Weboldal készítés árak 2024 – Mit kell tudni a honlapkészítés költségeiről?

Weboldal készítés árak 2024 – Mit kell tudni a honlapkészítés árakról 2024-ben, azaz a költségekről?

Weboldal készítés árak
Honlap készítés árak 2024
Weboldal készítés árak 2024
Weboldal készítés magyarország

Tartalomjegyzék – Weboldal készítés árak, Honlapkészítés költségei

Bevezetés – Weboldal Készítés és árai

A weboldal készítés az online jelenlét építésének egyik alapvető lépése. A Weboldal készítés árak írásunk segít a megfelelő ajánlatok cégek és lehetőségek kiválasztásában.
Egy jól megtervezett és professzionális weboldal nemcsak az online jelenlétet erősíti, hanem hozzájárulhat az üzleti sikerekhez és növekedéshez is. Azonban, mielőtt nekikezdenénk egy weboldal elkészítésének, fontos megérteni az árakat és a költségeket, hogy tájékozott döntést tudjunk hozni. Ebben a cikkben áttekintjük a weboldal készítés árait, és megosztunk néhány fontos információt az árajánlatokról és a megbízható partnerek kiválasztásáról.

weboldal készítés árak
honlapkészítés árak
weboldal készítés árak 2024
honlapkészítés árak 2024

Weboldal készítés árak – A tényezők

A weboldal készítés ára számos tényezőtől függ. Fontos megérteni, hogy minden weboldal egyedi, és az árakat befolyásoló tényezők is változhatnak. Néhány fontos tényező, amelyeket figyelembe kell venni:

1. Honlap mérete és bonyolultsága

A weboldal mérete és bonyolultsága meghatározó tényező az árak tekintetében. Egy egyszerű, statikus weboldal általában kevesebb munkát igényel, és így olcsóbb lehet. Az ilyen típusú weboldalak általában néhány aloldalból állnak, és tartalmazhatnak alapvető információkat, mint például a vállalkozás bemutatása, elérhetőségek és termékek vagy szolgáltatások listája.

Viszont egy összetettebb, dinamikus weboldal, amely interaktív funkciókat, online vásárlási lehetőséget vagy egyedi fejlesztéseket tartalmaz, magasabb költségekkel járhat. Ez a típusú weboldal készítése több munkát és időt igényelhet a tervezéstől és a fejlesztéstől kezdve egészen a tartalom és a design elkészítéséig.

2. Design és felhasználói élmény

A weboldal designja és felhasználói élménye rendkívül fontos tényező a weboldal készítés árában. Egy modern, vonzó és felhasználóbarát design létrehozása időt és szaktudást igényel. A design elemek, mint a logó, a színpaletta, a tipográfia és a képek kiválasztása és integrálása mind hozzájárulnak a weboldal árához.

A felhasználói élmény tervezése szintén fontos szempont. Az egyszerű és intuitív navigáció, a reszponzív design és az áttekinthető szerkezet mind a felhasználók elégedettségét szolgálják. Egy jó felhasználói élmény biztosítása a weboldal készítés árának növekedésével járhat.

3. Tartalom és multimédiás elemek

A tartalom egy másik meghatározó tényező a weboldal készítés árában. A minőségi tartalom létrehozása, beleértve a szövegeket, képeket és videókat, idő- és erőforrásigényes lehet. A szöveges tartalom létrehozása magában foglalja a kulcsszók kutatását és optimalizálását is, hogy a weboldal a keresőmotorokban is jól teljesítsen.

A multimédiás elemek, mint a képek, videók és animációk, szintén hozzájárulnak a weboldal készítés árához. Az ilyen elemek megtervezése és beillesztése időigényes feladat, és speciális képességeket igényelhet.

Weboldal készítés árak - Mit kell tudni a költségekről?
Honlap készítés árak 2024

4. Keresőoptimalizálás (SEO)

keresőoptimalizálás (SEO) az, amely segíti a weboldalt a keresőmotorokban való jobb rangsorolás elérésében. A SEO kulcsfontosságú a weboldal látogatottságának növeléséhez és az online jelenlét erősítéséhez. Azonban a SEO munka idő- és szaktudást igényel.

Egy megbízható weboldal készítő partner képes lehet a keresőoptimalizálási feladatokra is, mint például a kulcsszavak kutatása, az URL-struktúra optimalizálása, a meta adatok beállítása és a tartalom optimalizálása. A SEO szolgáltatások hozzájárulhatnak a weboldal készítés árának növekedéséhez, de hosszú távon nagyban meghatározhatják a weboldal sikerét.

Weboldal készítés árak 2024 /
Honlap készítés árak 2024


A weboldal készítés árai 2024-ben is széles skálán mozognak, a néhány tízezer forintostól a több millió forintosig. Az ár függ a weboldal összetettségétől, a funkcióktól, a felhasznált technológiáktól, és a megrendelő igényeitől.

Általánosságban elmondható, hogy egy egyszerű, szöveges weboldal készítése néhány tízezer forintból is kijöhet. Egy közepesen összetett weboldal, például egy bemutatkozó oldal vagy egy egyszerű webáruház, száz-kétszázezer forintba kerülhet. Egy komplex weboldal, például egy vállalati weboldal vagy egy nagy webáruház, akár több millió forintba is kerülhet.

