Honlapkészítés árai 2024-ben

Honlapkészítés árai 2024-ben. Mennyibe kerül egy Honlap 2024-ben?WebServe.hu

Tartalomjegyzék

A honlapkészítés árai és költségei számos tényezőtől függnek, beleértve a weboldal méreteit, funkcióit, a felhasznált technológiákat és a webfejlesztő tapasztalatát. Általánosságban elmondható, hogy egy egyszerű honlap készítése 200-300 ezer forintba kerül, míg egy összetettebb weboldal akár több millió forintot is felemészthet.

A honlap mérete

A honlap mérete elsősorban a tartalom mennyiségétől függ, de ez is jelentősen befolyásolhatja a honlapkészítés árait, főleg, ha profi szövegíró készíti a szöveget. Egy egyszerű honlap, amely csak néhány oldalt tartalmaz, általában olcsóbb, mint egy olyan weboldal, amely több száz oldalból áll.

A honlap funkciói

A honlap funkciói is befolyásolják a honpakészítés árakat. Egy egyszerű honlap, amely csak szöveget és képeket tartalmaz, általában olcsóbb, mint egy olyan weboldal, amely interaktív funkciókat, például online vásárlást, hírlevél feliratkozást vagy felhasználói tartalmat tartalmaz.

A felhasznált technológiák

A felhasznált technológiák is befolyásolják a költségeket. Egy egyszerű honlap, amely statikus HTML-ből készült, általában olcsóbb, mint egy olyan weboldal, amely dinamikus tartalmat, például WordPress vagy Drupal rendszert használ.

A webfejlesztő tapasztalata

A webfejlesztő tapasztalata is befolyásolja a költségeket. A tapasztalt webfejlesztők általában magasabb óradíjat számolnak fel, mint a kezdő webfejlesztők.

https://webserve.hu
WebServe fóoldalhttps://webserve.hu

A weboldalkészítés árak és a költségek csökkentése

A honlap elkészítésének teljes díjai ára és költségeinek csökkentése érdekében a következő lehetőségeket érdemes megfontolni:

 • Válasszon egyszerűbb megoldásokat. Ha nincs szüksége összetett funkciókra, akkor választhat egyszerűbb megoldásokat, amelyek olcsóbbak.
 • Készítse el maga a honlapját. Ha rendelkezik némi webfejlesztési tudással, akkor megpróbálhatja maga elkészíteni a honlapját. Ez jelentősen csökkentheti a költségeket.
 • Keresse meg az olcsóbb webfejlesztőket. Kérhet ajánlatokat több webfejlesztőtől, és válassza ki a legkedvezőbb ajánlatot.
Honlapkészítés árai és költségei 2024-ben
honlapkészítés költségei

Weboldal készítés árak és költségek kalkulálása

A honlap készítés árainak és költségeinek kalkulálásához a következő lépéseket érdemes megfontolni:

 1. Határozza meg a honlap méreteit és funkcióit.
 2. Válasszon felhasznált technológiákat.
 3. Keresse meg a webfejlesztőket, és kérjen ajánlatot.
https://webserve.hu/weboldal-keszites-arak/


Weboldal készítés óradíjak (2024)

A weboldal készítés óradíjai változóak, számos tényezőtől függően, beleértve a weboldal összetettségét, a webfejlesztő tapasztalatát és a piaci versenyt. Általánosságban elmondható, hogy a weboldal készítés óradíjai Magyarországon 2024-ben a következőképpen alakulnak:

Szabadúszó webfejlesztők: 10.000 – 25.000 Ft / óra Kis méretű webfejlesztő cégek: 15.000 – 35.000 Ft / óra

Közepes méretű webfejlesztő ügynökségek: 20.000 – 45.000 Ft / óra

Nagy méretű webfejlesztő ügynökségek: 35.000 – 60.000 Ft / óra

Kérjen a WebServe-től, tőlünk is ajánlatot:

https://webserve.hu/ajanlatkeres

Mit befolyásol a weboldal készítés óradíja?

