Ingyen Weboldal, ingyen Honlap, ingyen Website (0 Ft) !?

Ingyen Weboldal, ingyen Honlap, ingyen Website akár saját erőből
(0 Ft) !?

Frissítve: 2023. febr. 1.


Igen, sokféle megoldás közül választhat, ahol ingyen vagy legalábbis közel ingyen Weboldalt készíthet Önmaga számára. Azért mondom, hogy közel ingyen, mert ha például szeretne saját domain nevet (erről írtunk egy másik cikkünkben), amivel nem a szolgáltatót reklámozza, hanem valóban az Ön oldalát, blogját, vagy Online megjelenését, akkor már nem igaz az ingyen szó, mert ennek mindenki számára költsége van. De szerintem ezek azok a területek, amik biztosan megérik azt a minimális költséget/befektetést, amit rá kell szánni.

Ha ezzel gondjuk akad, forduljanak hozzánk, szívesen segítünk.

Mikor készülhet egy weboldal ingyen? – Ön mire tippel? 😉

Ingyen weboldal - ingyen honlap, weboldal ingyen. Ingyen ölelés :)
Ingyen ölelést! 🙂

Azaz Weboldal készítés ingyen, Létezik egyáltalán ilyen? Feltehetjük a kérdést úgy is, hogy mennyibe kerül egy honlap elkészítése ma Magyarországon?

Talán készülhet ingyen vagy legalábbis közel ingyen egy weboldal, blog vagy online megjelenés. Igen, de igazán tökéletesen ingyen szerintünk soha. Illetve más oldalon fizetjük meg a díját vagy árát ebben az esetben. Az olcsó húsnak… mondás, sajnos ezen a téren is igaznak tűnik.

Weboldal készítés – mennyi munkával?

Ha például a befektetett időt, energiát, pénzt nézzük, mire eljutunk oda, hogy saját „ingyen” weboldalt készíthessünk, az nem kevés tanulás és munka ráfordítást jelent.

És az is igaz, hogy sok „ingyen weboldal” van, csak nem használják semmire – tisztelet a néhány kivételnek. 🙂
Persze ha ez az érték, akár 1% vagy akár 1 – 2 „ingyenes” honlap sikeres, akkor ezzel a készítő már elérte a célját.


Ahogy egy másik blogunkban írtuk, nem kevesebb, mint minden egyes nap 547 200 új weboldal jön létre világszinten. Ezek közül sajnos csak 15-20%-a sikeres. De ez elég, ha a mi oldalunk is közöttük van. Nem??? 🙂

Saját márka építés?

Ha esetleg saját domain nevet (pl.: webserve.hu vagy olcsowebsite.hu) vásárol és használ, akkor minden munka amit belefektet például a honlapjába már a saját márkáját építi. És szerintem ezen van a hangsúly, mert időbe telik a saját brand felépítése. Minél előbb kezdjük egy saját márkanév, saját domain, webcimmel, annál hamarabb fordul termővé, vagy lesz sikeres az oldalunk fizetett hirdetések nélkül is. – ehhez persze sok fejlesztési munkát, Web design-t, szövegírást, SEO munkát kell beletenni, de megéri!

Saját márka építése, Own brand, Saját digitális online márka. your own digital online barnd. Marketing
Márka, digitális márka stratégia

Ezen felül több lényeges és hasznos elem van, ami nem feltétlenül az ingyenesség mellett szól. De tény, hogy vannak olyan helyzetek, amikor az ingyenes megoldás is bőven elegendő lehet.

Ha mégis többet szeretne, vagy nm állna neki önállóan, miért is tenné, ha máshoz ért! – Akkor forduljon bizalommal a WEBSERVE csapatához! Minden Weboldalhoz kötődő feladatban szolgáltatásban szívesen segítünk!

Tanuljunk Webfejlesztést vagy használjunk tartalomkezelő CMS rendszereket?

Ilyen például, ha valaki tanul Webfejlesztést, programozást, Weboldal készítést...  Ezekben az esetekben, például kiindulásnak és gyakorlásnak tökéletes megoldást nyújtanak az ingyenes website készítési lehetőségek. És ez nem gagyi, ha valaki nagyon jól felfejleszti a tudását ezen a téren, elég profi munkát végezhet, amivel nem csak önmaga, hanem akár más is elégedett lehet! Hajrá, csak kitartás kérdése!

Ezekre most nem térek ki, mert ez nem ennek a cikknek a célja. De ha az Olvasót érdekli, írjon nekünk egy e-mail-t. Vagy nézze meg blog írásainkat, ahol rengeteg cikket találhat a témában vagy a témához kötődően.