A weboldal készítés árait befolyásoló tényezők a következők:

 • A weboldal összetettsége: Egy egyszerű weboldal, amely csak szöveget és képeket tartalmaz, olcsóbb, mint egy olyan weboldal, amely videókat, interaktív elemeket vagy más speciális funkciókat tartalmaz.
 • A weboldal funkciói: Egy weboldal funkciói jelentősen befolyásolják az árát. Például egy webáruházhoz több funkció szükséges, mint egy bemutatkozó oldalhoz.
 • A felhasznált technológiák: A felhasznált technológiák szintén befolyásolják az árát. Például egy WordPress weboldal olcsóbb, mint egy egyedi fejlesztésű weboldal.
 • A megrendelő igényei: A megrendelő igényei is befolyásolják az árát. Például, ha a megrendelő gyorsan el akarja készíttetni a weboldalát, akkor többet kell fizetnie, mint ha több időt hagyna a tervezésre és a fejlesztésre.

A weboldal készítés árait érdemes több weboldal készítő cégtől is árajánlatot kérni, hogy összehasonlíthassa az ajánlatokat.

weboldal készítés árak
honlapkészítés árak

Weboldal készítés árak Magyar­országon 2024-ben

A weboldal készítés árai Magyarországon 2024-ben is széles skálán mozognak, a néhány tízezer forintostól a több millió forintosig. Az ár függ a weboldal összetettségétől, a funkcióktól, a felhasznált technológiáktól, és a megrendelő igényeitől.

Egyszerű weboldal készítés

Egy egyszerű weboldal, amely csak szöveget és képeket tartalmaz, néhány tízezer forintból is kijöhet. Ilyen weboldal lehet például egy egyszerű bemutatkozó oldal vagy egy személyi weboldal.

Közepesen összetett weboldal készítés

Egy közepesen összetett weboldal, például egy egyszerű webáruház vagy egy vállalati weboldal, száz-kétszázezer forintba kerülhet. Ilyen weboldalhoz már több funkció szükséges, például űrlapok, adatbázisok vagy online fizetés.

Komplex weboldal készítés

Egy komplex weboldal, például egy nagy webáruház vagy egy egyedi fejlesztésű weboldal, akár több millió forintba is kerülhet. Ilyen weboldalhoz már komoly fejlesztői tudás és tapasztalat szükséges.

A weboldal készítés árait befolyásoló tényezők

A weboldal készítés árait a következő tényezők befolyásolják:

 • A weboldal összetettsége: Egy egyszerű weboldal, amely csak szöveget és képeket tartalmaz, olcsóbb, mint egy olyan weboldal, amely videókat, interaktív elemeket vagy más speciális funkciókat tartalmaz.
 • A weboldal funkciói: Egy weboldal funkciói jelentősen befolyásolják az árát. Például egy webáruházhoz több funkció szükséges, mint egy bemutatkozó oldalhoz.
 • A felhasznált technológiák: A felhasznált technológiák szintén befolyásolják az árát. Például egy WordPress weboldal olcsóbb, mint egy egyedi fejlesztésű weboldal.
 • A megrendelő igényei: A megrendelő igényei is befolyásolják az árát. Például, ha a megrendelő gyorsan el akarja készíttetni a weboldalát, akkor többet kell fizetnie, mint ha több időt hagyna a tervezésre és a fejlesztésre.

Weboldal készítő cégek

Magyarországon számos weboldal készítő cég működik, amelyek különböző áron kínálják a szolgáltatásaikat. A weboldal készítés árajánlatát érdemes több cégtől is kérni, hogy összehasonlíthassa az ajánlatokat.

Weboldal készítés lépései

A weboldal készítése általában a következő lépésekből áll:

 1. Tervezés: A tervezés során meghatározzák a weboldal célját, a célközönséget, és a weboldal funkcióit.
 2. Fejlesztés: A fejlesztés során megvalósítják a terveket.
 3. Tesztelés: A tesztelés során ellenőrzik, hogy a weboldal megfelelően működik-e.
 4. Létrehozás: A weboldal létrehozása során feltöltik a weboldalra a tartalmat, és elindítják a weboldalt.

Következtetés

A weboldal készítés árai széles skálán mozognak, ezért érdemes több cégtől is árajánlatot kérni, hogy megtalálja a legjobb ajánlatot. Például: WebServe ; OlcsoWebSite ; KorrektWeblap ; WaaS ; WeBizPro.com

weboldal készítés árak
honlapkészítés árak

Mik lehetnek rejtett költségek a Weboldal elkészítése és díjai vagy rendszeres költségei során?

A weboldal készítés során előfordulhatnak rejtett költségek, amelyeket érdemes figyelembe venni az árajánlat összehasonlításakor. Ezek a költségek a következők lehetnek:

 • Domain név regisztráció: A domain név egy weboldal címe, például www.example.com. A domain név regisztrációja általában évente fizetendő, és az áruk a szolgáltatóktól függően változó.
 • Webtárhely: A webtárhely az a hely, ahol a weboldal fájljai tárolódnak. A webtárhely ára általában a tárhely méretétől és a szolgáltatásoktól függően változó.
 • Weboldal karbantartás: A weboldal rendszeres karbantartása szükséges a biztonság és a megfelelő működés biztosításához. A weboldal karbantartásának költségei az árajánlatban általában nem szerepelnek, ezért érdemes külön érdeklődni róluk.
 • Egyéb költségek: A weboldal készítése során előfordulhatnak egyéb költségek is, például a grafikai anyagok elkészítése, a weboldal marketingje vagy a weboldal terjesztése.

A rejtett költségek elkerülése érdekében érdemes alaposan áttanulmányozni az árajánlatot, és minden költséget pontosan tisztázni a weboldal készítő céggel.