A weboldal készítés óradíját számos tényező befolyásolhatja, beleértve a következőket:

 • A weboldal összetettsége: Egy egyszerű weboldal, amely csak néhány oldalt tartalmaz, általában olcsóbb, mint egy összetettebb weboldal, amely több száz oldalból áll.
 • A webfejlesztő tapasztalata: A tapasztaltabb webfejlesztők általában magasabb óradíjat számolnak fel, mint a kezdő webfejlesztők.
 • A piaci verseny: A piaci verseny is befolyásolhatja a weboldal készítés óradíját. Ahol erős a verseny, ott a webfejlesztők általában alacsonyabb óradíjakat kínálnak, hogy versenyképesek legyenek.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő webfejlesztőt?

Amikor weboldalt épít, fontos, hogy olyan webfejlesztőt válasszon, aki megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének. Íme néhány tipp a megfelelő webfejlesztő kiválasztásához:

 • Kérj ajánlásokat: Kérdezd meg ismerőseidet, családtagjaidat vagy üzleti partnereidet, hogy ajánljanak webfejlesztőket.
 • Tölts időt a kutatással: Olvass véleményeket, és nézd meg a webfejlesztők portfólióját.
 • Kapj árajánlatot több webfejlesztőtől: Hasonlítsd össze az árajánlatokat, mielőtt döntesz.

Mikor érdemes szabadúszó webfejlesztőt választani?

A szabadúszó webfejlesztők általában alacsonyabb óradíjakat kínálnak, mint a webfejlesztő cégek. Ha egy egyszerű weboldalt szeretne készíteni, vagy ha korlátozott a költségvetése, akkor egy szabadúszó webfejlesztő lehet a megfelelő választás.

Mikor érdemes webfejlesztő céget választani?

A webfejlesztő cégek általában nagyobb tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek, mint a szabadúszó webfejlesztők. Ha egy összetettebb weboldalt szeretne készíteni, vagy ha speciális követelményei vannak, akkor egy webfejlesztő cég lehet a megfelelő választás.


Weboldal készítés árai, fix, rendszeres fenntartási költségek (2024)

A weboldal készítés után is felmerülnek költségek, amelyeket a weboldal fenntartásához kell fizetni. Ezek közül a legáltalánosabb a domain név, a weboldal tárhely és az SSL tanúsítvány fenntartása.

Domain név (.hu)

A domain név a weboldal címe, amelyen keresztül a látogatók elérhetik az interneten. A domain név regisztrációja egyszeri költség, amely után évente meg kell hosszabbítani. A .hu végződésű magyar domain nevek regisztrációja 2.000-2.500 Ft-os átlagáron mozog Magyarországon.

Weboldal tárhely

A weboldal tárhely a weboldal fájljainak tárolására szolgáló hely. A tárhely mérete és teljesítménye függ a weboldal méretétől és forgalmától. Egy egyszerű üzleti weboldalhoz elegendő lehet egy havi 2.000 Ft-os tárhelyszolgáltatás. Ha a weboldal komolyabb funkciókat tartalmaz, vagy nagy forgalomra számít, akkor szükség lehet egy nagyobb és drágább tárhelyre.

SSL tanúsítvány

Az SSL tanúsítvány a weboldal és a látogatók közötti kommunikációt titkosítja. Ez fontos a bizalmas adatok, például a fizetési adatok védelme szempontjából. Az SSL tanúsítványt a legtöbb tárhelyszolgáltató ingyenesen biztosítja. Ha a weboldalon érzékeny adatokat kezel, akkor érdemes fizetős SSL tanúsítványt igényelni, amely magasabb szintű biztonságot nyújt.

Tehát:

A weboldal fenntartási költségei a weboldal méretétől, forgalmától és funkcióitól függően változhatnak. Egy egyszerű üzleti weboldal esetében a fenntartási költségek évente akár 10.000 Ft-ra is csökkenhetnek. Ha a weboldal komolyabb funkciókat tartalmaz, vagy nagy forgalomra számít, akkor a fenntartási költségek akár 100.000 Ft-ra is emelkedhetnek.

További Frissítések 2024-re

 • A .hu végződésű magyar domain nevek regisztrációja 2.500 Ft-os átlagáron mozog Magyarországon.
 • Egy egyszerű üzleti weboldalhoz elegendő lehet egy havi 1.500 Ft-os tárhelyszolgáltatás.
 • Az SSL tanúsítványt a legtöbb tárhelyszolgáltató ingyenesen biztosítja.

