Prezzi dello sviluppo di siti web nel 2024

Honlapkészítés árai 2024-ben. Mennyibe kerül egy Honlap 2024-ben?WebServe.hu

Indice dei contenuti

A honlapkészítés árai és költségei számos tényezőtől függnek, beleértve a weboldal méreteit, funkcióit, a felhasznált technológiákat és a webfejlesztő tapasztalatát. Általánosságban elmondható, hogy egy egyszerű honlap készítése 200-300 ezer forintba kerül, míg egy összetettebb weboldal akár több millió forintot is felemészthet.

A honlap mérete

A honlap mérete elsősorban a tartalom mennyiségétől függ, de ez is jelentősen befolyásolhatja a honlapkészítés árait, főleg, ha profi szövegíró készíti a szöveget. Egy egyszerű honlap, amely csak néhány oldalt tartalmaz, általában olcsóbb, mint egy olyan weboldal, amely több száz oldalból áll.

A honlap funkciói

A Sito web funkciói is befolyásolják a honpakészítés árakat. Egy egyszerű honlap, amely csak szöveget és képeket tartalmaz, általában olcsóbb, mint egy olyan sito web, amely interaktív funkciókat, például online vásárlást, hírlevél feliratkozást vagy felhasználói tartalmat tartalmaz.

Le tecnologie utilizzate

A felhasznált technológiák is befolyásolják a költségeket. Egy egyszerű honlap, amely statikus HTML-ből készült, általában olcsóbb, mint egy olyan weboldal, amely dinamikus tartalmat, például WordPress vagy Drupal rendszert használ.

A webfejlesztő tapasztalata

A webfejlesztő tapasztalata is befolyásolja a költségeket. A tapasztalt webfejlesztők általában magasabb óradíjat számolnak fel, mint a kezdő webfejlesztők.

https://webserve.hu
WebServe fóoldalhttps://webserve.hu

A weboldalkészítés árak és a költségek csökkentése

A Sito web elkészítésének teljes díjai ára és költségeinek csökkentése érdekében a következő lehetőségeket érdemes megfontolni:

 • Válasszon egyszerűbb megoldásokat. Ha nincs szüksége összetett funkciókra, akkor választhat egyszerűbb megoldásokat, amelyek olcsóbbak.
 • Készítse el maga a honlapját. Ha rendelkezik némi webfejlesztési tudással, akkor megpróbálhatja maga elkészíteni a honlapját. Ez jelentősen csökkentheti a költségeket.
 • Keresse meg az olcsóbb webfejlesztőket. Kérhet ajánlatokat több webfejlesztőtől, és válassza ki a legkedvezőbb ajánlatot.
Honlapkészítés árai és költségei 2024-ben
honlapkészítés költségei

Weboldal készítés árak és költségek kalkulálása

A honlap készítés árainak és költségeinek kalkulálásához a következő lépéseket érdemes megfontolni:

 1. Határozza meg a honlap méreteit és funkcióit.
 2. Válasszon felhasznált technológiákat.
 3. Keresse meg a webfejlesztőket, és kérjen ajánlatot.
https://webserve.hu/weboldal-keszites-arak/


Tariffe orarie per lo sviluppo di siti web (2024)

A design del sito web óradíjai változóak, számos tényezőtől függően, beleértve a weboldal összetettségét, a webfejlesztő tapasztalatát és a piaci versenyt. Általánosságban elmondható, hogy a weboldal készítés óradíjai Magyarországon 2024-ben a következőképpen alakulnak:

Szabadúszó webfejlesztők: 10.000 – 25.000 Ft / óra Kis méretű webfejlesztő cégek: 15.000 – 35.000 Ft / óra

Közepes méretű webfejlesztő ügynökségek: 20.000 – 45.000 Ft / óra

Nagy méretű webfejlesztő ügynökségek: 35.000 – 60.000 Ft / óra

Kérjen a WebServe-től, tőlünk is ajánlatot:

https://webserve.hu/ajanlatkeres

Mit befolyásol a weboldal készítés óradíja?