Íme néhány tipp a rejtett költségek elkerülésére:

weboldal készítés árak
honlapkészítés árak
 • Kérjen árajánlatot több weboldal készítő cégtől. Így összehasonlíthatja az ajánlatokat, és könnyebben megtalálhatja a legjobb ajánlatot. Pl:: WebServe.hu ; OlcsoWebsite.hu
 • Kérdezzen rá az árajánlatban nem szereplő költségekre. Ilyenek lehetnek a domain név regisztráció, a webtárhely, a weboldal karbantartása, vagy egyéb költségek.
 • Kérje meg a weboldal készítő céget, hogy részletezze az árajánlatot. Így biztos lehet benne, hogy minden költséget figyelembe vettek az ajánlatban.

Egyoldalas Weboldal árak

A témáhóz tartoznak az egyoldalas weboldalak, azaz a Landing Page-ek vagy Landing Oldalak is.

Az Egyoldalas Weboldalak (Landing Oldalak) és a Normál Weboldalak Különbségei

Az internetes jelenlét és a digitális marketing terén számos lehetőség áll rendelkezésünkre az üzenetünk hatékony közvetítésére és az ügyfelek megszerzésére. Az egyoldalas weboldalak, más néven landing oldalak, és a normál weboldalak közötti különbség azonban gyakran okozhat némi zavart. Ebben a cikkben összehasonlítjuk ezeket a két típust, és megvizsgáljuk az árakat is.

Egyoldalas Weboldalakat vagy Landing Page-eket készítenek pl.: Mi, azaz a WebServe ; WaaS – erre specializálódtak ; illetve az OlcsoWebSite.hu vagy a KorrektWeblap.hu

Egyoldalas Weboldalak (Landing Oldalak):

Az egyoldalas weboldalak vagy landing oldalak olyan egyszerű és célorientált oldalak, amelyek egyetlen célra összpontosítanak: az ügyfelek konvertálására. Általában egy termék vagy szolgáltatás értékesítését vagy egy konkrét akcióra való ösztönzést szolgálják. Ezek az oldalak minimalista megjelenéssel rendelkeznek, csökkentett navigációs lehetőségekkel, és fókuszálják a látogató figyelmét az adott cselekvés elvégzésére (pl. vásárlás, feliratkozás, űrlap kitöltése).

Az egyoldalas weboldalak előnyei:

 1. Könnyű kezelhetőség: Az egyszerű szerkezet és az átlátható információk miatt könnyen áttekinthető és könnyen kezelhető.
 2. Magas konverziós ráta: Az egyoldalas weboldalak célja az ügyfelek konvertálása, így magasabb konverziós rátákkal rendelkezhetnek.
 3. Gyors betöltési idő: Kevesebb elem és adat miatt általában gyorsabban betöltődnek.
weboldal készítés árak
honlapkészítés árak

Normál Weboldalak:

A normál weboldalak sokkal komplexebb struktúrával és tartalommal rendelkeznek, mivel számos információt és szolgáltatást kínálnak az ügyfeleknek. Egy tipikus vállalkozás weboldala bemutatja a céget, a termékeket és szolgáltatásokat, a kapcsolattartási információkat, az Ügyfélkapcsolat menüpontot és gyakran blogot is tartalmaz.

A normál weboldalak előnyei:

 1. Teljeskörű információ: A vállalkozás és a termékek/szolgáltatások részletes bemutatása, valamint az elérhetőségi információk megtalálhatók.
 2. SEO optimalizáció: A sok tartalom és oldal miatt jobb lehetőségek vannak az SEO (keresőoptimalizálás) számára, hogy a weboldal magasabb helyezéseket érjen el a keresőmotorokban.
 3. Több funkció: A navigációs menük és az aloldalak lehetővé teszik az egyedi élmények létrehozását és a különböző célokra való alkalmazkodást.
weboldal készítés árak
honlapkészítés árak
WebServe Weboldal készítés WordPress karbantartás

Miből áll egy weboldal elkészítésének teljes költsége? Milyen költségelemekkel számolhatunk a honlapkészítés árai vonatkozásában?

Egy weboldal elkészítésének teljes költsége számos tényezőtől függ, és különböző költségelemeket foglalhat magában. Az alábbiakban felsorolok néhány olyan költségelemet, amelyek szerepet játszhatnak a honlapkészítés árai vonatkozásában:

 1. Domain regisztráció: A weboldal címének (domain nevének) regisztrációja éves díjjal jár. A domain nevének kiválasztása és regisztrációja az egyik kezdeti költség.
 2. Hosting: A weboldalnak tárhelyre van szüksége, ahol a fájlok és adatok tárolva vannak. A hosting szolgáltatás havi vagy éves díjat von maga után.
 3. Webfejlesztés és tervezés: A weboldal tervezése és fejlesztése magában foglalja a grafikai tervezést, a felhasználói felület (UI) és felhasználói élmény (UX) tervezését, valamint a fejlesztési munkát. Ez a költség változó, attól függően, hogy milyen összetett a weboldal.
 4. Tartalommenedzsment rendszer (CMS): A CMS használata megkönnyítheti a tartalom frissítését és kezelését. Néhány CMS ingyenes, másokért pedig licencdíjat kell fizetni.
 5. Responszív design: Ha a weboldalnak mobilbarátnak kell lennie, akkor a responszív design implementálása költségekkel járhat.
 6. Egyedi fejlesztések és funkciók,: Ha speciális funkciókat vagy egyedi fejlesztéseket szeretnél a weboldaladon, ezek további költségeket jelenthetnek.
 7. Szövegírás: Amennyiben profi szöveget szeretnél weboldaladra, amely meggyőzi olvasóidat, vásárlóidat, leendő ügyfeleidet, akkor nem baj, ha erre is gondolsz!
 8. SEO (keresőoptimalizálás): A weboldal keresőoptimalizálása annak érdekében, hogy könnyen megtalálható legyen a keresőmotorokban, további költségekkel járhat.
 9. Egyéb szoftverek és eszközök: Különböző szoftverek, eszközök és pluginek használata, például biztonsági megoldások vagy analitikai eszközök, további költségeket okozhat.
 10. Folyamatos karbantartás és frissítések: A weboldal folyamatos karbantartása, frissítések telepítése biztosítja a biztonságot és a funkcionalitást. Ezeknek a folyamatoknak költségeik lehetnek.
 11. Képzés és támogatás: Ha a weboldalt a későbbiekben saját magad fogod kezelni, képzésre és támogatásra is szükséged lehet, ami plusz költséget jelenthet.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a tényezők változhatnak, és a weboldal típusától és igényeitől függenek. Mindig ajánlott konzultálni egy tapasztalt webfejlesztővel vagy ügynökséggel, hogy pontosabb becslést kaphass a honlapkészítés költségeiről.

