Ingyen Weboldal, ingyen Honlap ingyen Website (0 Ft) !?

Ingyen Weboldal, ingyen Honlap, ingyen Website akár saját erőből
(0 Ft) !?

Igen, sokféle megoldás közül választhat, ahol ingyen vagy legalábbis közel ingyen Weboldalt készíthet Önmaga számára. Azért mondom, hogy közel ingyen, mert ha például szeretne saját domain nevet (erről írtunk egy másik cikkünkben), amivel nem a szolgáltatót reklámozza, hanem valóban az Ön oldalát, blogját, vagy Online megjelenését. 

Mikor készülhet egy weboldal ingyen?

Azaz Weboldal készítés ingyen, Létezik egyáltalán ilyen? Feltehetjük a kérdést úgy is, hogy mennyibe kerül egy honlap elkészítése ma Magyarországon?

Talán készülhet ingyen vagy legalábbis közel ingyen egy weboldal, blog vagy online megjelenés. Igen, de igazán tökéletesen ingyen szerintünk soha.

Ha például a befektetett időt, energiát, pénzt nézzük, mire eljutunk oda, hogy saját ingyen weboldalt készíthessünk. Ez persze nézőpont kérdése, mert sok “ingyen weboldal” van, csak nem használják semmire – tisztelet a néhány kivételnek. 🙂
Persze ha ez az érték, akár 1% vagy akár 1 – 2 ingyenes honlap sikeres, akkor ezzel a készítő már elérte a célját.


Ahogy egy másik blogunkban írtuk, nem kevesebb, mint minden egyes nap 547 200 új weboldal jön létre világszinten. Ezek közül sajnos csak 15-20%-a sikeres. De ez elég, ha a mi oldalunk is közöttük van. Nem??? 🙂

Saját márka építés?

Ha esetleg saját domain nevet (pl.: webserve.hu vagy service-rent.com) vásárol és használ, akkor minden munka amit belefektet például a honlapjába már a saját márkáját építi. 

Ezen felül több lényeges és hasznos elem van, ami nem feltétlenül az ingyenesség mellett szól. De tény, hogy vannak olyan helyzetek, amikor az ingyenes megoldás is bőven elegendő lehet.

Tanuljunk Webfejlesztést vagy használjunk tartalomkezelő CMS rendszereket.

Ilyen például, ha valaki tanul, Webfejlesztést, programozást, Weboldal készítést tanul.  Ezekben az esetekben, például kiindulásnak és gyakorlásnak tökéletes megoldást nyújtanak az ingyenes website készítési lehetőségek. Ezekre most nem térek ki, mert nem ez a cikk célja. De ha az Olvasót érdekli, írjon nekünk egy e-mail-t.

Mit tud, miért jó vagy miért nem az ingyen Weboldal, mi is az…?

Azonban az ingyen Website témájára visszatérve, valóban vannak erre jó és nagyon jó lehetőségek, amik kezdésnek jók, s később tovább tudnunk lépni. Ha valaki ilyent szeretne, írja meg nekünk info@webserve.hu e-mail címünkre vagy a kapcsolati formunkba https://webserve.hu/kapcsolat

Ötletek elinduláshoz ingyen, saját weboldal esetén

Ebben az esetben abban tudunk segíteni, hogy javaslunk néhány kiindulási pontot, és ötletet, amit mi is megtapasztaltunk, mikor első próba oldalainkat csináltuk, a google-ben rákeresve a “saját weboldal készítése ingyen” keresési szövegre.

Most már nem ez a fő fókuszunk. Weboldalakat készítünk, építünk CMS rendszerekben mint pl.: WordPress vagy Drupal. Emellett HTML, CSS, JavaScript alapokon weboldalakat programozunk. Ezek ugyan nem ingyenes megoldások, de hatékonyságuk és eredményességük összehasonlíthatatlan az ingyenes honlapokkal szemben. 

Mi az amit biztosan megéri megvenni, kifizetni, befektetni?

Ezen megoldásoknál a domain név, a tárhely, CMS nél az egyes sablonok vagy sablonkészítők díja, a website elkészítése, karbantartása, szoftverfejlesztéseknél pedig a fejlesztés díja is megjelenik . De ez itt már befektetés, befektetés a jövőjébe, a vállalkozásába, az ötletébe és annak sikerességébe, de megéri!

Szakma, de minden tanulható…

Amiket mi csinálunk ugyan egy külön szakma, de mint minden, megtanulható, az internetnet és online tréningeknek, oktatásoknak, youtube-nak… hála, nagyon sok információ található ezen a téren. Persze hozzá tartozik, hogy mindezt megtanulni rengeteg idő, energia és költség. De ha valakinek ehhez van ideje energiája, Informatikai affinitása, tudása és rengeteg kitartása, akkor ez is járható út. Kivéve ha arra szeretne fókuszálni amiben jó, amihez ért, vagy amit szeret csinálni. 

Köztes megoldás az OpenSource CMS – pl.: WordPress, Drupal – weboldal

WordPress – OpenSource CMS – nyílt forráskódú tartalomkezelő

A WordPress weboldal készítés és ingyen weboldal készítés közül egy köztes megoldás lehet például az alábbi. Arra gondolunk, amikor a domain-t megvesszük, azaz az a sajátunk és a szinte folyamatos működéshez WEB tárhely szolgáltatás vásárlunk. Ekkor van némi alapköltségünk, amit mi csak befektetésnek tartunk, hiszen ez befektetés a jövőnkbe. Online megjelenésünk vagy ötletünk vagy vállalkozásunk jövője lehet egy Weboldal, online megjelenés, blog amit mi magunk készíthetünk el. Persze ekkor számolni kell azzal, hogy ezt meg kell tanulnunk. Megtanulható a már fent említett video megoszt oldalakon, vagy közösségi médiák – illetve a mögöttük álló sok segítő ember segítségével. De ebben az esetben rengeteg időt kell áldoznunk tanulásra, önképzésre, vagy fizetős képzésekre.

