Ingyenes WebDesign Web Design / Web Designer Tanfolyam (2. rész)

ingyenes WebDesign / WebDesigner tanfolyam 2. rész


Üdvözlök mindenkit az alábbi ingyenes WebDesign / WebDesigner tanfolyam
2. részében!

 
Ha még nem olvasta, a tanfolyam további részeit itt is megtalálja:

 

 

 

Grafikai tervezés alapjai

Nagy vonalakban a fentiek azok, amikre kitérünk, amiket felfedezhet eme ingyenes tanfolyamban. Fizetős WebDesign és Web fejlesztői tanfolyamokban is hasonló elemekkel és lépésekkel fog találkozni.


Felfedezheti a grafikai tervezés alapjait. Olyan dolgokat, mint a tipográfia, mint például a megfelelő betűtípusok kiválasztása, használata, a betűméret, színhasználat az elrendezések használata, a képek illetve egyéb grafikai/grafikus elemek használata. Ezekről mind beszélni fogunk az online képzés folyamán.

HTML, CSS, Webes készségek, Wireframing…

A felhasználói élmény összes webes készsége UI design, UX (UI-User Interface / Felhasználói Felület – UX-User Experience / Felhasználói Élmény) tervezés, Website Wireframing (Weboldal sematikus tervezése) interakciók létrehozása és ezek fejlődésének megértése a HTML és a CSS fogalma, működése.

Extra Bevétel, Jövedelemszerzés Webdesignerként & Weboldalak létrehozásának folyamata

Valójában az interneten, online formában dolgozunk. Emiatt szoftverek használata szükségessé válik. Szót ejtünk a leggyakrabban használt, legelterjedtebb fizetős szoftverekről és a hasonlóan jó, ingyenes alternatívákról, szoftver változatokról egyaránt. Önnek is szüksége lesz ezekre, hogy gyorsan és hatékonyan haladhasson.

Pénz keresés Webdesignerként & Weboldalak létrehozásának teljes folyamata

Aki még kezdő és nem szeretne beruházni – eleinte talán nem is érdemes – fizetős megoldásokra, válassza az ingyenes alternatívát. Bár kezelésük némileg eltér a majd később Profiként használandó szoftverekétől és a lehetőségek tárháza is szűkebb körű, de kezdő Webfejlesztőnek, Weboldal Készítőnek, WebDesignernek tökéletesek lesznek az induláskor.

Mi is ezen az útvonalon haladtunk végig, így másnak is ezt tudjuk jó szívvel javasolni. Azonban ezt mindenki Önmaga döntse el!

Tipográfia, szinek használata - grafikai tervezés

Már kezdőként is elvállalható, sőt javasoljuk kisebb projektek elvállalását, akár ingyen, akár díj ellenében, de alkalmas arra, hogy felmérjük tudásunkat, korlátainkat, lehetőségeinket, gyengéinket és erősségeinket.

Emellett projekteken, konkrét feladatokon lehet igazán haladni és fejlődni és megtanulni az ügyfélkezelés mikéntjét. Mindez elengedhetetlen ahhoz, hogy Webdesignerként vagy éppen Weboldal építőként, Webfejlesztőként, esetleg grafikusként, grafikai tervezőként, szabadúszó avagy freelancer formában pénzt kereshessünk.

kezdő Webfejlesztőnek, Weboldal Készítőnek, WebDesignernek - WebServe

Aki nem szeretne vele pénzt keresni, csak hobbiként foglalkozna a témával, számára is javasoljuk, hogy ne csak saját maga által kitalált feladatokon dolgozzon, hanem vállaljon el egyéb megbízásokat is. Ez mindenképpen sokkal tágabb lehetőségeket és határokat nyit meg a kreativitás és tervezések, elképzelések terén.

 

Folytatás a következő részben: 3. rész

 

 

 

Ha tetszett a cikk ezen része, ossza meg másokkal is, biztosan örülni fognak és  nekik is segít!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

További írásaink, hasonló témákban:

Ha tetszett amit itt olvasott, ossza meg mással is! Köszönjük!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
Print

Nézze meg további cikkeinket is:

Weboldal készítés árak WebServe-Weboldal-Webshop-készités-Online-Marketing-Web-Design-unsplash_M

Weboldal Készítés Árak: A Titkos Recept a Költségek Optimalizálására!

Sok vállalkozásvezetőnek, tulajdonosnak és magánszemélynek vagy induló vállalkozásnak kérdés, hogy mennyibe kerül egy hatékony weboldal kialakítása, és hogyan lehet optimalizálni a költségeket anélkül, hogy a minőséget áldoznák fel. Ebben a cikkben felfedjük a titkos receptet a weboldal készítés árainak optimalizálásához, és néhány érdekes példával szemléltetjük a különböző költségstratégiákat.

Tovább »
Weboldal készítés árak honlapkészítés költségei mennyibe kerül egy honlap készítés 2024-ben?

Honlapkészítés árai 2024-ben

Honlapkészítés árai 2024-ben. Mennyibe kerül egy Honlap 2024-ben? – WebServe.hu A honlapkészítés árai és költségei számos tényezőtől függnek, beleértve a weboldal méreteit, funkcióit, a felhasznált

Tovább »
hu_HUHungarian
Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Hogy csak arról értesüljön, amiről szeretne.

Sikeres feliratkozás!

Megvalósítom Önmagamat!

Weboldalt akarok! Webserve.hu

Maradjon még! :)

Ajándékkal várjuk!
Szeretne Sikeresebb lenni?

 

Válasszon weboldal készítési kedvezmény vagy ingyenes weboldal mini audit közül. Írja meg itt, melyiket szeretné.