weboldal készítés árak
honlapkészítés árak

Mennyibe kerül egy új weboldal 2024-ben Magyarországon?


Egy új weboldal ára 2024-ben Magyarországon széles skálán mozog, a néhány tízezer forintostól a több millió forintosig. Az ár függ a weboldal összetettségétől, a funkcióitól, a felhasznált technológiáktól, és a megrendelő igényeitől.

A weboldal készítés árait befolyásoló tényezők

A weboldal készítés árait a következő tényezők befolyásolják:

 • A weboldal összetettsége: Egy egyszerű weboldal, amely csak szöveget és képeket tartalmaz, olcsóbb, mint egy olyan weboldal, amely videókat, interaktív elemeket vagy más speciális funkciókat tartalmaz.
 • A weboldal funkciói: Egy weboldal funkciói jelentősen befolyásolják az árát. Például egy webáruházhoz több funkció szükséges, mint egy bemutatkozó oldalhoz.
 • A felhasznált technológiák: A felhasznált technológiák szintén befolyásolják az árát. Például egy WordPress weboldal olcsóbb, mint egy egyedi fejlesztésű weboldal.
 • A megrendelő igényei: A megrendelő igényei is befolyásolják az árát. Például, ha a megrendelő gyorsan el akarja készíttetni a weboldalát, akkor többet kell fizetnie, mint ha több időt hagyna a tervezésre és a fejlesztésre.

Honlapkészítő cégek, jó, megbízható weboldal készítő cégek

Magyarországon számos honlap készítő cég működik, amelyek különböző áron kínálják a szolgáltatásaikat. A honlap készítés árajánlatát érdemes több cégtől is kérni, hogy összehasonlíthassa az ajánlatokat. Íme néhány ügynökség és cég, melyek weboldalak készítésével foglalkoznak:

weboldal készítés árak
honlapkészítés árak
WordPress Weboldal Készítés Online Jelenlét WordPress üzemeltetés WordPress karbantartás WebDesign - WebServe.hu

Honlap készítés lépései

A honlap készítése általában a következő lépésekből áll:

 1. Tervezés: A tervezés során meghatározzák a honlap célját, a célközönséget, és a honlap funkcióit.
 2. Fejlesztés: A fejlesztés során megvalósítják a terveket.
 3. Tesztelés: A tesztelés során ellenőrzik, hogy a honlap megfelelően működik-e.
 4. Létrehozás: A honlap létrehozása során feltöltik a honlapra a tartalmat, és elindítják a honlapot.

Weboldal készítés óradíjak (2024)

weboldal készítés árak
honlapkészítés árak

Weboldal készítésének óradíjai jelentősen változhatnak az egyes fejlesztők, vállalkozások és régiók között. Az óradíj függ a fejlesztők szakértelmétől, tapasztalatától, a projekt komplexitásától, valamint a földrajzi elhelyezkedéstől is. Az árak 2024-ben is változhatnak, ezért mindig érdemes aktuális információkat kérni a kiválasztott szakembertől vagy vállalkozástól.

Általánosságban elmondható, hogy a webfejlesztők óradíjai körülbelül 20 000 Ft és 60 000 Ft között változhatnak Magyarországon. Az egyes fejlesztők nagyvárosokban, szakértelmi szintjüktől függően vagy speciális készségekkel (például e-kereskedelmi rendszerek, egyedi fejlesztések stb.) rendelkező szakértők magasabb óradíjakkal számolhatnak.

Fontos megjegyezni, hogy az óradíj csak egy része a projekt költségének. A fejlesztés teljes költsége az órák számától, a fejlesztői szinttől, a projekt komplexitásától, az egyedi igényektől és más tényezőktől függ. Mielőtt egy projektbe kezdenél, mindig egyeztess a fejlesztővel vagy az ügynökséggel, hogy pontosabb becslést kaphass a várható költségekről.

Weboldal karbantartás árak 2024

weboldal készítés árak
honlapkészítés árak

Weboldal karbantartás árak 2024-ben változhatnak a szolgáltatótól és az elvégzendő feladatoktól függően. A weboldal karbantartás költségei széles skálán mozoghatnak, és a szolgáltatók általában különböző csomagokat kínálnak az ügyfelek igényeinek kielégítésére.