Egyéb költségek

A weboldal fenntartása során felmerülhetnek további költségek is, például:

 • Weboldal karbantartás, Weboldal frissítések: A weboldalt rendszeresen frissíteni kell, hogy naprakész legyen a tartalom és a funkciók tekintetében. A frissítések költségei a weboldal méretétől és összetettségétől függően változhatnak.
 • Weboldal marketing: A weboldal népszerűsítése érdekében marketingkampányokat kell indítani. A marketingkampányok költségei a weboldal célközönségétől és a kampány méretétől függően változhatnak.
 • Weboldal biztonsági auditok: A weboldal biztonságát rendszeresen auditálni kell, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy biztonságos. Az auditok költségei a weboldal méretétől és komplexitásától függően változhatnak.

Weboldal karbantartás árak (2024)

https://webserve.hu/weboldal-karbantartasa-wordpress-karbantartas/

A weboldal készítés után is felmerülnek költségek, amelyeket a weboldal karbantartásához kell fizetni. A karbantartási feladatok közé tartozik a hibák javítása, biztonsági frissítések telepítése, tartalomfrissítések, és egyéb feladatok.

A karbantartási költségek a weboldal méretétől, forgalmától és funkcióitól függően változhatnak.

Karbantartási szintTartalmakÁr (havi)
AlapHibák javítása, biztonsági frissítések telepítése15.000 – 60.000 Ft
KözepesTartalomfrissítések, új tartalmak készítése80.000 – 150.000 Ft
Felső/MagasKülönleges funkciók fejlesztése, optimalizálás250.000 – 800.000 Ft

Alap szintű karbantartás

Az alacsony szintű karbantartás a leggyakoribb, és általában a kisebb, egyszerűbb weboldalakra vonatkozik. Ez a csomag a következőket tartalmazza:

 • Hibák javítása
 • Biztonsági frissítések telepítése

Középszintű karbantartás

A középső szintű karbantartás a közepes méretű és forgalmú weboldalakra vonatkozik. Ez a csomag a következőket tartalmazza:

 • Hibák javítása
 • Biztonsági frissítések telepítése
 • Tartalomfrissítések
 • Új tartalmak készítése

Felső szintű karbantartás

A magas szintű karbantartás a nagy méretű és forgalmú weboldalakra vonatkozik. Ez a csomag a következőket tartalmazza:

 • Hibák javítása
 • Biztonsági frissítések telepítése
 • Tartalomfrissítések
 • Új tartalmak készítése
 • Különleges funkciók fejlesztése
 • Optimalizálás

Mikor érdemes karbantartási csomagot választani?

A karbantartási csomagok választását a weboldal mérete, forgalma, és funkciói alapján kell elvégezni. Ha a weboldal hibamentes és biztonságos működése fontos Önnek, akkor érdemes karbantartási csomagot választani.

Szívesen adunk Ajánlatot Weboldal, WordPress Karbantartásra

Ajánlatkérés

Hogyan válasszon karbantartási csomagot?

A karbantartási csomagok kiválasztása előtt érdemes több szolgáltatótól is árajánlatot kérni. Ajánlatot kérhet weboldalkészítőtől, webtárhelyszolgáltatótól, vagy akár egy független karbantartási cégtől is.

Mit kell figyelembe venni a karbantartási csomagok kiválasztásakor?

A karbantartási csomagok kiválasztásakor a következőket kell figyelembe venni:

 • A weboldal mérete
 • A weboldal forgalma
 • A weboldal funkciói
 • A karbantartási költségkeret

A weboldal karbantartása fontos feladat, főleg a WordPress Weboldal karbantartása. Azonban a karbantartás hozzájárul a weboldal hibamentes és biztonságos működéséhez. A karbantartási költségek a weboldal méretétől, milyenségétől, forgalmától és funkcióitól függően változhatnak.

A honlapkészítés költségeinek és árainak kalkulálásakor fontos figyelembe venni a következő tényezőket:

 • A honlap mérete: A honlap mérete elsősorban a tartalom mennyiségétől függ.
 • A honlap funkciói: A honlap funkciói is befolyásolják a költségeket.
 • A felhasznált technológiák: A felhasznált technológiák is befolyásolják a költségeket.
 • A webfejlesztő tapasztalata: A webfejlesztő tapasztalata is befolyásolja a költségeket.

A honlap készítés költségeinek kalkulálása segíthet abban, hogy megtalálja a megfelelő webfejlesztőt és a megfelelő költségvetést a honlapja elkészítéséhez.