A weboldal készítés óradíját számos tényező befolyásolhatja, beleértve a következőket:

 • La complessità del sito web: Egy egyszerű weboldal, amely csak néhány oldalt tartalmaz, általában olcsóbb, mint egy összetettebb weboldal, amely több száz oldalból áll.
 • A webfejlesztő tapasztalata: A tapasztaltabb webfejlesztők általában magasabb óradíjat számolnak fel, mint a kezdő webfejlesztők.
 • A piaci verseny: A piaci verseny is befolyásolhatja a weboldal készítés óradíját. Ahol erős a verseny, ott a webfejlesztők általában alacsonyabb óradíjakat kínálnak, hogy versenyképesek legyenek.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő webfejlesztőt?

Amikor weboldalt épít, fontos, hogy olyan webfejlesztőt válasszon, aki megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének. Íme néhány tipp a megfelelő webfejlesztő kiválasztásához:

 • Kérj ajánlásokat: Kérdezd meg ismerőseidet, családtagjaidat vagy üzleti partnereidet, hogy ajánljanak webfejlesztőket.
 • Tölts időt a kutatással: Olvass véleményeket, és nézd meg a webfejlesztők portfólióját.
 • Kapj árajánlatot több webfejlesztőtől: Hasonlítsd össze az árajánlatokat, mielőtt döntesz.

Mikor érdemes szabadúszó webfejlesztőt választani?

A szabadúszó webfejlesztők általában alacsonyabb óradíjakat kínálnak, mint a webfejlesztő cégek. Ha egy egyszerű weboldalt szeretne készíteni, vagy ha korlátozott a költségvetése, akkor egy szabadúszó webfejlesztő lehet a megfelelő választás.

Mikor érdemes webfejlesztő céget választani?

A webfejlesztő cégek általában nagyobb tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek, mint a szabadúszó webfejlesztők. Ha egy összetettebb weboldalt szeretne készíteni, vagy ha speciális követelményei vannak, akkor egy webfejlesztő cég lehet a megfelelő választás.


Weboldal készítés árai, fix, rendszeres fenntartási költségek (2024)

A weboldal készítés után is felmerülnek költségek, amelyeket a weboldal fenntartásához kell fizetni. Ezek közül a legáltalánosabb a domain név, a weboldal tárhely és az SSL tanúsítvány fenntartása.

Domain név (.hu)

A domain név a weboldal címe, amelyen keresztül a látogatók elérhetik az interneten. A domain név regisztrációja egyszeri költség, amely után évente meg kell hosszabbítani. A .hu végződésű magyar domain nevek regisztrációja 2.000-2.500 Ft-os átlagáron mozog Magyarországon.

Weboldal tárhely

A weboldal tárhely a weboldal fájljainak tárolására szolgáló hely. A tárhely mérete és teljesítménye függ a weboldal méretétől és forgalmától. Egy egyszerű üzleti weboldalhoz elegendő lehet egy havi 2.000 Ft-os tárhelyszolgáltatás. Ha a weboldal komolyabb funkciókat tartalmaz, vagy nagy forgalomra számít, akkor szükség lehet egy nagyobb és drágább tárhelyre.

SSL tanúsítvány

Az SSL tanúsítvány a weboldal és a látogatók közötti kommunikációt titkosítja. Ez fontos a bizalmas adatok, például a fizetési adatok védelme szempontjából. Az SSL tanúsítványt a legtöbb tárhelyszolgáltató ingyenesen biztosítja. Ha a weboldalon érzékeny adatokat kezel, akkor érdemes fizetős SSL tanúsítványt igényelni, amely magasabb szintű biztonságot nyújt.

Tehát:

A weboldal fenntartási költségei a weboldal méretétől, forgalmától és funkcióitól függően változhatnak. Egy egyszerű üzleti weboldal esetében a fenntartási költségek évente akár 10.000 Ft-ra is csökkenhetnek. Ha a weboldal komolyabb funkciókat tartalmaz, vagy nagy forgalomra számít, akkor a fenntartási költségek akár 100.000 Ft-ra is emelkedhetnek.