A weboldal karbantartás áraiban általában szerepelhetnek az alábbi tételek:

 1. Rendszeres frissítések: A rendszeres frissítések telepítése a weboldal motorjához (például WordPress, Drupal stb.), a bővítményekhez és a témákhoz.
 2. Biztonsági ellenőrzések és védelem: A biztonsági rések elleni védelem, a malware ellenőrzés és más biztonsági intézkedések.
 3. Back-up (biztonsági mentés) készítése: Rendszeres biztonsági mentések készítése, hogy esetleges adatvesztés esetén visszaállítható legyen a weboldal.
 4. Adatbázis karbantartás: Az adatbázis optimalizálása és tisztítása a teljesítmény fenntartása érdekében.
 5. Hibajavítás: A felmerült hibák és problémák javítása.
 6. Felhasználói élmény optimalizálása: A weboldal teljesítményének javítása és a felhasználói élmény optimalizálása.

A weboldal karbantartás árak különböző szolgáltatóknál eltérőek lehetnek, és általában havi vagy éves díjakban kerülhetnek felszámolásra. A teljes költség a karbantartási szükségletektől, a weboldal méretétől és a szolgáltató által nyújtott szolgáltatásoktól függ. Mielőtt elköteleznéd magad egy szolgáltató mellett, érdemes összehasonlítani a különböző lehetőségeket és konzultálni a szolgáltatóval a specifikus igényeidről.

Weboldal Karbantartás Árak – jellemzően havi díjak, de ez szolgláltató függő

Weboldal Karbantartás Árak

Karbantartási CsomagKöltség tartományok (jellemzően havonta)
Egyszerűbb weboldal karbantartás8.000 – 60.000 Ft
Közepes szintű karbantartás60.000 – 200.000 Ft
Komplex Weboldal karbantartás250.000 – 750.000 Ft

Webdesign árak

weboldal készítés árak
honlapkészítés árak
wordpress weboldal készítés ár wordpress weboldal készítés árai wordpress weboldal készítés árak Web Design

A webdesign árak jelentős mértékben változhatnak attól függően, hogy milyen típusú webdesign szolgáltatásokra van szükséged, és mennyire összetett a projekt. A webdesign árakat általában különböző tényezők befolyásolják, például:

 1. Design típusa: Az egyszerűbb, alapszintű designok általában olcsóbbak lehetnek, míg az egyedi, komplex designok magasabb árúak lehetnek.
 2. Responszív design: A mobilbarát, responszív design kialakítása általában magasabb költségekkel jár, de fontos az online jelenlét szempontjából.
 3. Egyedi grafika és ikonok: Az egyedi grafikák és ikonok tervezése további költségeket róhat az elkészítésre.
 4. Projekt mérete: A weboldal mérete és komplexitása jelentősen befolyásolja az árat. Egy nagyobb, több oldalas weboldal tervezése és kialakítása magasabb költségeket jelent.
 5. Funkcionalitás: Az extra funkciók, mint például egyedi animációk, összetettebb navigáció, vagy speciális webes alkalmazások, emelhetik a költségeket.
 6. SEO integráció: A keresőoptimalizálásra való odafigyelés és az SEO elemek beépítése a tervezés során további költségeket jelenthet.
 7. Munkaerői költségek és tapasztalat: A tervező vagy design ügynökség szakértelme és tapasztalata szintén meghatározhatja az árat. Tapasztaltabb szakemberek általában magasabb díjakat szoktak kérni.

Ezért érdemes részletesen megbeszélni a tervezendő weboldal igényeit a kiválasztott design szakemberrel vagy ügynökséggel, hogy pontosabb árajánlatot kapj a projektre.

WordPress Weboldal karbantartás árak 2024

weboldal készítés árak
honlapkészítés árak
Hogyan készítsünk WordPress weboldalt - WordPress karbantartás, WordPress karbantartás ár, WordPress Weboldal Karbantartás Ár

A WordPress weboldal karbantartás árak 2024-ben változhatnak a szolgáltatótól, a szolgáltatások körétől és az igényeknek megfelelő csomagoktól függően. A WordPress karbantartási szolgáltatások általában tartalmazhatnak számos fontos elemet, amelyek segítenek a weboldal biztonságának és teljesítményének fenntartásában. Az árakban szereplő tételek között lehetnek:

 1. Rendszeres frissítések: A WordPress rendszeres frissítéseinek és biztonsági frissítéseinek telepítése.
 2. Bővítmények és témák frissítése: A használt bővítmények és témák frissítése, hogy biztosítva legyenek a legújabb funkciók és biztonsági javítások.
 3. Biztonsági mentések készítése: Rendszeres biztonsági mentések készítése, hogy a weboldal visszaállítható legyen esetleges adatvesztés esetén.
 4. Biztonsági intézkedések: A weboldal biztonságának ellenőrzése, malware ellenőrzés és egyéb biztonsági intézkedések.
 5. Adatbázis karbantartás: Az adatbázis optimalizálása a teljesítmény növelése érdekében.
 6. Hibajavítás: Az esetlegesen felmerülő hibák és problémák javítása.
 7. Teljesítmény optimalizálás: A weboldal betöltési sebességének és általános teljesítményének optimalizálása.

A WordPress weboldal karbantartás árai változhatnak attól függően, hogy milyen gyakran van szükség karbantartásra, milyen típusú weboldalt üzemeltetsz, és milyen specifikus igényekkel rendelkezel. Érdemes több szolgáltatóval konzultálni, és az igényeidnek megfelelő csomagot választani.