Mit tud, miért jó vagy miért nem az ingyen Weboldal, illetve mi is az…?

Az ingyen Website témájára visszatérve, valóban vannak erre jó és nagyon jó lehetőségek, amik kezdésnek jók, s később tovább tudnunk lépni. Ha valaki ilyent szeretne, írja meg nekünk [email protected] e-mail címünkre vagy a kapcsolati formunkba https://webserve.hu/kapcsolat

Ötletek elinduláshoz ingyen, saját weboldal esetén

Ha ezt a megoldást, azaz az ingyen weboldal készítést választják, önerőből, ebben az esetben abban tudunk segíteni, hogy javaslunk néhány kiindulási pontot, és ötletet, amit mi is megtapasztaltunk, mikor első próba oldalainkat csináltuk, a google-ben rákeresve a „saját weboldal készítése ingyen” vagy „ingyen webdesign tanfolyam” keresési szövegre.

Mi nem az ingyen weboldalak készítésére fókuszálunk – néhány kivételtől pl.: karitatív vagy amúgy is kevés pénzből gazdálkodó segélyszervezetek esetét leszámítva.

A WebServe-nél Weboldalakat készítünk, építünk CMS rendszerekben mint pl.: WordPress vagy Drupal. Emellett HTML, CSS, JavaScript alapokon weboldalakat programozunk. Szöveget (Copywriting) készítünk, Blogokat írunk, SEO, azaz keresőoptimalizálási munkákat végzünk, online, digitális marketing feladatokat látunk el… Ezek ugyan nem ingyenes megoldások, de hatékonyságuk és eredményességük összehasonlíthatatlan az ingyenes honlapokkal szemben. 

Mi az amit biztosan megéri megvenni, kifizetni, befektetni?

Ezen megoldásoknál a domain név, a tárhely, CMS nél az egyes sablonok vagy sablonkészítők díja, a website elkészítése, karbantartása, szoftverfejlesztéseknél pedig a fejlesztés díja is megjelenik . De ez itt már befektetés, befektetés a jövőjébe, a vállalkozásába, az ötletébe és annak sikerességébe, de megéri!

Önálló Szakma, illetve többféle szakértelem szükséges hozzá, de minden tanulható…

Amiket mi csinálunk ugyan egy vagy több külön szakma, de mint minden, megtanulható, az internetnet és online tréningeknek, oktatásoknak, youtube-nak… hála, nagyon sok információ található ezen a téren. Persze hozzá tartozik, hogy mindezt megtanulni rengeteg idő, energia és költség. De ha valakinek ehhez van ideje energiája, Informatikai affinitása, tudása és rengeteg kitartása, akkor ez is járható út. Kivéve ha arra szeretne fókuszálni amiben jó, amihez ért, vagy amit szeret csinálni. 

Egyik megoldás a sok közül pl.: az OpenSource CMS rendszerek használata, mint például a WordPress, Drupal, Yoomla, VIX

ingyen weboldal,ingyen honlap,ingyen website,weboldal készítés,saját márka,web design,0 Ft,saját márka építés,webfejlesztés,SEO,Szövegírás,copywriting,keresőoptimalizálás Ingyen Weboldal, ingyen Honlap, ingyen Website (0 Ft) !?
WordPress – OpenSource CMS – nyílt forráskódú tartalomkezelő

A WordPress weboldal készítés és ingyen weboldal készítés közül egy köztes megoldás lehet például az alábbi. Arra gondolunk, amikor a domain-t megvesszük, azaz az a sajátunk és a szinte folyamatos működéshez WEB tárhely szolgáltatás vásárlunk.

Ekkor van némi alapköltségünk, amit mi csak befektetésnek tartunk, hiszen ez befektetés a jövőnkbe. Online megjelenésünk vagy ötletünk vagy vállalkozásunk jövője lehet egy Weboldal, online megjelenés, blog amit mi magunk készíthetünk el.

Persze ekkor számolni kell azzal, hogy ezt meg kell tanulnunk. Megtanulható a már fent említett video megoszt oldalakon, vagy közösségi médiák – illetve a mögöttük álló sok segítő ember segítségével. De ebben az esetben rengeteg időt kell áldoznunk tanulásra, önképzésre, vagy fizetős képzésekre.

Persze mindenhez egy kicsit célszerű utána olvasni, utánanézni, vagy megbízható forrásból utánakérdezni. Mert nagyon sokféle forrás ingyenes vagy fizetős megoldás létezik és nem mindegyik megfelelő az igényeinkhez.

