Ingyenes WebDesign / WebDesigner Tanfolyam (2. rész)

ingyenes WebDesign / WebDesigner tanfolyam 2. rész


Üdvözlök mindenkit az alábbi ingyenes WebDesign / WebDesigner tanfolyam
2. részében!

 
Ha még nem olvasta, a tanfolyam további részeit itt is megtalálja:
Grafikai tervezés alapjai

Nagy vonalakban a fentiek azok, amikre kitérünk, amiket felfedezhet eme ingyenes tanfolyamban. Fizetős WebDesign és Web fejlesztői tanfolyamokban is hasonló elemekkel és lépésekkel fog találkozni.


Felfedezheti a grafikai tervezés alapjait. Olyan dolgokat, mint a tipográfia, mint például a megfelelő betűtípusok kiválasztása, használata, a betűméret, színhasználat az elrendezések használata, a képek illetve egyéb grafikai/grafikus elemek használata. Ezekről mind beszélni fogunk az online képzés folyamán.

HTML, CSS, Webes készségek, Wireframing…

A felhasználói élmény összes webes készsége UI design, UX (UI-User Interface / Felhasználói Felület – UX-User Experience / Felhasználói Élmény) tervezés, Website Wireframing (Weboldal sematikus tervezése) interakciók létrehozása és ezek fejlődésének megértése a HTML és a CSS fogalma, működése.

Extra Bevétel, Jövedelemszerzés Webdesignerként & Weboldalak létrehozásának folyamata

Valójában az interneten, online formában dolgozunk. Emiatt szoftverek használata szükségessé válik. Szót ejtünk a leggyakrabban használt, legelterjedtebb fizetős szoftverekről és a hasonlóan jó, ingyenes alternatívákról, szoftver változatokról egyaránt. Önnek is szüksége lesz ezekre, hogy gyorsan és hatékonyan haladhasson.

Pénz keresés Webdesignerként & Weboldalak létrehozásának teljes folyamata

Aki még kezdő és nem szeretne beruházni – eleinte talán nem is érdemes – fizetős megoldásokra, válassza az ingyenes alternatívát. Bár kezelésük némileg eltér a majd később Profiként használandó szoftverekétől és a lehetőségek tárháza is szűkebb körű, de kezdő Webfejlesztőnek, Weboldal Készítőnek, WebDesignernek tökéletesek lesznek az induláskor.

Mi is ezen az útvonalon haladtunk végig, így másnak is ezt tudjuk jó szívvel javasolni. Azonban ezt mindenki Önmaga döntse el!

Tipográfia, szinek használata - grafikai tervezés

Már kezdőként is elvállalható, sőt javasoljuk kisebb projektek elvállalását, akár ingyen, akár díj ellenében, de alkalmas arra, hogy felmérjük tudásunkat, korlátainkat, lehetőségeinket, gyengéinket és erősségeinket.

Emellett projekteken, konkrét feladatokon lehet igazán haladni és fejlődni és megtanulni az ügyfélkezelés mikéntjét. Mindez elengedhetetlen ahhoz, hogy Webdesignerként vagy éppen Weboldal építőként, Webfejlesztőként, esetleg grafikusként, grafikai tervezőként, szabadúszó avagy freelancer formában pénzt kereshessünk.

kezdő Webfejlesztőnek, Weboldal Készítőnek, WebDesignernek - WebServe

Aki nem szeretne vele pénzt keresni, csak hobbiként foglalkozna a témával, számára is javasoljuk, hogy ne csak saját maga által kitalált feladatokon dolgozzon, hanem vállaljon el egyéb megbízásokat is. Ez mindenképpen sokkal tágabb lehetőségeket és határokat nyit meg a kreativitás és tervezések, elképzelések terén.

Ha tetszett a cikk ezen része, ossza meg másokkal is, biztosan örülni fognak és  nekik is segít!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

További írásaink, hasonló témákban:

Ha tetszett amit itt olvasott, ossza meg mással is! Köszönjük!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
Print

Nézze meg további cikkeinket is:

Weboldal készítés Web Blog WebDesign, WordPress Weboldal készítés Online jelenlét Blog WebP a legjobb Webes képformátum és fotó formátum?

WebP a legjobb Webes képformátum és fotó formátum?

Jó a WebP, és én továbbra is használni fogom a WebP formátumú képeket. Persze ésszel és fenntartással. Figyelembe véve a fent leírtakat, azaz a böngésző/kliens kompatibilitást, a célcsoportot, a SEO és UX szempontokat, a file méretre és minőségre vonatkozó ellenőrzéseket használat előtt.

Tovább »
WordPress 6.1 MISHA WordPress 6.1 HU WordPress 6.1 Magyar WordPress 61

WordPress 6.1 HU

A WordPress 6.1-ben olyan fejlesztésekkel léphet kapcsolatba, amelyek továbbra is intuitívabbá teszik a webhelyek létrehozását, miközben minden eddiginél tovább feszegetik a kreatív határokat.

Tovább »
SEO Kulcsszavak kulcsszó keywords - webserve.hu

Hány SEO kulcsszót használjak a cikkemben?

Összegezve, legyen tisztában azzal, hogy a kulcsszavak elhelyezése sokkal fontosabb, mint a sűrűség vagy a gyakoriság. Tegye be őket a meta címbe és a meta leírásba, az URL-ben is alkalmazza és nem utolsó sorban természetesen a szövegtörzsben is. A címben, valamint néhány feliratban is meg kell jelenniük. Fontos, hogy használja őket a képfájlok neveiben és az alternatív szövegekben.

Amint látja, nem az a kérdés, hogy hány kulcsszót használjon a SEO érdekében, hanem az, hogy hogyan használja őket hatékonyan.

Tovább »
HungarianEnglishGermanFrenchSpanish
takarékos_malacpersely WebServe kedvezmény, takarékos popup

Takarékossá tettük árainkat!

2022 december 15-ig megrendelt weboldal készítési projekt esetén 1+1 ajándék! Kód:”MalacomVan!”

( 1 hónap karbantartás  + 1 óra konzultáció )

Maradjon még! :)

Ajándékkal várjuk!
Szeretne Sikeresebb lenni?

 

Válasszon weboldal készítési kedvezmény vagy ingyenes weboldal mini audit közül. Írja meg itt, melyiket szeretné.

A felhasználói élmény javítása érdekében az oldalon sütiket alkalmazunk.