Tehát Mennyibe kerül egy honlap készítése?

weboldal készítés árak
honlapkészítés árak
penzcserje kep - _igy lesz sikeres vallalkozasa es sikeres weboldala - wordpress weboldal készítés weboldal karbantartás

Egy honlap készítésének költsége nagyban függ az igényektől, a honlap típusától, a funkcionalitástól, a tervezéstől és a fejlesztéstől. Az árak jelentős változékonyságot mutathatnak, és különböző szolgáltatók eltérő árképzési módszereket alkalmazhatnak. Néhány tényező, amelyek befolyásolják az árat:

 1. Honlap típusa: Egy egyszerű statikus weboldal olcsóbb lehet, mint egy összetettebb dinamikus vagy e-kereskedelmi honlap.
 2. Funkcionalitás: Ha speciális funkciókat, például online vásárlási lehetőséget, foglalási rendszert vagy egyedi fejlesztéseket szeretnél, az növelheti a költségeket.
 3. Tervezés és fejlesztés: A minőségi tervezés és egyedi fejlesztés általában magasabb költségekkel jár, de hozzájárul a professzionális megjelenéshez és jobb felhasználói élményhez.
 4. Tartalom menedzsment rendszer (CMS): A CMS használata megkönnyíti a honlap tartalmának kezelését. Népszerű CMS-ek, mint például a WordPress, használata általában költséghatékonyabb.
 5. Responszív design: Ha a honlapnak mobilbarátnak kell lennie, a responszív design implementálása növelheti a költségeket.
 6. Domain és hosting: A domain regisztráció és a hosting szolgáltatások is költségekkel járnak. Ezek éves díjak, amelyeket folyamatosan fizetni kell.
 7. SEO (keresőoptimalizálás): A honlap keresőoptimalizálása további költségekkel járhat annak érdekében, hogy a honlapod könnyen megtalálható legyen a keresőmotorokban.

Egy egyszerűbb weboldal készítése néhány száz eurótól, egy összetettebb vagy egyedi fejlesztésű honlap pedig több ezer euróig terjedhet. Fontos megérteni az igényeket és egyeztetni egy webfejlesztővel vagy ügynökséggel annak érdekében, hogy pontosabb árajánlatot kapj. Forintva átszámolva, illetve a hazai, Magyar piacot szondázva, honlapkészítés árai a következők szerint alakulnak:

Weboldal Fenntartás Árak

Weboldal Fenntartás Árak, évente ismétlődő/visszatérő költségek

SzolgáltatásKöltség tartomány (évente)
Domain név évente (.hu) (.com)590 – 7.500 Ft
Weboldal tárhely évente12.000 – 200.000 Ft
SSL Tanúsítvány évente – van ahol a tárhelyhez díjmentesen jár0 – 60.000 Ft

Weboldal Készítés Árak összehasonlítása / Honlapkészítés Árak összehasonlítása – Weboldal készítés 2024

Most pedig nézzük meg, hogyan különbözhetnek az egyoldalas weboldalak és a normál weboldalak árai, milyen árakat kaphatunk, ha kérünk egy honlapkészítés árajánlatot? Fontos megjegyezni, hogy az árak jelentősen változhatnak a projekt méretétől, a funkcióktól és az igényektől függően. Az alábbi táblázat csak tájékoztató jellegű:

Szolgáltatás/TípusÁtlagos Ár
Egyoldalas Weboldal Készítés ár (Landing Page)50,000 – 400,000 Ft
Normál Weboldal Készítés Ár150,000 – 3,500,000+ Ft

Az árak csak átlagos becslések, és konkrét ajánlatért érdemes megkeresni egy webfejlesztőt vagy ügynökséget, akik pontosabb árat tudnak adni az igények alapján. Mi a WebServe is szívesen adunk mindkét típusra ajánlatot.

A Landing Oldal vagy Landing Page egyfajta céloldal, egyoldalas weboldal, melynek sok sajátossága van és egyedisége, ha így nézzük, nem egy klasszikus weboldal, legalábbis tartalom, felépítés és a cél , web design szempontjából. Azonban ha webfejlesztési szemszógből nézzük, akkor az valóban egy weboldal, egyoldalas felépítésben. Erre a területre több szakosodott Landing Oldal készítőt is ismerünk, ők csak ennek a szakértői. Ilyen például a WaaS.hu is, akik a Landing Page-ek szakértői. Náluk található egy remek cikk, illetve több remek blog cikk is a témában, de talán az egyik legrészletesebb és legismertebb a Mesterkurzusuk, Landing Oldal Bibliájuk – amit itt ezen a külső linken talál a kedves olvasó, akit érdekel. Ugyan egy nagyon hosszú írás, de szinte minden momentumát és minden alapvető információt tartalmaz a Landing Oldalak témájában.

Összességében elmondható, hogy az egyoldalas weboldalak és a normál weboldalak közötti különbség a funkcionalitásban és az üzenet közvetítésének módjában rejlik. Az egyoldalas weboldalak hatékonyak az egyszerű célokra való koncentrálásra, míg a normál weboldalak sokoldalúbbak és részletesebbek. Az üzleti célok és a projekt költségvetése alapján érdemes eldönteni, melyik típusú weboldal lenne a legmegfelelőbb az adott esetben.