További Frissítések 2024-re

 • A .hu végződésű magyar domain nevek regisztrációja 2.500 Ft-os átlagáron mozog Magyarországon.
 • Egy egyszerű üzleti weboldalhoz elegendő lehet egy havi 1.500 Ft-os tárhelyszolgáltatás.
 • Az SSL tanúsítványt a legtöbb tárhelyszolgáltató ingyenesen biztosítja.

Egyéb költségek

A weboldal fenntartása során felmerülhetnek további költségek is, például:

 • Weboldal karbantartás, Weboldal frissítések: A weboldalt rendszeresen frissíteni kell, hogy naprakész legyen a tartalom és a funkciók tekintetében. A frissítések költségei a weboldal méretétől és összetettségétől függően változhatnak.
 • Weboldal marketing: A weboldal népszerűsítése érdekében marketingkampányokat kell indítani. A marketingkampányok költségei a weboldal célközönségétől és a kampány méretétől függően változhatnak.
 • Weboldal biztonsági auditok: A weboldal biztonságát rendszeresen auditálni kell, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy biztonságos. Az auditok költségei a weboldal méretétől és komplexitásától függően változhatnak.

Weboldal karbantartás árak (2024)

https://webserve.hu/weboldal-karbantartasa-wordpress-karbantartas/

A weboldal készítés után is felmerülnek költségek, amelyeket a weboldal karbantartásához kell fizetni. A karbantartási feladatok közé tartozik a hibák javítása, biztonsági frissítések telepítése, tartalomfrissítések, és egyéb feladatok.

A karbantartási költségek a weboldal méretétől, forgalmától és funkcióitól függően változhatnak.

Karbantartási szintTartalmakÁr (havi)
FondoHibák javítása, biztonsági frissítések telepítése15.000 – 60.000 Ft
KözepesTartalomfrissítések, új tartalmak készítése80.000 – 150.000 Ft
Felső/MagasKülönleges funkciók fejlesztése, optimalizálás250.000 – 800.000 Ft

Alap szintű karbantartás

Az alacsony szintű karbantartás a leggyakoribb, és általában a kisebb, egyszerűbb weboldalakra vonatkozik. Ez a csomag a következőket tartalmazza:

 • Hibák javítása
 • Biztonsági frissítések telepítése

Középszintű karbantartás

A középső szintű karbantartás a közepes méretű és forgalmú weboldalakra vonatkozik. Ez a csomag a következőket tartalmazza:

 • Hibák javítása
 • Biztonsági frissítések telepítése
 • Aggiornamenti dei contenuti
 • Új tartalmak készítése

Felső szintű karbantartás

A magas szintű karbantartás a nagy méretű és forgalmú weboldalakra vonatkozik. Ez a csomag a következőket tartalmazza:

 • Hibák javítása
 • Biztonsági frissítések telepítése
 • Aggiornamenti dei contenuti
 • Új tartalmak készítése
 • Különleges funkciók fejlesztése
 • Optimalizálás

Mikor érdemes karbantartási csomagot választani?

A karbantartási csomagok választását a weboldal mérete, forgalma, és funkciói alapján kell elvégezni. Ha a weboldal hibamentes és biztonságos működése fontos Önnek, akkor érdemes karbantartási csomagot választani.

Szívesen adunk Ajánlatot Weboldal, WordPress Karbantartásra

Richiesta di offerta

Hogyan válasszon karbantartási csomagot?

A karbantartási csomagok kiválasztása előtt érdemes több szolgáltatótól is árajánlatot kérni. Ajánlatot kérhet weboldalkészítőtől, webtárhelyszolgáltatótól, vagy akár egy független karbantartási cégtől is.

Mit kell figyelembe venni a karbantartási csomagok kiválasztásakor?

A karbantartási csomagok kiválasztásakor a következőket kell figyelembe venni:

 • A weboldal mérete
 • A weboldal forgalma
 • Caratteristiche del sito web
 • A karbantartási költségkeret

A weboldal karbantartása fontos feladat, főleg a WordPress Weboldal karbantartása. Azonban a karbantartás hozzájárul a weboldal hibamentes és biztonságos működéséhez. A karbantartási költségek a weboldal méretétől, milyenségétől, forgalmától és funkcióitól függően változhatnak.