A honlapkészítés díjai, árai és költsége kapcsán érdemes még említeni a következő témákat:

 • A weboldal üzemeltetési költségei: A honlap elkészítése után is felmerülnek költségek, például a webtárhely, a domain név, a biztonsági mentések és a weboldal frissítései. Ezek a költségek általában havonta vagy évente fizetendők.
 • A weboldal karbantartási költségei: A weboldalt rendszeresen karban kell tartani, hogy naprakész és biztonságos legyen. Ezek a költségek általában egyszeri vagy eseti jellegűek.
 • A weboldal marketing költségei: A honlap elkészítése után fontos a weboldal marketingje is, hogy megismerje a célközönség. Ezek a költségek a weboldal céljaitól és a marketingstratégiától függően változhatnak.
https://webserve.hu/ajanlatkeres
WebServe.hu – Árajánlat kérés

Ezenkívül érdemes kitérni a honlap elkészítésének az árait és költségeit befolyásoló egyéb tényezőkre is, például a következőkre:

 • A weboldal nyelve: A magyar nyelvű weboldal készítése általában olcsóbb, mint az angol nyelvű weboldal készítése.
 • A weboldal külföldi elérése: A weboldal külföldi elérése esetén a webtárhely és a domain név költségei is magasabbak lehetnek.
 • A weboldal speciális igényei: Ha a weboldalnak speciális igényei vannak, például egyedi funkciókra vagy fejlesztésekre van szükség, akkor a költségek is magasabbak lehetnek.

Honlapkészítési példa – CoachLab.hu

A CoachLab.hu weboldalát is a WebServe.hu készítette. A weboldal egy dinamikus WordPress rendszeren alapul, és számos funkciót tartalmaz, beleértve az online foglalási felületet, a hírlevél feliratkozási lehetőséget és a felhasználói tartalomkezelést. A weboldal modern és felhasználóbarát, és megfelel a CoachLab.hu vállalati arculatának.

Honlapkészítés ár 2024

A weboldal készítése során a WebServe.hu szoros együttműködésben dolgozott a CoachLab.hu csapatával, hogy a weboldal megfeleljen a vállalat igényeinek és céljainak. A weboldal sikeresen elérte a kitűzött célokat, és hozzájárult a CoachLab.hu növekedéséhez.

A WebServe.hu több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a honlapkészítésben, és számos sikeres projekttel büszkélkedhet. A cég modern weboldalakat készít, amelyek megfelelnek a legújabb trendeknek és technológiáknak. A WebServe.hu csapata tapasztalt és szakképzett webfejlesztőkből áll, akik elkötelezettek amellett, hogy ügyfeleik számára a lehető legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsák.

Ha Ön is új honlapot szeretne készíteni, vagy meglévő weboldalát szeretné felújítani, forduljon bizalommal a WebServe.hu-hoz. A cég csapata segít Önnek abban, hogy megtalálja a megfelelő megoldást az Ön igényeinek megfelelően.

Gyakori kérdések honlapkészítés témában

Mennyibe kerül egy honlap készítése?

Egy honlap elkészítésének a költségei számos tényezőtől függenek, beleértve a weboldal méreteit, funkcióit, a felhasznált technológiákat és a webfejlesztő tapasztalatát. Általánosságban elmondható, hogy egy egyszerű honlap elkészítése 200-300 ezer forintba kerül, míg egy összetettebb weboldal akár több millió forintot is felemészthet.

Milyen tényezők befolyásolják a weboldal készítés / weboldalkészítés költségeit 2024
-ben?

WordPress Weboldal Készítés Online Jelenlét WordPress üzemeltetés WordPress karbantartás WebDesign - WebServe.hu

A weboldal készítés költségeit befolyásoló tényezők a következők:
A honlap mérete: A honlap mérete elsősorban a tartalom mennyiségétől függ. Egy egyszerű honlap, amely csak néhány oldalt tartalmaz, általában olcsóbb, mint egy olyan weboldal, amely több száz oldalból áll.
A honlap funkciói: A honlap funkciói is befolyásolják a költségeket. Egy egyszerű honlap, amely csak szöveget és képeket tartalmaz, általában olcsóbb, mint egy olyan weboldal, amely interaktív funkciókat, például online vásárlást, hírlevél feliratkozást vagy felhasználói tartalmat tartalmaz.
A felhasznált technológiák: A felhasznált technológiák is befolyásolják a költségeket. Egy egyszerű honlap, amely statikus HTML-ből készült, általában olcsóbb, mint egy olyan weboldal, amely dinamikus tartalmat, például WordPress vagy Drupal rendszert használ.
A webfejlesztő tapasztalata: A webfejlesztő tapasztalata is befolyásolja a költségeket. A tapasztalt webfejlesztők általában magasabb óradíjat számolnak fel, mint a kezdő webfejlesztők.