Egyszerű Weboldal vagy Honlap elkészítésének árai:

Egyszerű Weboldal Készítés Árai

Egyszerű Weboldal Készítés Árai

Az alábbiakban egy egyszerűbb weboldal elkészítésének főbb szolgáltatásai és azok árai láthatók:

SzolgáltatásÁrak
Konzultáció, tanácsadásIngyenes (a projekt méretétől függően) – 20.000 Ft
Vázlat készítés (UI/UX tervezés)Ingyenes – 30.000 Ft
Tervezés (egyedi tervezésű design)A projekt komplexitásától függően 0 – 60.000 Ft
Webfejlesztés/Weboldal készítés (ingyenes vagy fizetős tartalomkezelő rendszer pl.: WordPress)120.000 – 350.000 Ft
Support és Karbantartás8.000 – 25.000 Ft/hó
Szövegírás (Copywriting)A projekt igényeinek megfelelően kb 10.000 – 90.000 Ft
Landing Oldal készítés (Design + Szövegírás)A projekttől függően 10.000 – 120.000 Ft
Keresőoptimalizálás (SEO)A projekt igényeinek megfelelően kb. 5.000 – 20.000 Ft/hó

Profi Weboldal készítés árai:

Professzionális Céges Weboldal Készítés Árai

Professzionális Céges Weboldal Készítés Árai

Az alábbiakban megtalálhatók a professzionális céges oldal, weboldal elkészítés főbb szolgáltatásai és azok árai:

SzolgáltatásÁrak
Konzultáció, tanácsadásIngyenes (a projekt méretétől függően) – 100.000 Ft
Vázlat készítés (UI/UX tervezés)Ingyenes – 500.000 Ft
Tervezés (egyedi tervezésű design)A projekt komplexitásától függően 0 – 2.000.000 Ft
Webfejlesztés/Weboldal készítés (ingyenes vagy fizetős tartalomkezelő rendszer pl.: WordPress)180.000 – 2.500.000 Ft
Support és Karbantartás8.000 – 250.000 Ft/hó
Szövegírás (Copywriting)A projekt igényeinek megfelelően kb 20.000 – 200.000 Ft
Landing Oldal készítés (Design + Szövegírás)A projekttől függően 60.000 – 400.000 Ft
Keresőoptimalizálás (SEO)A projekt igényeinek megfelelően kb. 10.000 – 80.000 Ft/hó

Mi a legfontosabb költségtényező a Weboldal készítés Költségek terén?

weboldal készítés árak
honlapkészítés árak


A legfontosabb költségtényező a weboldal összetettsége. Egy egyszerű weboldal, amely csak szöveget és képeket tartalmaz, olcsóbb, mint egy olyan weboldal, amely videókat, interaktív elemeket vagy más speciális funkciókat tartalmaz.

A következők szintén befolyásolhatják a weboldal készítésének költségeit:

 • A weboldal funkciói: Egy weboldal funkciói jelentősen befolyásolják az árát. Például egy webáruházhoz több funkció szükséges, mint egy bemutatkozó oldalhoz.
 • A felhasznált technológiák: A felhasznált technológiák szintén befolyásolják az árát. Például egy WordPress weboldal olcsóbb, mint egy egyedi fejlesztésű weboldal.
 • A megrendelő igényei: A megrendelő igényei is befolyásolhatják az árát. Például, ha a megrendelő gyorsan el akarja készíttetni a weboldalát, akkor többet kell fizetnie, mint ha több időt hagyna a tervezésre és a fejlesztésre.

Összességében elmondható, hogy a weboldal készítésének költségei a következőktől függenek:

 • A weboldal összetettsége
 • A weboldal funkciói
 • A felhasznált technológiák
 • A megrendelő igényei

Az árajánlatok és megbízható partnerek kiválasztása

weboldal készítés árak
honlapkészítés árak

weboldal készítés árajánlatokat alaposan meg kell vizsgálni, mielőtt döntést hoznánk. Fontos, hogy teljes képet kapjunk az árakról és a szolgáltatásokról. A megbízható partnerek általában részletes árajánlatot készítenek, amely tartalmazza a költségeket és a várható feladatokat. A pontos árajánlat segít elkerülni a meglepetéseket és a rejtett költségeket. Megbízható partnerek közül – a WebServe.hu-n kívül javasoljuk az Olcsowebsite.hu oldalt weboldalak témájában, a WaaS.hu oldalt Landing Page témában, vagy a KorrektWeblap.hu oldalakat alár információgyűjtésre, akár megvalósításra. Mindenhol eltérők a megoldások, a lehetőségel és az árak is, mindemellett és ezektől függetlenül legfőképp magunkat ajánljuk 🙂

Mielőtt döntést hoznánk, érdemes összehasonlítani több potenciális partner árajánlatait. Fontos megérteni az árak mögött álló tényezőket, és mérlegelni a minőséget és a szolgáltatásokat. Ne csak az árat nézze, hanem figyeljen a tapasztalatra, referenciákra és a korábbi munkák minőségére is.

A megbízható partnerek segítenek megérteni az árajánlatok részleteit, és tisztázni a szolgáltatások tartalmát és határidejét. Kommunikáljon velük, és tegye fel a kérdéseit az árajánlatokkal kapcsolatban.

Következtetés

weboldal készítés ára sok tényezőtől függ, és fontos megérteni azokat, mielőtt döntést hoznánk. A weboldal készítés nem csak egyszeri költséget jelent, hanem hosszú távú befektetés is lehet. A minőségi weboldal hozzájárulhat az üzleti sikerekhez és növekedéshez.

Figyeljen a weboldal méretére és bonyolultságára, a designra és felhasználói élményre, a tartalomra és multimédiás elemekre, valamint a keresőoptimalizálásra. Válasszon megbízható partnert, és vizsgálja meg alaposan az árajánlatokat. Az árak mögött álló tényezőket és a szolgáltatások részleteit mindig egyeztessen a potenciális partnerekkel.

A weboldal készítés árak megfelelő értékelése és a megbízható partner kiválasztása segít létrehozni egy hatékony és eredményes weboldalt, amely hozzájárul az online jelenlét erősítéséhez és az üzleti célok eléréséhez.

Legyen tájékozott, és válassza a legjobb lehetőséget weboldalának elkészítéséhez!

Hivatkozások

Weboldal Karbantartás FAQ

Weboldal Karbantartás FAQ

Miért fontos a weboldal karbantartása?