A honlapkészítés költségeinek és árainak kalkulálásakor fontos figyelembe venni a következő tényezőket:

 • A honlap mérete: A honlap mérete elsősorban a tartalom mennyiségétől függ.
 • A honlap funkciói: A honlap funkciói is befolyásolják a költségeket.
 • Le tecnologie utilizzate: A felhasznált technológiák is befolyásolják a költségeket.
 • A webfejlesztő tapasztalata: A webfejlesztő tapasztalata is befolyásolja a költségeket.

A honlap készítés költségeinek kalkulálása segíthet abban, hogy megtalálja a megfelelő webfejlesztőt és a megfelelő költségvetést a honlapja elkészítéséhez.

A honlapkészítés díjai, árai és költsége kapcsán érdemes még említeni a következő témákat:

 • A weboldal üzemeltetési költségei: A honlap elkészítése után is felmerülnek költségek, például a webtárhely, a domain név, a biztonsági mentések és a weboldal frissítései. Ezek a költségek általában havonta vagy évente fizetendők.
 • A weboldal karbantartási költségei: A weboldalt rendszeresen karban kell tartani, hogy naprakész és biztonságos legyen. Ezek a költségek általában egyszeri vagy eseti jellegűek.
 • A weboldal marketing költségei: A Sito web elkészítése után fontos a weboldal marketingje is, hogy megismerje a célközönség. Ezek a költségek a weboldal céljaitól és a marketingstratégiától függően változhatnak.
https://webserve.hu/ajanlatkeres
WebServe.hu – Árajánlat kérés

Ezenkívül érdemes kitérni a honlap elkészítésének az árait és költségeit befolyásoló egyéb tényezőkre is, például a következőkre:

 • A weboldal nyelve: A magyar nyelvű weboldal készítése általában olcsóbb, mint az angol nyelvű weboldal készítése.
 • A weboldal külföldi elérése: A weboldal külföldi elérése esetén a webtárhely és a domain név költségei is magasabbak lehetnek.
 • A weboldal speciális igényei: Ha a weboldalnak speciális igényei vannak, például egyedi funkciókra vagy fejlesztésekre van szükség, akkor a költségek is magasabbak lehetnek.

Honlapkészítési példa – CoachLab.hu

A CoachLab.hu weboldalát is a WebServe.hu készítette. A weboldal egy dinamikus WordPress rendszeren alapul, és számos funkciót tartalmaz, beleértve az online foglalási felületet, a hírlevél feliratkozási lehetőséget és a felhasználói tartalomkezelést. A weboldal modern és felhasználóbarát, és megfelel a CoachLab.hu vállalati arculatának.

Honlapkészítés ár 2024

A weboldal készítése során a WebServe.hu szoros együttműködésben dolgozott a CoachLab.hu csapatával, hogy a weboldal megfeleljen a vállalat igényeinek és céljainak. A weboldal sikeresen elérte a kitűzött célokat, és hozzájárult a CoachLab.hu növekedéséhez.

A WebServe.hu több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a honlapkészítésben, és számos sikeres projekttel büszkélkedhet. A cég modern weboldalakat készít, amelyek megfelelnek a legújabb trendeknek és technológiáknak. A WebServe.hu csapata tapasztalt és szakképzett webfejlesztőkből áll, akik elkötelezettek amellett, hogy ügyfeleik számára a lehető legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsák.

Ha Ön is új honlapot szeretne készíteni, vagy meglévő weboldalát szeretné felújítani, forduljon bizalommal a WebServe.hu-hoz. A cég csapata segít Önnek abban, hogy megtalálja a megfelelő megoldást az Ön igényeinek megfelelően.

Gyakori kérdések honlapkészítés témában

Mennyibe kerül egy honlap készítése?

Egy honlap elkészítésének a költségei számos tényezőtől függenek, beleértve a weboldal méreteit, funkcióit, a felhasznált technológiákat és a webfejlesztő tapasztalatát. Általánosságban elmondható, hogy egy egyszerű honlap elkészítése 200-300 ezer forintba kerül, míg egy összetettebb weboldal akár több millió forintot is felemészthet.

