du développement de sites web Combien coûtera un site web en 2024 ?

Prix du développement de sites web en 2024

Prix du développement de sites web en 2024. Combien coûtera un site web en 2024 ? - WebServe.com Le prix et le coût du développement d'un site web dépendent d'un certain nombre de facteurs, notamment de la taille et de la fonctionnalité du site web, du type de site web et de l'infrastructure de l'entreprise.

Lire plus "
Maintenance du site web Maintenance du site web WordPress

La maintenance des sites web et son importance

Maintenance de sites web, maintenance de sites web WordPress La maintenance de sites web et son importance : du point de vue de la maintenance de sites web WordPress Introduction Dans l'environnement commercial moderne, une maintenance efficace et efficiente des sites web est indispensable.

Lire plus "
fr_FRFrench
Inscription à la lettre d'information

Inscription à la lettre d'information

Être informé uniquement de ce que l'on veut savoir.

Abonnement réussi !

Je me réalise !

Je veux un site web ! Webserve.hu

Restez plus longtemps ! :)

Avec un cadeau nous attendons !
Vous voulez avoir plus de succès ?

 

Choisissez entre une remise pour la création d'un site web ou un mini audit gratuit du site. Dites-nous ici lequel vous préférez.