A weboldal karbantartásának célja a biztonság és a működési stabilitás biztosítása. A frissítések, biztonsági mentések és egyéb tevékenységek segítenek megelőzni a hibákat és javítani a teljesítményt.

Melyek a weboldal karbantartás előnyei?

 • Biztonság: A rendszeres frissítések biztosítják, hogy a weboldal biztonságos legyen a legújabb biztonsági rések ellen.
 • Működés: A rendszeres karbantartás segít megelőzni a hibákat és a teljesítményproblémákat.
 • Megjelenés: A rendszeres karbantartás segít a weboldalnak naprakésznek és modernnek tűnnie.
 • Hatékonyság: A rendszeres karbantartás segít növelni a weboldal hatékonyságát, ami növeli a konverziókat és a bevételeket.

Hogyan kell karbantartani egy WordPress weboldalt?

 • WordPress frissítések telepítése: A WordPress rendszeresen kiad frissítéseket, amelyek biztonsági javításokat, új funkciókat és teljesítményoptimalizációs lehetőségeket tartalmazhatnak. Fontos, hogy a WordPress weboldalakat mindig a legújabb verzióra frissítsük.
 • Bővítmények és témák frissítése: A WordPress bővítmények és témák is rendszeresen kiadnak frissítéseket. Ezek a frissítések szintén biztonsági javításokat, új funkciókat és teljesítményoptimalizációs lehetőségeket tartalmazhatnak. Fontos, hogy a bővítményeket és a témákat is mindig a legújabb verzióra frissítsük.
 • Biztonsági mentések készítése: A biztonsági mentések fontos védelmet nyújtanak a weboldal feltörése esetén. Fontos, hogy rendszeresen készítsünk biztonsági mentést a weboldalunkról.
 • Adatbázis karbantartása: A WordPress adatbázis idővel növekedhet és lassulhat. A rendszeres adatbázis karbantartás segít megőrizni az adatbázis teljesítményét.
 • Hibák javítása: Ha a weboldalon hibákat találunk, fontos, hogy azokat minél előbb javítsuk ki.
 • Teljesítmény optimalizálása: A weboldal teljesítményének optimalizálása fontos a gyors betöltés és a felhasználói élmény javítása érdekében. Célszerű rendszeresen ellenőrizni és optimalizálni a weboldal teljesítményét.

Miért fontos a biztonsági mentés?

A biztonsági mentés fontos a weboldal adatainak védelme érdekében. Ha bármilyen okból elveszítenénk az adatokat, a biztonsági mentés segítségével visszaállíthatjuk a weboldalt az utolsó mentési pontig.

Mennyire gyakran kell biztonsági mentést készíteni?

A biztonsági mentéseket rendszeresen kell készíteni, különösen mielőtt fontos frissítéseket végzünk a weboldalon. A gyakoriság függ a weboldal tartalmától és a frissítések gyakoriságától.

Mit tegyek, ha a weboldalam megtámadták?

Ha a weboldaladat megtámadták, azonnal lépj kapcsolatba a szolgáltatódal és válaszd vissza a legutóbbi biztonsági mentésedet. Ezután végezd el a szükséges biztonsági intézkedéseket, például változtasd meg az összes jelszót és ellenőrizd a weboldaladat esetleges sérüléseket.

Mi a teendő, ha egy frissítés problémákat okoz a weboldalamon?

Ha egy frissítés problémákat okoz, először ellenőrizd, hogy minden bővítmény és téma a legfrissebb verziójú-e. Ha ezek nem oldják meg a problémát, fordulj a fejlesztőhöz vagy a támogatási csapathoz segítségért.

Miért fontos az SEO karbantartás?

Az SEO karbantartás segít megőrizni a weboldal rangsorolását a keresőmotorokban. Rendszeres ellenőrzések és optimalizálások révén javíthatjuk a weboldal láthatóságát a keresőtalálatokban.

Mik a leggyakoribb hibák, amiket el kell kerülni a weboldal karbantartása során?

  Miért van szükség professzionális segítségre a weboldal karbantartásához?

  A weboldal karbantartása számos szakértelmet igényel, beleértve a biztonsági ismereteket, a fejlesztési készségeket és az SEO tudást. Egy professzionális szakemberrel való együttműködés segíthet biztosítani a hatékony és biztonságos karbantartást.

  Ha tetszett amit itt olvasott, ossza meg mással is! Köszönjük!

  Facebook
  LinkedIn
  Twitter
  Pinterest
  Email
  Print

  Nézze meg további cikkeinket is:

  Honlap Készítés és Weboldal Készítés - Professzionális Megoldások a Webfejlesztés Területén Honlap Készítés Weboldal készítés, Honlak készítés árak, Honlapkészítés árak, Weboldal készítés árak, Weboldal készítés ár

  Honlap Készítés és Weboldal Készítés

  Honlap Készítés és Weboldal Készítés – Professzionális Megoldások a Webfejlesztés Területén Bevezetés Üdvözöljük a WebServe weboldalán! Cégünk kiemelkedő szolgáltatásokat kínál honlap készítés és weboldal készítés

  Tovább »
  hu_HUHungarian
  Hírlevél feliratkozás

  Hírlevél feliratkozás

  Hogy csak arról értesüljön, amiről szeretne.

  Sikeres feliratkozás!

  Megvalósítom Önmagamat!

  Weboldalt akarok! Webserve.hu

  Maradjon még! :)

  Ajándékkal várjuk!
  Szeretne Sikeresebb lenni?

   

  Válasszon weboldal készítési kedvezmény vagy ingyenes weboldal mini audit közül. Írja meg itt, melyiket szeretné.