Ha például Webshopot készítenénk, az már nagyobb falat, mintha ingyen blogot szeretnénk létrehozni. Előbbihez a jobb eredményekért javasolt szakértő bevonása, utóbbi esetében az ingyenes blog készítés irányát választhatjuk, azaz saját magunk próbálkozzunk. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy Webshop fontosabb, értékesebb, vagy összetettebb mint egy blog oldal. Ahogy mondani szoktuk: „attól függ”! 🙂

ingyen weboldal,ingyen honlap,ingyen website,weboldal készítés,saját márka,web design,0 Ft,saját márka építés,webfejlesztés,SEO,Szövegírás,copywriting,keresőoptimalizálás Ingyen Weboldal, ingyen Honlap, ingyen Website (0 Ft) !?
Drupal – OpenSource CMS – nyílt forráskódú tartalomkezelő

Ha saját weboldal, blog oldal, webshop felépítésére nincs időnk, affinitásunk vagy kedvünk, ekkor (is) forduljunk, fordulhatunk ezen a területen tapasztalattal és tudással és gyakorlattal rendelkező szakemberekhez vagy cégekhez, mint például a WebServe – kérjen ingyenes ajánlatot weboldal készítésre tőlünk, a Webserve-től!

Esetleg csináltassuk hozzáértőkkel? – WebServe?

WebServe - Honlap, Weboldal ingyen !?
Ingyen weboldal készítés, vagy bízzuk szakértőkre?

Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy forduljon olyan szakemberekhez mint például hozzánk, a WebServe-hez, mert mindent ami lehetséges megcsinálunk önnek. Ehhez szakmai, informatikai, programozói tudásra sem lesz szüksége. És nem utolsó sorban lényegesen kevesebb időre.

Kire bízzuk a feladatot, ha mi nem szeretnénk vele foglalkozni?

Mi azt valljuk, hogy mindenki csinálja azt, amiben jó, amiben fejlődni szeretne, vagy akár amiben a legjobb. Nem utolsó szempont az sem, hogy amit szeret és amihez ért! 

ingyen weboldal,ingyen honlap,ingyen website,weboldal készítés,saját márka,web design,0 Ft,saját márka építés,webfejlesztés,SEO,Szövegírás,copywriting,keresőoptimalizálás Ingyen Weboldal, ingyen Honlap, ingyen Website (0 Ft) !?
A saját website, az online megjelenés befektetés a jövőnkbe!

Ekkor tud a leghatékonyabb és a legsikeresebb lenni és elérni személyes vagy üzleti céljait, mint például függetlenség, passzív bevétel, globális, nemzetközi jelenlét, ötlet megvalósítás és ebből elérni a célját.

Ha ezzel vagy a fentiekkel kapcsolatban kérdése van, keressen minket nagyon szívesen válaszolunk, segítünk.

Üdvözlettel,

WebServe

WordPress Weboldal Készítés Online Jelenlét WordPress üzemeltetés WordPress karbantartás WebDesign - WebServe.hu

Ha tetszett amit itt olvasott, ossza meg mással is! Köszönjük!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
Print

Nézze meg további cikkeinket is:

Weboldal készítés árak WebServe-Weboldal-Webshop-készités-Online-Marketing-Web-Design-unsplash_M

Weboldal Készítés Árak: A Titkos Recept a Költségek Optimalizálására!

Sok vállalkozásvezetőnek, tulajdonosnak és magánszemélynek vagy induló vállalkozásnak kérdés, hogy mennyibe kerül egy hatékony weboldal kialakítása, és hogyan lehet optimalizálni a költségeket anélkül, hogy a minőséget áldoznák fel. Ebben a cikkben felfedjük a titkos receptet a weboldal készítés árainak optimalizálásához, és néhány érdekes példával szemléltetjük a különböző költségstratégiákat.

Tovább »
Weboldal készítés árak honlapkészítés költségei mennyibe kerül egy honlap készítés 2024-ben?

Honlapkészítés árai 2024-ben

Honlapkészítés árai 2024-ben. Mennyibe kerül egy Honlap 2024-ben? – WebServe.hu A honlapkészítés árai és költségei számos tényezőtől függnek, beleértve a weboldal méreteit, funkcióit, a felhasznált

Tovább »
hu_HUHungarian
Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Hogy csak arról értesüljön, amiről szeretne.

Sikeres feliratkozás!

Megvalósítom Önmagamat!

Weboldalt akarok! Webserve.hu

Maradjon még! :)

Ajándékkal várjuk!
Szeretne Sikeresebb lenni?

 

Válasszon weboldal készítési kedvezmény vagy ingyenes weboldal mini audit közül. Írja meg itt, melyiket szeretné.