Persze mindenhez egy kicsit célszerű utána olvasni, utánanézni, vagy megbízható forrásból utánakérdezni. Mert nagyon sokféle forrás ingyenes vagy fizetős megoldás létezik és nem mindegyik megfelelő az igényeinkhez. Ha például Webshopot készítenénk, az már nagyobb falat, mintha ingyen blogot szeretnénk létrehozni. Előbbihez a jobb eredményekért javasolt szakértő bevonása, utóbbi esetében az ingyenes blog készítés irányát választhatjuk, azaz saját magunk próbálkozzunk. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy Webshop fontosabb, értékesebb, vagy összetettebb mint egy blog oldal. Ahogy mondani szoktuk: “attól függ”! 🙂

Drupal – OpenSource CMS – nyílt forráskódú tartalomkezelő

Ha saját weboldal, blog oldal, webshop felépítésére nincs időnk, affinitásunk vagy kedvünk, ekkor (is) forduljunk, fordulhatunk ezen a területen tapasztalattal és tudással és gyakorlattal rendelkező szakemberekhez vagy cégekhez, mint például a WebServe – kérjen ingyenes ajánlatot weboldal készítésre tőlünk, a Webserve-től!

Esetleg csináltassuk hozzáértőkkel? – WebServe?

WebServe - Honlap, Weboldal ingyen !?
Ingyen weboldal készítés, vagy bízzuk szakértőkre?

Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy forduljon olyan szakemberekhez mint például hozzánk, a WebServe-hez, mert mindent ami lehetséges megcsinálunk önnek. Ehhez szakmai, informatikai, programozói tudásra sem lesz szüksége. És nem utolsó sorban lényegesen kevesebb időre.

Kire bízzuk a feladatot, ha mi nem szeretnénk vele foglalkozni?

Mi azt valljuk, hogy mindenki csinálja azt, amiben jó, amiben fejlődni szeretne, vagy akár amiben a legjobb. Nem utolsó szempont az sem, hogy amit szeret és amihez ért! 

A saját website, az online megjelenés befektetés a jövőnkbe!

Ekkor tud a leghatékonyabb és a legsikeresebb lenni és elérni személyes vagy üzleti céljait, mint például függetlenség, passzív bevétel, globális, nemzetközi jelenlét, ötlet megvalósítás és ebből elérni a célját.

Ha ezzel vagy a fentiekkel kapcsolatban kérdése van, keressen minket nagyon szívesen válaszolunk, segítünk.

Üdvözlettel,

WebServe

Ha tetszett amit itt olvasott, ossza meg mással is! Köszönjük!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
Print

Nézze meg további cikkeinket is:

Weboldal készítés Web Blog WebDesign, WordPress Weboldal készítés Online jelenlét Blog WebP a legjobb Webes képformátum és fotó formátum?

WebP a legjobb Webes képformátum és fotó formátum?

Jó a WebP, és én továbbra is használni fogom a WebP formátumú képeket. Persze ésszel és fenntartással. Figyelembe véve a fent leírtakat, azaz a böngésző/kliens kompatibilitást, a célcsoportot, a SEO és UX szempontokat, a file méretre és minőségre vonatkozó ellenőrzéseket használat előtt.

Tovább »
WordPress 6.1 MISHA WordPress 6.1 HU WordPress 6.1 Magyar WordPress 61

WordPress 6.1 HU

A WordPress 6.1-ben olyan fejlesztésekkel léphet kapcsolatba, amelyek továbbra is intuitívabbá teszik a webhelyek létrehozását, miközben minden eddiginél tovább feszegetik a kreatív határokat.

Tovább »
SEO Kulcsszavak kulcsszó keywords - webserve.hu

Hány SEO kulcsszót használjak a cikkemben?

Összegezve, legyen tisztában azzal, hogy a kulcsszavak elhelyezése sokkal fontosabb, mint a sűrűség vagy a gyakoriság. Tegye be őket a meta címbe és a meta leírásba, az URL-ben is alkalmazza és nem utolsó sorban természetesen a szövegtörzsben is. A címben, valamint néhány feliratban is meg kell jelenniük. Fontos, hogy használja őket a képfájlok neveiben és az alternatív szövegekben.

Amint látja, nem az a kérdés, hogy hány kulcsszót használjon a SEO érdekében, hanem az, hogy hogyan használja őket hatékonyan.

Tovább »
HungarianEnglishGermanFrenchSpanish
takarékos_malacpersely WebServe kedvezmény, takarékos popup

Takarékossá tettük árainkat!

2022 december 15-ig megrendelt weboldal készítési projekt esetén 1+1 ajándék! Kód:”MalacomVan!”

( 1 hónap karbantartás  + 1 óra konzultáció )

Maradjon még! :)

Ajándékkal várjuk!
Szeretne Sikeresebb lenni?

 

Válasszon weboldal készítési kedvezmény vagy ingyenes weboldal mini audit közül. Írja meg itt, melyiket szeretné.

A felhasználói élmény javítása érdekében az oldalon sütiket alkalmazunk.