Milyen tényezők befolyásolják a weboldal készítés / weboldalkészítés költségeit 2024
-ben?

Creazione di siti web WordPress Presenza online Operazioni WordPress Manutenzione WordPress WebDesign - WebServe.hu

A weboldal készítés költségeit befolyásoló tényezők a következők:
A honlap mérete: A honlap mérete elsősorban a tartalom mennyiségétől függ. Egy egyszerű honlap, amely csak néhány oldalt tartalmaz, általában olcsóbb, mint egy olyan weboldal, amely több száz oldalból áll.
A honlap funkciói: A honlap funkciói is befolyásolják a költségeket. Egy egyszerű honlap, amely csak szöveget és képeket tartalmaz, általában olcsóbb, mint egy olyan sito web, amely interaktív funkciókat, például online vásárlást, hírlevél feliratkozást vagy felhasználói tartalmat tartalmaz.
Le tecnologie utilizzate: A felhasznált technológiák is befolyásolják a költségeket. Egy egyszerű honlap, amely statikus HTML-ből készült, általában olcsóbb, mint egy olyan weboldal, amely dinamikus tartalmat, például WordPress vagy Drupal rendszert használ.
A webfejlesztő tapasztalata: A webfejlesztő tapasztalata is befolyásolja a költségeket. A tapasztalt webfejlesztők általában magasabb óradíjat számolnak fel, mint a kezdő webfejlesztők.

Hogyan csökkenthető a weboldal készítés költségei?

A weblapkészítés költségeinek csökkentése érdekében a következő lehetőségeket érdemes megfontolni:
Válasszon egyszerűbb megoldásokat. Ha nincs szüksége összetett funkciókra, akkor választhat egyszerűbb megoldásokat, amelyek olcsbbak.
Készítse el maga a honlapját. Ha rendelkezik némi webfejlesztési tudással, akkor megpróbálhatja maga elkészíteni a honlapját. Ez jelentősen csökkentheti a költségeket.
Keresse meg az olcsóbb webfejlesztőket. Kérhet ajánlatokat több webfejlesztőtől, és válassza ki a legkedvezőbb ajánlatot.

Milyen költségek merülnek fel a honlap elkészítése után?

WordPress Weboldal Készítés árak Online Jelenlét WordPress üzemeltetés WordPress karbantartás WebDesign - WebServe.hu Webáruház készítés ár Weboldal készítés ár, Landing Oldal készítés ár, landing oldal ár, Webshop ár, Webáruház készítés ár SEO, Keresőoptimalizálás ár, Szövegírás ár

A honlap elkészítése után is felmerülnek költségek, például a webtárhely, a domain név, a biztonsági mentések és a weboldal frissítései. Ezek a költségek általában havonta vagy évente fizetendők. Ezenkívül a weboldalt rendszeresen karban kell tartani, hogy naprakész és biztonságos legyen. Ezek a költségek általában egyszeri vagy eseti jellegűek.

Hogyan található meg a megfelelő webfejlesztő?

Creazione di siti web WordPress Presenza online Operazioni WordPress Manutenzione WordPress WebDesign - WebServe.hu

Mi a WebServe.hu-nál szívesen állunk rendelkezésre a témában.

Emellett a megfelelő webfejlesztő megtalálása fontos döntés. A következő szempontokat érdemes figyelembe venni a webfejlesztő kiválasztásakor:
A webfejlesztő tapasztalata.
A webfejlesztő szakmai háttere.
A webfejlesztő referenciái.
A webfejlesztő árképzése.

Se vi piace ciò che leggete qui, condividetelo con altri! Grazie!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
Stampa

Vedi anche i nostri altri articoli:

it_ITItalian
Iscrizione alla newsletter

Iscrizione alla newsletter

Essere informati solo su ciò che si vuole sapere.

Abbonamento riuscito!

Mi rendo conto di me stesso!

Voglio un sito web! Webserve.hu

Rimanete più a lungo! :)

Con un regalo stiamo aspettando!
Volete avere più successo?

 

Scegliete tra uno sconto per la creazione di un sito web o un mini audit gratuito del sito web. Diteci qui quale preferite.