Hogyan csökkenthető a weboldal készítés költségei?

A weblapkészítés költségeinek csökkentése érdekében a következő lehetőségeket érdemes megfontolni:
Válasszon egyszerűbb megoldásokat. Ha nincs szüksége összetett funkciókra, akkor választhat egyszerűbb megoldásokat, amelyek olcsbbak.
Készítse el maga a honlapját. Ha rendelkezik némi webfejlesztési tudással, akkor megpróbálhatja maga elkészíteni a honlapját. Ez jelentősen csökkentheti a költségeket.
Keresse meg az olcsóbb webfejlesztőket. Kérhet ajánlatokat több webfejlesztőtől, és válassza ki a legkedvezőbb ajánlatot.

Milyen költségek merülnek fel a honlap elkészítése után?

WordPress Weboldal Készítés árak Online Jelenlét WordPress üzemeltetés WordPress karbantartás WebDesign - WebServe.hu Webáruház készítés ár Weboldal készítés ár, Landing Oldal készítés ár, landing oldal ár, Webshop ár, Webáruház készítés ár SEO, Keresőoptimalizálás ár, Szövegírás ár

A honlap elkészítése után is felmerülnek költségek, például a webtárhely, a domain név, a biztonsági mentések és a weboldal frissítései. Ezek a költségek általában havonta vagy évente fizetendők. Ezenkívül a weboldalt rendszeresen karban kell tartani, hogy naprakész és biztonságos legyen. Ezek a költségek általában egyszeri vagy eseti jellegűek.

Hogyan található meg a megfelelő webfejlesztő?

WordPress Weboldal Készítés Online Jelenlét WordPress üzemeltetés WordPress karbantartás WebDesign - WebServe.hu

Mi a WebServe.hu-nál szívesen állunk rendelkezésre a témában.

Emellett a megfelelő webfejlesztő megtalálása fontos döntés. A következő szempontokat érdemes figyelembe venni a webfejlesztő kiválasztásakor:
A webfejlesztő tapasztalata.
A webfejlesztő szakmai háttere.
A webfejlesztő referenciái.
A webfejlesztő árképzése.

Ha tetszett amit itt olvasott, ossza meg mással is! Köszönjük!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
Print

Nézze meg további cikkeinket is:

Weboldal készítés árak WebServe-Weboldal-Webshop-készités-Online-Marketing-Web-Design-unsplash_M

Weboldal Készítés Árak: A Titkos Recept a Költségek Optimalizálására!

Sok vállalkozásvezetőnek, tulajdonosnak és magánszemélynek vagy induló vállalkozásnak kérdés, hogy mennyibe kerül egy hatékony weboldal kialakítása, és hogyan lehet optimalizálni a költségeket anélkül, hogy a minőséget áldoznák fel. Ebben a cikkben felfedjük a titkos receptet a weboldal készítés árainak optimalizálásához, és néhány érdekes példával szemléltetjük a különböző költségstratégiákat.

Tovább »
Weboldal készítés árak honlapkészítés költségei mennyibe kerül egy honlap készítés 2024-ben?

Honlapkészítés árai 2024-ben

Honlapkészítés árai 2024-ben. Mennyibe kerül egy Honlap 2024-ben? – WebServe.hu A honlapkészítés árai és költségei számos tényezőtől függnek, beleértve a weboldal méreteit, funkcióit, a felhasznált

Tovább »
hu_HUHungarian
Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Hogy csak arról értesüljön, amiről szeretne.

Sikeres feliratkozás!

Megvalósítom Önmagamat!

Weboldalt akarok! Webserve.hu

Maradjon még! :)

Ajándékkal várjuk!
Szeretne Sikeresebb lenni?

 

Válasszon weboldal készítési kedvezmény vagy ingyenes weboldal mini audit közül. Írja meg itt, melyiket szeretné.